17.11!!!!!!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא k k1
  • פורסם בתאריך

k k1

New member
17.11!!!!!!!!!!!!!!!!

הדיסק יגיע לארץ ב-17.11! יוםםםםםםםםםם אחרי כל העולם!! ממתי זה מגיע כ"כ מהר אלינו?! הליקון שלחו לי ת'אימייל הזה: שאנחנו לא נתריע מראש על מאורע מרגש? אנחנו גאים לבשר על צאת הסינגל החדש של Eminem שנקרא "Just Lose It" . בקליפ שצולם לסינגל זה, חושף Eminem את עכוזו הלבנבן (שוב. הוא כבר חשף את עכוזו החלק בטקס פרסי ה - MTV) ומארח את ה – Rich-Bitch ויורשת המיליונים Paris Hilton. הכוכבנית הידועה לשמצה נצפתה מפזזת ברחבי הסט שיכורה מוודקה... הסינגל יישלח השבוע לכל תחנות הרדיו ברחבי העולם כקובץ דיגטלי. המועד שנקבע למשלוח הקובץ הוא אחיד וגלובלי. זאת, כחלק מהמאבק בתוכנות הקבצים המשותפות הנוטות להקדים את ההפצה המסחרית. האלבום החדש, שייצא למכירה בישראל ככל הנראה ב – 17.11.2004, ייקרא "Encore". להזכירכם, מדובר באלבום סולו ראשון של Eminem מזה שלוש שנים. אלבומו האחרון, The Eminem Show, מכר קרוב ל – 15 מליון עותקים ברחבי העולם, וביסס את מעמדו ככוכב ההיפ-פופ החשוב ביותר של השנים האחרונות ברחבי העולם. רוצים לשמוע את הסינגל? אל תהססו! התקשרו לתחנות הרדיו האהובות עליכם ותתחילו לבקש! השבוע, הסינגל ינחת אצלם...

k k1

New member
ו..............................

EMINEM JUST LOSE IT COMING UP SOON חחח יש פרסומת כזאת בבייס!! חשבתי ששמים את הקליפ והתחלתי להתלהב אבל אז היה את הקומינג סון חחח קיצר,עודדדדדד מעטטטטטטט בטיוי!!

lony21

New member
זה האימייל משבוע שעבר ../images/Emo13.gif

וכל מה שיהיה קשור לאמינם בזמן הקרוב, יהיה מטורף!

cool miki

New member
חחחחחחחח

לפי מספר סימני הקראיה בהודעה הראשית של השירשור, הזה כבר חשבתי שהוא עומר להגיע לארץ בתאריך הזה.
טוב לדעת שהוא רק מוציא את האלבום בתאריך הזה, זה רק עוד חודש

k k1

New member
חחחחחחח

התחהבתי כי זה מגיע אלינו כ"כ מהר..כמו לכל שאר העולם אבל לא לזלזל אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדשאלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדשאלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדשאלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדשאלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדשאלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדשאלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדשאלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדשאלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש אלבום חדש <חחח הילה הדבקת אותי ואת דידי בזה

k k1

New member
../images/Emo4.gifיצא לי מגעיל

הילה את עושה את זה הכי טוב

bLAck hALo

New member
אה קיבלתי את זה גם..חח לפני איזה

שבוע פלוס חחח זה אלבום של אמינם בגלל זה זה מגיע מהר..

bLAck hALo

New member
נו..לא רוצה לשלוח?! לגביי הקליפ..

(סליחה מראש עם זה נשלח פעמים) אז בגלל שלנו אין MTV אלא MTVE של אירופה והקליפ לא ישודר ישר ב-4 באוקטובר יהיה אפשר לראות את זה כאאאאאאאאאאאאאאאן:: http://launch.yahoo.com/artist/default.asp?artistID=1037847 יום שני בשעה....ממממממממ מה הפרש השעות?! אני כבר לא זוכרת..קיצר חשבו כבר ומי שרוצה יראה V <מזל שיש העתק הדבק:0)>

זה בדיוק חודש אחרי היומולדת שלו

WOW עוד מעט מ. ב. מאתרס יהייה בן 32! הוא די זקן... אבל אל נורא! הוא גאון וזהו.

angela12

New member
יווווווו!!!!!!!!!!!!

זה בדיוק איך שאני חוזרת מהטיול שלי ליומיים!!!!!!!!!!!

למעלה