180 תגובות!!!

180 תגובות!!!

לא פחות מ-180 תגובות קיבל המאמר של אביטל יוגב ב-ynet, העוסק הפעם בסרט של גלידת שטראוס (הילד שמפיל את הדובי). מבלי לנקוט עמדה אם אני מסכים עם דבריה או לא, אני חייב להודות שהופתעתי מעוצמת הרגשות שגילו הגולשים לפרסומת הזו וממספר הגולשים שהרגישו צורך דחוף לבטא את עמדתם. עוד בעייה שעלולה להתעורר לצערי, היא ששטראוס שגם היום נחשבת ללקוח שמרן במיוחד, תיבהלו מהתגובות לסרט ולא תעז יותר לעשות שום דבר שיש בו נימה קצת יצירתית ונועזת. וחבל.

סנטה

New member
גם אותי זה עורר להגיב ...

הפרסומת עצמה היא מאוד מושכת ... ילד גי'נגי מתוק - ילד פרסומות ורואים שהילד חי ובועט במקרה הזה- מעיז ולפי דעתי הפירוש של ביטויי אלימות קיצוניים . מאיזו בחינה שטראוס שמרנית ? גם בפרסומת הקודמת שלה שחכתי למה בדיוק - הייתה סצנה אירוטית משהו של גבר ואישה במיטה והאישה דוחפת את הטילון על גופו של הגבר , גם זה נועז לא?

twigy

New member
אכן

שטראוס דווקא לא פעם נוקטת בגישה נועזת, בזמנו ה"תביא ביס מיקי" נכנס טוב טוב לראש של הישראלים ולו בגלל ששבר את השמרנות של אותה התקופה. בפרסומת הזאת לעומת זאת, לא ראיתי גישה נועזת במיוחד, הילד הוא ילד רגיל ופשוט , גי'נגי בצורה שמזכירה יותר מדי תסריטי פרסומות של סנפרוסט או טבעול.

chen7

New member
גול עצמי לשטראוס

פגיעה תדמיתית חמורה... הם בטח ישלמו על כך ביום טוב הבא :) ניתן להסתכל על המקרה בכמה זויות מצד אחד עלול לפגוע אך.... מצד שני יתכן ושטראוס צפו שהפרסומות יעוררו תגובה וזה בדיוק מה שהם יחלו לו...חשיפה תקשורתית.

twigy

New member
חשיפה תקשרותית היא לא בכל מחיר

ובודאי ובודאי שלא במחיר של פגיעה תדמיתית.

twigy

New member
אם זה הצליח

אז כמובן שלא הייתה פגיעה בתדמית.

twigy

New member
איזה יצירתיות ?

הפירסומת הזאת מביאה לידי ביטוי אתוס שתבוע עמוק בחברה הישראלית של ימינו, חברה שבה הילד מקבל את העוצמה לידיו - ההורים נתולי יכולת תגובה ואומרים "אמן" לכל מה שהילד יודע-הכל שלהם יגיד, תוך כדי זה שהם מנסים להעניק לו את מה שלא היה להם כשהיו ילדים. הילד בפרסומת הזו הוא הילד המפונק הטיפוסי שכל כך, לצערנו, נפוץ בחברה שלנו, שבלית ברירה מביאה אותו להיות אגוצנטרי שמקבל כל מה שהוא דורש, ושיעז החבר הקרוב לגעת לי בגלידה.

יש בעיה קטנטנה בקשר לגלידות שטראוס

נמסר לי ממקור מהימן בעלית-שטראוס שחטיבת הגלידות כבר לא בשליטת שטראוס, אלא נמכרו ליוניליבר, שקנתה גם את הזכות להמשיך להתשמש בשם של שטראוס. סביר להניח ששטראוס לא הביאו בחשבון סצנריו כזה, שעלול לפגוע בתדמיתה.

לא הבנתי מה הבעיה של הגב?

בגדול אני אישית לא מבין על מה המהומה ??? אפשר לחשוב מה כבר ראינו בפרסומות שלא ראינו בסרטים, בקליפים ובכל דבר שזז- אז צעקה על "אלימות בפרסומות" - בחיכם זה לא רציני. בלי קשר הפרסומות מחורבנות- נדושה ולא יצירתית כלל- ציון גרוע לראובני

habubnik

New member
מהומה שכזאת

נסתר מעיני על מה הרעש. הבנתי את הטיעונים של אביטל יוגב, וזה לא שאני חושבת שהיא לא צודקת. אבל נראה לי די תמוה שמכל הפרסומות עמוסות האלימות והתוקפנות שקיימות, פתאום אנשים נזכרו לצעוק. למה? בגלל שזה ילד קטן? למבוגרים מותר לירות/לשדוד/להכות/לזרוק חפצים אחד על השני...הבנתי. אם כבר, ילד *כן* יכול לעשות מעשה כזה "בתום לב", כשאתה מבוגר ומפגין אלימות אתה יודע יפה מאוד מה אתה עושה. שוב, אני לא תומכת בגילוי אלימות, ובינתיים אני לא רואה ילדים הולכים ובועטים בדובים מפוחלצים בשביל גלידה... אבל כשפרסומת אלימה עם מבוגרים נפסלת - כולם קוראים לזה צנזורה. מעבר לזה, הפרסומת לדעתי משעממת למדי. וזה עשה לי יותר חשק לקנות דובי גדול מאשר גלידה...אבל מילא.

10יוסי10

New member
ראובני לא קלעו לקהל היעד של החברה

בניגוד לשלמור ששומרים יותר על ערכי החברה - משפחתיות, שמרנות, FUN. (דנונה, פרה, יטבתה....) ראובני לעיתים מנסים ליצור עבור החברה פרסומות כאילו מתוחכמות , כאילו מצחיקות - עם ביצוע שלפעמים די בינוני, ולא תמיד קולע לקהל היעד של המוצר. לעומת זאת, הקריאייטיב של שלמור הוא יותר נקי, וממוקד גם אם לא תמיד כ"כ מתוחכם...

תלאבובה

New member
כבר 300

אני ציפיתי בפרסומת שהילד לפחות ינסה להאכיל את הדובי.. אבל הוא ישר בעט בו

צימט

New member
דעתי בעניין

נראה לי שיש פשוט יותר מידי מובטלים בארץ עם זמן פנוי ובגלל זה התגובות. בכל מקרה הגברת כותבת טוב עם טיעונים מעניינים ונראה לי שפשוט כותבים מאמר טוב , אנשים קוראים ומגיבים. הפרסומת עצמה חביבה מאוד.

למעלה