17

effigy

New member
17

17 זה מספר, רק מספר... גם 1985 זה רק מספר... מספר קצת ארוך... אבל עדיין רק מספר... 14 זה רק מספר...וגם 1988.. זה מספר קצת יותר גבוהה מ1985 אבל לא יותר ארוך... גם 14 לא יותר ארוך מ17 אבל יותר קטן... אז למה הם כל כך שונים כשמחלקים 17 מקבלים 8.5 שגם הוא מספר.. רק לא שלם אלא מספר וחצי וכשמחלקים 14 מקבלים 7 שהוא מספר אבל שלם.. זה אומר ש17 הוא ראשוני ו14 לא... הספרות 8ו5 מופיעות גם ב1985 והספרה 7 מופיע במספר 17... ו8 מופיע פעמים ב1988... 1988 זה לא רק מספר זו גם שנה השנה שבה נולדתי... וזה יוצא שאני בן 14 1985 זו גם שנה.. שהייתה 3 שנים לפני 1988 שבה היא נולדה...וזה יוצא שהיא בת 17... 19 זה עוד מספר.. מעניין שהם כולם מספרים .. רק מספרים... וגם 0 הוא מספר אבל 0 הוא נמוך אז לא מייחסים לו חשיבות... גם 18 למרבה הפלא הוא מספר... אוגוסט הוא לא מספר הוא שם.. שם של חודש.. וקיצור לשם אגוסטוס שעל שמו נקרא החודש... ה19 לאוגוסט זה היום הולדת שלי.. סתם יום של חול שום גבר מיוחד בו ה18 לאוגוסט זה היום הולדת שלה.. לא סתם יום... כי כשמחברים את החודש והשנה זה יוצא 18885 שזה מספר.. ארוך יותר משאר המספרים.. וגדול יותר משאר המספרים... אבל אתם מסכימים איתי שהוא רק מספר... אגב אני בהקבצה ב´ במתמטיקה אז אני ומספרים לא ממש חברים קרובים... ש היא אות היא לא מספר... ש´ זאת האות ה21 באלף בית שזה אומר שהיא כמעט לפני האחרונה ש´ זה גם האות הראשונה בשם שלי וגם בשם שלה... 310 זה עוד מספר ואם מחברים את כל הספרות יחד מקבלים 4.. שהפלא ופלא גם הוא מספר 756 גם הוא מספר ואם מחברים אותו זה יוצא 9.. שזה מספר מאוד חזק בנורמולגיה... כמעט נגמרו לי המספרים... אבל רק עוד מספר אחד... 31 הוא מספר.. אתמול היה 31.. ואתמול 14 ו17 נפגשו.. אבל בגלל ש17 יותר גדול מ14 הם לא יכולים להיות ביחד... למרות שהם רק מספרים...

resputin

New member
זה דוקא די פיוטי באיזה מובן כלשהו,

מה שכתבת, וזה לא כ"כ קשור לאיזה הקבצה אתה במתמטיקה- כי עם מספרים, משחקים (אירוניה בשיאה, אני לומד לי למבחן במתמטיקה על וייאטה ולא מצליח ממש לשחק עם המספרים). עכשיו, בקשר ל´14 ו-17 לא יכולים להיות ביחד´... אני מניח שזה דורש תגובה. אני לא יודע מה עמדתה בעיניין, אבל אני יכול להבין אותה. אאמרת ששלוש זה רק מספר... אבל השלוש הזה מציין משהו אחר. 1095 (בעקרון 106, אבל זה לא משנה*) ימים. 1095 הוא יותר ארוך, וגדול מ-3, והוא מציין תקופה של זמן, בהחלט ארוכה, ומאוד משפיעה, במיוחד בין 14 ל-17. טוב, מספיק משחקי תרגילים. הרעיון שהסתתר מאחורי מה שניסיתי להציג, הוא שאתם נמצאים בזמנים שונים ויחסית, מאוד חשובים. אני לא מזלזל בך, או בתהליך הבגרות שלך- אבל היא אכן מבוגרת ממך, ואני מניח שלא רק בצורה גופנית, אלא רוב הסיכויים שגם נפשית. למה? היא חוותה יותר, היא עיקלה יותר, היא ראתה יותר ועשתה יותר- בפור של שלוש שנים. היא מסתכלת על דברים קצת בצורה שונה, בדיוק כמו שכל בן אדם משנה א התפיסה שלו לאורך השנים לדברים מסויימים. זה אולי ישמע קצת יומרני, אבל זה ימנע ממך להתאכזב לפעמים- אולי תנסה ללכת יותר על שכבת הגיל שלך.? או אולי במרווח לא כזה (*יחסית*) גדול.?

leeloo

New member
נאום יפה...

אבל זו עובדה קיימת, לפחות אצל רוב בני הנוער, שיש הבדל מנטלי ופיזי משמעותי בין גילאי 14-17.. כל שנה מגיל 13 היא שנה קריטית, שנה מעצבת, שנה מלאה בגורמים שונים מהשנה הקודמת ומהשנה שתבוא לאחר מכן.. מה עוד, שידוע שבנות עוד מתפתחות יותר מהר מבנים, ולכן בן 14 לא יצא עם בת 17, לא כי זה חוק, כי רוב הסיכויים שיהיה בים הבדל של לילה ויום מבחינת החשיבה, הבגרות, הנסיון, התפיסה ועוד ועוד... לכן גם בנות מחפשות בנים גדולים מהם, שיתאימו לרמה המנטלית שלהן (כמובן שיש כמה חריגים בני 26 שעדיין מתנהגים כמו בני 16..) ולצאת עם בן שקטן מהן בשלוש שנים, בייחוד כשזה גיל 14, שזה גיל קריטי, זה פשוט לא הכי ייתכן ששני הגילאים יצאו יחד.. יש גם את העניין של התפסיה החברתית מסביב. איך זה יתקבל בסביבה שלה אם היא תצא עם מישהו שהוא בן 14? בייחוד שעוד שנה זה כבר יהיה מעין "בעילת קטינים", עפ"י החוק לפחות, אני מניחה.. יש עוד כמה וכמה סיבות למה שני הגילאים לא יצאו יחד. יש גם חריגים. אבל תבין את הבעיות הכרוכות בכך, ולמה שלא תחפש בנות בגילך? או לפחות רק שנה מעלייך?

maayan15

New member
אממ....

קודם כל תוכן ההודעה ממש דורש "וואו!".. עכשיו, 3 זה רק מספר במתמטיקה אבל אצל בני אדם זה הרבה יותר מזה...אני קצת אחזור כאן על לילו וראס שאני אומר שבן 14 ל-17 יש הבדל משמעותי מבחינה התפתחותית, פיזית (שלא ממש משנה) ובעיקר נפשית..מה גם שבנות אכן מתפתחות הרבה יותר מבנים (מנטלית) ולפעמים זה בעייתי... הכרתם, נדלקת?...אין מה לעשות...תחשוב על Zה כעל "ההיא שאני לא יכול להיות איתה"...ותחפש מישהי אחרת...

resputin

New member
התפתחות גופנית לא חשובה.?

אני שם הרבה משקל על התפתחות גופנית, או יותר נכון- על עצם היותה. לראות משהו כ"מושך" חייב להיות מפותח בדרך כלשהי. אני לא מדבר פה על גבר שרירי או לא שרירי, או בחורה בעלת "חזון נרחב" או אפילו "אחת מאבירי השולחן העגול" -זה פשוט להבדיל בין התפתח, ללא התפתח. כמו שלילו אמרה, בעוד שנה זה יכול להיות "בעילת קטינים", אבל גיל 15, לאנשים שיחסית מפתחתים מהר זה כבר משהו (היה לי ידיד, שבגיל 15 נראה גבר לכל דבר, עם זקן מלא, מטר שמונים וההתפתחות שלו נראת כאילו שהגיעה לקיצה.) אחר -מכיוון שאנחנו לא יודעים אם מחבר ההודעה התחיל להתפתח בגיל מוקדם, אפשר להניח שהוא נראה כבן ארבעשרה רגיל, ולבת שבעשרה.. זה לא ממש מראה מושך, זה אפילו יכול להתפרש כמעיין פדופיליות, אומנם לא דגש חזק על זה, אבל זה אכן יכול להמצא שם. עכשיו, אם העיניין היה בין אנשים בגילאים 16 ו-19, או 17 ו-20. יודעת מה? נרד ל-15 ו-18, עדיין יש מצב. למרות ש15-18 זה די קלוש. ככל שהגיל עולה, גם אם ההפרש נשאר אותו הדבר, זה משתנה מאוד- מהסיבה הפשוטה שכמו שליאת אמרה, כל שנה היא קריטית בגילאים האלה, ואדם יכול לשנות את כל הפרספקטיבה על החיים שלו בחצי שנה, כמו שהעולם יכול לשנות את הפרספקטיבה על אותו האדם, באותה החצי שנה גם כן. לדעתי ארבעשרה זה טיפה צעיר מדי בשביל לנסות וללכת על בנות 17. יש בני 16 שמפחדים ללכת על בנות שבעשרה (
) אז 14? יקירי, אל תמהר ואל תאיץ בעצמך... יש לך עוד זמן :)

effigy

New member
ולי אסור להגיב להודעה שלי../images/Emo35.gif

ככה... ההודעה הזאת נכתבה לפני כ4 חודשים בפורום וידויים וסיפורים מהאינטרנט.. מאז שאני בפורום רציתי לראות מה תהיה התגובה שלכם למכתב זה... להעברה אני כבר עברתי את כל הקטע הזה... ואפילו עקרתי את הבצל (כישוף..) ומדהים שהתשובות שלכם הרבה יותר אמיתיות, כנות ודומות לשלה מהתגובות בפורמים אחרים... רק אל תגלו לה שפירסמתי את זה שוב.. אני אמור לפגוש אותה החודש והיא תתלה אותי...

Linkin-Parker

New member
תסתכל על הצד החיובי

בעוד 10 שנים, שזה רק מספר, לצערי לא ראשוני כל כך, אבל מכפלה של שניים ראשוניים, היא תהיה בת 27, שזה מספר קצר, אבל רק מספר, ואתה תהיה בן 24, שגם זהמספר, קצר משהו, ואז למספרים האלה תהיה הרבה פחות חשיבות ותוכלו להיות ביחד, אם עדיין תרצו כלומר. נ.ב. 9000000 זה לא כסף, זה מספר טלפון, שגם הוא סתם מספר

effigy

New member
סביר להניח שהיא תלך מחיי הרבה יותר

מוקדם... היא מתכננת לעזוב את חיי עד אפריל שנה הבאה.. חוץ מזה שקבענו שאם עד גיל 80 היא לא תתחתן היא שלי.. יאפי...

Linkin-Parker

New member
רוצה עיצה רצינית?

ממה שהבנתי, היא לא מעוניינת בקשר איתך, ופירוש הדבר הוא שאתה לא צריך לבנות עליה יותר מדי, ואולי קשה עכשיו, אבל אל תדאג, הזמן מרפא הכל, גם התאהבויות נעורים, ואתה עוד תפגוש בנות אחרות (אולי גם הן יהיו בנות 17, אבל היי, זה כבר עניין אחר), אז אני אומר, תשכח ממנה כחברה, ולך להתתחיל עם מישהי בגילך, בטוח שיש לפחות בת נחמדה אחת בכתה.

Linkin-Parker

New member
ד"א, רק שתדע

6.02*10*10*10*10*10*10*10*10*10*10*10*10*10*10*10*10*10*10*10*10*10*10*10*10 זה רק מספר, וזו גם כמות המולקולות ב18 גרם מים (סתם היה לי משעמם וחשבתי לציין את זה), ו10 הוא הערך של התאוהצ של גוף שנופל על כדור הארץ, בהנחה שהשפעת האוויר זניחה, ו600זה המשקל שלך אם המאזניים מראים 60. ו1.9.39 הוא גם סתם שלושה מספרים, שמציינים את פרוץ מלחמת העולם השניה, וגם שישה מליון הוא רק מספר, אבל לכל יחידה במספר הזה היה שם, פנים, משפחה והמוות הכי ריק ומשפיל שהיית מסוגל לדמיין לעצמך. וגם 20.06.2000 הוא סתם מספר, שלא אומר יותר מסוף שנת הלימודים לאף אחד חוץ מלי ולעוד כמה אנשים, וכמובן התאריכים 1.1.67 4.12.1998 4.11.1995 .9.11.2001, הרי כל אלו סתם מספרים, ועל כל מספר כזה יש פנים של קורבן. אז בפעם הבאה שאתה אומר שמספר הוא רק מספר, תחשוב על כל המספרים בחיינו, אשר בלעדיהם לא היינו מסוגלים לזכור, לדעת... ותגלה שאין דבר כזה כמו "רק מספר", כי לכל מספר יש משמעות בעיני מישהו, אפילו אם אתה לא מכיר אותו. ולפרוטוקול, מספר המזל שלי הוא 72

למעלה