18 +

18 +

שלושה ציידים יוצאים למסע צייד ביחד עם הכלבים שלהם וכל אחד מהם מנסה להשוויץ בכלב שלו,
הראשון מספר שיום אחד הוא שכח את הכדורים בבית נתן לכלב להריח את הרובה, והכלב חזר כעבור זמן קצר עם הכדורים,
השני מספר שהוא שכח את הרובה בבית נתן לכלב להריח כדורים, והכלב חזר עם הרובה, השלישי אמר להם, על מה אתם מדברים,
אני ואשתי נסענו לסוף שבוע על חוף הים ושכחנו את הבגד ים תחתון של אשתי בבית אז הכנסתי לאשתי שתי אצבעות לכוס נתתי לו להריח,
ולאחר כמה שעות הוא חזר עם הביצים של השכן.

סיגלית 2014

New member
מנהל

כלב חכם.....

סיגלית 2014

New member
מנהל
גם לי יש אחת, אם מותר לספר בדיחות כאלו..

כבאי בא לאשתו, ואומר לה אני רוצה שננסה להתנהג בבית שלנו כמו שנוהגים אצלי בתחנת כיבוי אש: שריקה ראשונה מתלבשים, שריקה שנייה מחליפים בגדים, שריקה שלישית הולכים לאוטו, שריקה שלישית עולים על האוטו. האישה הסכימה, הוא לקח משרוקית ושרק פעם ראשונה, שניהם הורידו בגדים, הוא שרק עוד פעם הם עלו למיטה ושריקה שלישית הם התחילו לעשות סקס, פתאום במהלך הסקס האישה שורקת, אז בעלה שואל אותה מה קרה ? האישה ענתה : האש מתגברת אבל הצינור קצר מדיי

בטח בטח

שורקת לשכן

איזה אחת זונה באה לפרסי ואומרת לו, תשמע אם אתה מביא לי 500 שקל אני עושה מה שאתה רוצה,
אמר לה הפרסי : אבל זה מלא כסף, יותר מדיי, בשבילי, אז הזונה אמרה לו מה שאתה רוצה, הכול סאדו מזו, סקס, אנאלי, כל דבר שבא לך,
אמר לה הפרסי : גם מכות חזקות ? ענתה לו הזונה : כן,
שאל אותה הפרסי : גם עם מקל ?
ענתה לו שכן, בסדר.. אמר לה : יודעת מה, בסדר !
שאלה אותו הזונה : תגיד רגע, אבל כמה זמן אתה חושב שאתה הולך להרביץ לי עם המקל ?
עונה לה הפרסי : אני אכסח אותך עד שתחזירי לי ת'כסף !

סיגלית 2014

New member
מנהל
לא

הרמזור היחידים שאני רואה נמצאים בדרכים. אתה מכיר המעצבנים האלה שמתחלפים בדיוק כשהחלטת להאיץ.

למעלה