.............

EROTOMANIA

New member
.............

מה אתם מעדיפים? צבא או קולג'? יש כאלה שאומרים שעדיף צבא כי כמה אפשר ללמוד? יש כאלה שאומרים שקולג' זה עדיף ממפקדים מניאקים וכל החרא הזה של הצבא... אני מעדיפה קולג'. כולם יודעים שקולג' זה בירות, סקס ונקבות בחולצות רטובות. (לא שזה מעניין אותי ממש..) ואני מנצלת את ההודעה החדשה כדי להגיד שהגבתי על שירשור שכבר אי אפשר להקפיץ כי הוא ירד מהעמוד הראשון.

אין מה עדיף

זה כל אחד והעדיפויות שלו בחיים.... למרות שאני לא עושה צבא אני לא חושבת שצבא פחות חשוב מקולג', בכלל לא. צבא זה חשוב. מאוד חשוב אפילו, אבל צבא זה פשוט לא בשבילי. אם הייתי רוצה לעשות משהו מיוד בצבא, הייתי מתגייסת בכיף, אבל בשביל לשבת במשרד ולחזור כל יום ב4 הביתה - לא תודה. אני מעדיפה להתחיל ללמוד.

sivani

New member
מבחינתי קולג'

אני רואה שירות בצבא כבזבוז של שנתיים מהחיים שלי,ואם הייתי בארץ והייתי שמיניסטית הייתי חותמת על מכתב הסרבנים..אבל זה לא קשור עכשיו.

Doctor Evil

New member
אני ממש לא רואה בזה בזבוז

השירות בצבא הוא זכות ולא חובה, ואני חושב שכל אזרח ישראלי צריך לתרום לארץ שלו, אם זה בשירות צבאי, או אפילו שירות לאומי.

EROTOMANIA

New member
..........................

ולי אין ממילא אפשרות לשרת בצבא הישראלי. וגם אם כן היתה לי הייתי בחורת בקולג'..

Doctor Evil

New member
אתה לא הבנת למה אני מתכוון

היום כל אחד יכול להשתמט מהשירות הצבאי.

ברור שצבא../images/Emo88.gif

אם לא נלך-מי ילך? חייבים ללכת לצבא! זה החובה שלנו למדינת ישראל ולעם ישראל!!! הצבא שומר עלינו ואנחנו חייבים לתת את החובה המינמליסטית הזאת של לתרום למדינה שנתיים/שלוש מהחיים לא יקרה לכם כלום אם תעשו את זה ותאמינו לי זה רק יואיל למדינה שלכם! ולמי שכתבה שהיא מעדיפה קולג' כי היא לא רוצה לשבת באיזה משרד ולחזור כל יום הביתה ב-4 אז את טועה כי בנות יכולות לעשות תפקידים אחרים בצבא (או שירות לאומי למשל) והתפקידים האלה בהחלט יכולים לתרום והם לא בהכרח תפקיד של מזכירות! בת'כלס מי שלא מתגייס לצבא הוא כמו בוגד במדינה שלו עצמו!!! ותחשבו על זה לפני שאתם חותמים (או לא כי אתם לא בארץ אבל תומכים) במכתב הסרבנים המטומטם הזה!!!

MissUnKnown

New member
תגובה

קודם כול רק רציתי להגיד לך שבצבא יש עודף בנות... וחוץ מזה אני חושבת שעם אני ילך להתנדב בשכונת מצוקה יעריכו את זה הרבה יותר מאשר שאני ילך לצבא... וגם בוגד במדינה??? יש אנשים שלא מוכנים להתגייס צבא בגלל כול מיני סיבות...ואני לא חושבת שהם בוגדים. בקשר למכתב...זה החלטה של כול אחד...והוא צריך ליות שלם עם זה. ובקשר אלי...אני חתומה על המכתב...אבל עדיין לא הלטתי עם אני הולכת לצבא או לא...או שאני ילך לשנת שירות עם הבנוים דרור... מה שבטוח אני לא עוברת את הקו הירוק בגלל הצבא...

למעלה