19.2.06

yaeli87

New member
19.2.06

אני כבר ממש מפחדת
3 ימים. יום טוב.

miracle16

New member
יא היה לי סופשבוע ממש נחמד..

והוא התחיל ממש מדכא... אחרי שחשבתי שאני אהיה תקועה בבית בשישי בסוף הלכנו לבאולינג והיה ממש כיף ועשיתי פאקינג 90! והיה ממש נחמד ואנשים נחמדים יום שבת הלכנו להסתובב בקריון (משהו שממש המון זמן לא עשינו) וראיתי המון אנשים שאני שונאת אבל היה ממש נחמד.. ואז ידיד שלי רצה להכנס לריקושט לקנות משהו לאמא שלו ובסופו של דבר באותו הרגע סיימתי את הקניות שלי לצבא (ד"א עוד 25 יום). יש שם מבצע גופיית פלנל ארוכה 18 שקל.. עכשיו היה לי שיעור נהיגה לא הכי טוב וזה מבאס.. כי כבר נהגתי טוב ואני מקווה שיהיה בסדר. חבל

lions queen

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

amahshev sheli be hirfunimmmmmmmmmm aaaaaaaaaa mmmm yesh li heder kosher vezeo..

Liza1987

New member
יום נפלא לכולם.. ../images/Emo24.gif..

שלושה ימים
.. וואו.. יש לי את כל הציוד הדרוש, אתמול והיום הייתי עסוקה למעשה בקניות.. החלפתי טלפון סלולרי..
.. ועוד מעט הולכת לפגוש חברים.. ולמשחק..
.. יאי יאי.. וכן, עוד שלושה ימים.. אני מתחילה לקבל את העובדה שאהיה חיילת.. עוד שלושה ימים..
..
..

lions queen

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo2.gif../images/Emo98.gifmy kingggg

hahahaha kvar amarti aval shuv mazal tov aovi!!

M r s J o n e s

New member
יאאאאאאאאאאא נועפווווווווווו

איזה כיף! מזל טוב
. סעי בזהירות וקחי את ג'ינגל וסינט לס.ד
. קולולולולוללולולו. היום שמעתי בעבודה את והירח היה מלא כל הליללהה וזה משאיר אותי למעלללההה וישר חשבתי עלייך ושיש לך טסט! מזל טוב!

The Peanut

New member
תודההההה ../images/Emo24.gif

כפרעלייך. ושתדעי לך שזה שיר הנהיגה שלי. פשוט, כל פעם שאני נוסעת באוטו בשלב מסויים השיר הזה יתנגן ברדיו!

miracle16

New member
עוד מזל טוב!!!!!!!!!!!!

אגב.. יש מצב ששמעתי היום בקשר את אבא שלך מדבר על.. פרחים? לוע ארי? ציפורן משהו? דיברו היום על פרחים והייתי בטוחה שזה היה אבא שלך יאללה תחזיקו לי אצבעות שיהיה לי המון מזל וב"ה אני אעבור טסט שלישי.. שיהיה טסט קל

The Peanut

New member
אכן! דיבורי פרחים זה אבא שלי.

הוא עובד משרה חלקית בנוי בקיבוץ, אז עכשיו הוא סוג של מומחה לשתילים והוא מדבר רק על זה כל הזמן.
המון בהצלחה!

למעלה