17, 4..

sapir aloud555

New member
17, 4..

עוד 17 יום יוצא האלבום WWTNS... ועוד 4 ימים, הסינגל - ISBY. הנה העטיפה לאלבום-
ואני חושבת שזה מזעזע. פשוט ומשעמם.. וזה רק אני, או שכל עטיפות הסינגלים מאז The Show פשוט נהיו מזעזעות משעממות וריקניות? זה נראה כאילו החליפו להן את המעצב של העטיפות אלבומים\סינגלים.. אגב, גוון סטפני העבירה את שיר הסולו שלה לשבוע שבו ISBY יוצא..זה יכול להוות איום למקום 1 בעיניי...אבל לא נורא, נראה איך יילך להן. והחודש בTop Of The Pops וTv Hits יש ראיונות עם גירלז אלאוד..אז תקנו ;]

sapir aloud555

New member
מזעזע ביותר

האלבום אמור להיות רוקרי, העטיפה משקפת בדיוק ההפך. העטיפה משעממת, ריקנית, מזעזעת ולא מתאימה לתוכן של האלבום..

Eden McFadden

New member
רשימת האלבומים שיוצאים באותו יום:

Albums (Nov 29th) Blink 182 - Blink 182 Limited Tour Edition (with bonus dvd) Brian Mcfadden - Irish son Cure - Three imaginady boys Deluxe (remastered with bonus cd) Dynasty - Greatest Hits Genesis - Platinum Collection Gianni Morandi - Solo chi si ama veramente (I) Girls Aloud - What Will The Neighbours Say? Lemar - Time to grow Linkin Park vs Jay-Z - Collision Course-MTV Mash up presents (with bonus dvd) Midnight Star - Best of Mudvayne - TBA Nas - Street's Disciple Pearl Jam - Rearviewmirror: Greatest Hits 1991-2003 (2discs) Simon & Garfunkel - Old Friends: Live On Stage The Beatles - The Beatles' First V - TBA Virgilio Savona - Cose delicate (I) X Factor - X Factor

sapir aloud555

New member
בע.

כמו שאמרתי למעלה, זה כאילו הן הולכות דווקא כדי ליפול..וזה מעצבן, זה נראה ככישלון בטוח, אני מקווה שהן יכנסו לטופ 10..למרות שאם ויקרה נס, אולי הן גם יתברגו בטופ 5..למרות שיש להן דיי סיכוי..אבל לא ידוע..P: בהצלחה להן! :]

למעלה