18-8-2006 המסיבה ב-SKY-KEF |רמקו

UDAMEN

New member
18-8-2006 המסיבה ב-SKY-KEF |רמקו

אל תגידו שלא אמרנו לכם (גם לחבר'ה מפרדייב ) אז מה יש לנו ?? שלושה חוגגים יום הולדת U-DA-MAN ,ריכטר, ועדי לוי צחי ארז- עוזב אותנו לאנגולה (לא אנגליה ) אז מה מתוכנן??? יום שישי כל היום צניחות מגובה 13,000 רגל יעף אחרון BIG-WAY (טרקים או משהו מיוחד) לאחר היעף האחרון - התארגנות ברביקיו עם הרבה הרבה בשרים על האש בר משקאות כיד המלך (כולל ברמניות) לאחר הארוחה נשיר כולנו קאריוקי(מי שלא שר שיר שלא יבוא למסיבה) לאחר מכן מסיבת טראנס עם D.J-RAPA -ריקודים עד צאת הנשמה. דבר חשוב מאוד-בר המשקאות יסגר בשעת חצות (לטובת הצנחנים שירצו לצנוח למחרת בבוקר )ע"פ הנסיון מהמסיבה הקודמת. אז תרשמו את התאריך - בלי תירוצים כוווווולם מוזמנים מי שלא מגיע פשוט מפסיד שלא תגידו שלא אמרתי לכם אני מבקש כל מי שמעוניין להגיע פשוט ירשום את שמו בשרשור אני רוצה לראות מה יהיה אורכו של השרשור ע"מ שלא יהיו לי הפתעות.

maybemor

New member
אני אני אני אני אני אני מעוניין !

אז מה יש לנו, (נתחיל בזה שיהודה אומר "התארגנות" אני רגוע-) 13,000 רגל מומולדת של שלושה
אמיתיים D.J-RAPA IN-THE-FLESH קאריוקי עם חברים(Paradive) שכיף לראות בסופ"ש'ים פעמון
שיצלצל עד חצות (צחי מאנגולה, ת'לא פטור מלהפתיע-) בשר משובח על הגריל ...ואולי מאחורי הבאר
אהה וחשוב UdaMan - ה Big Load Trck Organization באחריות שלי, על התיכנון/בריפ/צילום/עריכה ומעמד כבוד ב SkyDivingMovies.com לא יביישו את טרנטינו נשמה.. כמובטח ב
סופר דקות אחורה, דודי. נ.ב. ברמת ה"הפתעות" לא לדאוג יהיו מספיק ואמרתי כבר אנייייייייייייייייייייייייי?

The Sheriff

New member
אני רוצה תיעוד של השרשור

שיהודה רשם "יעף אחרון BIG-WAY (טרקים או משהו מיוחד)" יהודה בטרקים !!!!!!!!! יאללה דן, תכשיר לנו אותו להובלה על הגב !! תרשום תרשום

nudnikim

New member
הפתעה

נעימה תהיה כאשר הפורום יחזור להיות פורום צניחה. נו די חברה בחייאת! עיני לא צרה במסיבות שלכם. שיהיה לכם לבריאות, אבל (והמבין יבין) די נמאס משרשורים של חמישים הודעות על מסיבות, הילולות ושאר ירקות. יש לכם פורום באתר סקאי כיף... הודעתם פה על המסיבה. סחטיין. את שאר הליקוקים ההדיים והבדיחות הפרטיות אתם לא חייבים לשתף עם כולם. יהודה אורי ועדי מזל טוב! צחי נסיעה טובה! צנחנים החזירו את הצניחה לפורום! ולפני שמתחילים לצעוק עלי פה - תספרו כמה הודעות מסוג זה יש בעמוד הזה של הפורום וכמה הודעות שאכן קשורות לצניחה. ואם אתם עוברים לפורום של סקאי כיף - כבר עכשיו תמצאו טרמפ ללולו כדי שהיא לא תציק פה כרגיל למרות שיש לה את הטלפונים של כל אנשי המכוניות בדרום.. לולו - יודעים שאת צונחת. די כבר. get a life לשם שינוי ברצינות הנודניק הראשי

DanWeits

New member
שאלוהים יעזור לך נודניק

קשה לך להבין שיש אירועים מעבר לצניחות שמתרחשים במועדון צניחה ע"י צנחנים? אז קרה שבסקייכיף עורכים שתי מסיבות סמוכות (מצטערים, הקיץ, הבריכה, השמחה, קשה לנו להחזיק את זה בפנים) ורק לפי גודל השירשורים תוכל להבין את רמת ההתרגשות בין הצנחנים, מה לעשות, we know how to party עכשיו אני אתן לך שתי אפשרויות להתמודד עם הבעיה שלך, אפשרות אחת - אם רק צניחות בראש הקטן שלך, לך ל SKYDIVINGMOVIES.COM ותוריד את כל הסרטים שם. אם תתיקל בסרטון על מסיבה באיזה DZ - תתעלם, זה בטח לא בכוונה. אפשרות שנייה אם לא בא לך להרחיק עד אתרי חו"ל, תקנה עכבר עם גלגלת באמצע, זה משהו חדש מאוד, טופ אוף דה ליין, זה מאפשר לך לעשות SCROLL DOWN כלומר לגלגל את הדף שאותו אתה קורא למטה, ככה לא תאלץ לסבול ולקרוא הודעות של "אנשי הדרום", אם תרצה תרשים או מצגת על איך העניין עובד, אני מוכן לשלוח לך. כמה ברור שיש אנשים שלא מקבלים הנאה של אחרים, זאת כן צרות עין וזה אופייני לטרול נודניק.

roh

New member
נודניקים

לפי הגודל של השרשור אתה היחיד כנראה שזה מפריע לו. UDAMAN, I'm in

maybemor

New member
הסוני שלי הלכה לעולמה ../images/Emo122.gif

אז אם אמרנו סרט, תביא-מה-יש-בעסק -)

EmmiDiana

New member
BTW

Udaman,we have a big GAZ barbie-q,u dont have 2 light it and the meat is ready within 5 minutes ?Do u want us 2 bring it !Its so much better than running 4 the jet fuel

maybemor

New member
ThanX guys ../images/Emo45.gif

I'll Tell the MAN on the nice gesture made, though I'm sure he got it all covered and sorted out... and beside, what the****'s wrong with JetFuel? :) D.

למעלה