18000 הפעם על הקיר

inigo2

New member
18000 הפעם על הקיר

זהו, בדיוק שנה אחרי שקניתי אותו הפאזל על הקיר... בניתי מסגרת מעץ, הדבקתי עליה מזונית ועליה הדבקתי את הפאזל עם 4 ליטר דבק נגרים. כמו שמישהו אמר לי, בשביל פאזל כזה צריך קבלן לא ממסגר :) אם מישהו מעוניין יש לי עוד תמונות של כל התהליך. נראה לי שאני לוקח פסק זמן מפאזלים לפחות לחודש

esh100

New member
זכוכית יש?

כי קשה לראות בתמונה... בכל אופן כל הכבוד על הפרוייקט השאפתני

inigo2

New member
לא. זה גדול מדי בשביל זכוכית

לפחות לטעמי אין טעם לשים 6מ"ר של זכוכית על הקיר, שלא נדבר על זה שרק הזכוכית שוקלת 60ק"ג...

123נעמי

New member
כל הכבוד על הפאזל

נשמח לראות תמונות של כל התהליך. ואחר כך תנוח לך ותירגע תאסוף כוח ויאללה לעבודה יש עוד כמה פאזלים גדולים שמחכים שירכיבו אותם.
בנתיים תבנה עוד כמה קירות בבית שיהיה איפה לתלות את הפאזלים החדשים
כל הכבוד!!!

Puzzluna

New member
כל הכבוד!!!!

אם אני אפתח לך גלריה, תעלה את התמונות לשם?

mgos0911

New member
פאזל 18000 ודעה אישית../images/Emo140.gif

שלום. נתחיל בפרגון - 10 , השקעה ונחישות ברכות חמות ! דעתי האישית : א) הדבר המופלא ביותר בתמונה הוא 3 הילדים , לא כי התמונה לא יפה אלא אין, אין כמו ילדים. ב) אם הם שלך ההישג כפול (בהנחה שאתה עדין נשוי , עובד והם עדין קוראים לך אבא ...) אשמח לדעת איך הספקת , אני חושב על פאזל רק של 9000 .... ג) לגבי הפאזל עצמו - הוא מורכב מ 4 פאזלים (שאת רובם ניתן לרכוש בניפרד). המרכיבים יחד את התמונה , לטעמי האישי אם כבר 18000 אז של תמונה אחת שלמה. ד) אם אתה מחפש אתגר - יש פאזל יותר גדול ... כ 22300 חלקים (ראה בקישורים של הפורום אתר של גלריה לאומנות) , אפשר לעדכן את ספר שיאיי גינס... ה) יש כבוד והרבה כבוד , בהצלחה גם בהמשך !

inigo2

New member
דעה אישית...

הילדים שלי (לפחות רובם) ועדיין קוראים לי אבא ואפילו גרים בבית הזה למרות שאני כבר לא נשוי לאמא שלהם (אבל זה נראה לי כבר עניין לפורום אחר)... אפשר עוד פרטים על הפאזל ההוא? יש לינק?

mgos0911

New member
פאזל 22300 - קישור - מצוי בקישורי ה

היי הקישור http://www.art-puzzle.com/irw_list.5747535030303033.lang.454e47.html?PHPSESSID=681a78f41abc41881ed581753991d8e7

ראצי

New member
שוב

עכשיו שעשית 1800 ישנם עוד כמה בסדר גודל כזה אז יאללה לעבודה

עמית724

New member
פאזל 6000 חלקים

היי, פשוט מדהים וכישרון יוצא מן הכלל. לי יש פאזל 6000 חלקים של ניו יורק בלילה, החלקים דומים מאוד מאוד ועד עכשו הרכבתי רק את המסגרת. איך אני ממשיכה עם החלקים, אמרו לי שיש שיטה לפי צורת החלק. אני אשמח אם תכתבי לי פחות או יותר מה המשך התהליך. ושוב הפאזל מדהים ביופיו ואת כישרון מהלך. תודה, עמית.

123נעמי

New member
לעמית

לפי השאלות שלך קפצת קצת יותר מדי גבוהה כדי לא להתיאש מתחביב בניית פאזלים כדאי לך מאוד להתחיל עם פאזל של 1000 חלקים ולגלות לבד אפשריות ושיטות לבניה את ה 6000 תשאירי כרגע בצד שיהיה בהצלחה

למעלה