17-8-2007 U-DA-MAN חוגג 50

UDAMEN

New member
17-8-2007 U-DA-MAN חוגג 50 ../images/Emo124.gif

חברים יקרים (הכוונה גם לבנות שבחבורה) ב 17-8 אני חוגג יום הולדת 50 (כן-50 ) וצחי ארז חוגג 28 אז גם הפעם תהיה מסיבה פיצוץ המקום : סקיי-כף / שדה תימן השעה : 20:00 לאחר סיום הפעילות(צניחות מ-13000 באותו יום) אז מה יהיה במסיבה ?? ארוחת ערב מלאה ועשירה בר אלכוהול משובח (עד שתגיעו למצב מאוזן ) קאריוקי (לכל האוהבים לשיר ) מוזיקה וריקודים עד צאת הנשמה זיקוקים שיצבעו לנו את השמיים והרבה הרבה מצב רוח וכמובן הכל חפשי חפשי לכל מי שמגיע מרחוק אני ממליץ להביא שק"ש או לדאוג למקום לינה אז כל מי שבא לו מוזמן רק בבקשה כדי שניערך בהתאם נא לשלוח לי במסרים כל אחד בשמו וכמה אנשים מצטרפים אליו/אליה יום שבת בבוקר למחרת תחילת פעילות ב-11:00

Nir Gal

New member
../images/Emo49.gif חברים יקרים !!

יהודה וצחי, מזל טוב, בריאות, אושר, עושר, נכדים ( צחי אתה תחכה עם הנכדים ) ומה לא !!!!! תמשיכו להיות מדהימים אוהבים ודואגים כפי שאתם. אני כבר לא יכול לחכות למסיבה, עד עכשיו יש לי עוד אלכוהול מהמסיבה מהשנה שעברה. ( גד ימניאק ) יהודה אני לא יודע אבל גם בשנה שעברה היו לי זיקוקים בעניים ( אולי זה רק אני ) ??? אוהב אתכם ניר

b e e m a y a

New member
מזל טוב ועד 120 ../images/Emo65.gif

לצערי, לא אוכל לחגוג מסיבות השמורות איתי, אבל אני בטוחה שיהיה פיצוץ ת ה נ ו !!!!!!!!!!

kamasuitra

New member
יודהמן וצחי ../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifצניחות מדהימו

........מדהימות ושמיים כחולים מצוות kamasuitra

miss loulou

New member
מזל טוב יפים שלי...../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ברור שבאים!! רק חסרים לי את מו ודודי... אולי תבואו גם?! אני מבטיחה לשתות פחות הפעם ולהתנהג.. בסדר.

maybemor

New member
מזל טוב ! ! ! U-DA-MAN

הפכתי את העולם בכדי להקדים ת'
אבל גורנישט חודשיים קדימה booked -( צ'טערת אבל מזל טוב חברים תהנו רמסיבה, רק כמו שת'ם יודעים ! דודי

Taniatz

New member
יהודה וצחי.......

יומולדת שמייח!!!!
שתהיה לכם את היומולדת הכי טובה בעולם....( אפילו טובה יותר משנה שעברה) נשיקות וחיבוקים טניה.

CUT II CUT

New member
MAZAL TOV

Hey Uda, Mazal Tov, Can you shift it to Prague??? PLEAAAAASEEEE!!!!!!!! MAZAL TOV & HAVE FUN

יודליךךךך וצחיייי!!!!

מזל טובב אנשים יקרים שלי ברכה אני לא ירשום פה כי את זה אני יגיד לכם כל אחד באישית במסיבה! :) אז בקיצורר שיהיה לכם עד מאה כעשרים ואוהב אותכם מאוד מאוד ממני טל (אח של השריף).

Yogev New York

New member
מזל טוב, איש יקר

UDAMEN מזל טוב, הלוואי שהייתי יכול לבוא בעצמי, גם אני תקוע בניו יורק ;) נרים כוסית עם דודי ודני לכבודך, למרות שאני עדיין בהנג אובר מטורף משנה שעברה... יללאה נחגוג ביחד ביום הולדת 100.... יוגב

למעלה