18 תמונות חדשות

עמי92

New member
עדכון תמונות וכתבות ע-נ-ק-י באתר של

שלי! אגב, באיזה רזולוציה אתם משתמשים? האתר נראה אצלכם מעוות? נוח לכם איתו? יש לכם עיצות לשיפור? האתר בחתימה, תהנו. ותגיבו, בבקשה רק תגיבו! :)

amc22

New member
עמי, ממש יפה! אתר פצצה! כנס../images/Emo26.gif

אבל, מתי יהיו אצלך סרטונים להורדה, אבל הכי חשוב, מתי יהיו שומרי מסך?

עמי92

New member
פינת המולטימדיה

תצטרף בימים הקרובים עם שומרי מסך. לגבי הסרטונים, רק מתחילת החודש הבא לצערי, אבל זה עדיין יהיה רק פרק 25 משהו כזה ומאז יהיו לנו סרטונים. אבל מחר או מחרתיים תעלה פינת הקטעי סאונד!

dht160

New member
18 תמונות חדשות

היום העלנו את העידכון הראשון של מדור התמונות באתר thelife.vze.vom לשבוע זה. והוא מתפזר ככה: גיא איראלי- 4 תמונות חדשות איילת מרגלית - 3 תמונות חדשות לירון וייסמן - 6 תמונות חדשות רון שחר - 3 תמונות חדשות ניר לו - 2 תמונות חדשות סה"כ: 18 תמונות חדשות באתר של משחק החיים: www. thelife.vze.vom גיא ושימי המנהלים

dht160

New member
אני ממש שובר תראש אם זה

נאי לי מבין מה קורה פה לעזאזל

עמי92

New member
../images/Emo168.gif שיר הנושא באיכות דיסק!

שיר הנושא באיכות דיסק (192kbps) צורף לאתר! הסינגל בלעדי בלעדי בלעדי ולא ניתן למצוא אותו בשלמותו ובאיכות כזו בשום מקום! רוצו להוריד, ואפשר גם להגיב. האתר בחתימה!

איפה? אני לא מוצא!

יש דף שנקרא פסקול, אבל שום דבר לא נפתח, ולפי מה שהבנתי אפשר רק לשמוע את השיר דרך הדף הזה, ולא להוריד אותו למחשב שלי.

עמי92

New member
לא לא לא

השיר עלה להורדה. תעשה 'רענן' כמה פעמים והדף יתעדכן

עמי92

New member
מה הכי הייתם רוצים לראות באתר?

אם שמתם לב, האתר שלי שינה עיצוב היום, עדיין יש בעיות קלות לבעלי רזולוציה נמוכה (800*600, מומלץ לעבור הלאה כבר) אבל הכל יתוקן כבר מחר! אז מה הכככייי הייתם רוצים? * בחני ידע * משחקונים * עוד תמונות * תמונות מסך * עוד כתבות ומה עוד? שפכו הכל! ואגב, בקרוב תהיה הפתעה, משהו בדרך הגישה לאתר...

נכנסתי עכשיו

ולא מצאתי באתר אופציה להוריד את השיר "משחק החיים" למחשב שלי.

עמי92

New member
בעלי כרטיסי הטלוויזיה, כנסו מהר!

אתר "משחק החיים" מחפש מישהו אחראי עם כרטיס טלוויזיה טוב שיודע לעצור תמונות ורצוי גם ווידאו, ומוכן לעצור תמונות באופן יום-יומי. מי שיתנדב יקבל קרדיט ענקי, מה גם שבקרוב אנחנו עוברים לדומיין בינלאומי (כנראה .com) ופוצחים במסע פרסום. מי שרוצה שיגיב כאן, כי אני צריך את המישהו הזה כבר עד הערב. תודה, ולהתראות!

dht160

New member
לנו יש כאלה אנשים

ולמה שרשרתם את ההודעה שלי להודעות שלו ? זה בכלל לא קשור גיא

למעלה