17-09-06

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

sh53

New member
עד כמה יופי חיצוני חשוב לכם?

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=613&msgid=85823865

Mיקי_

New member
מקבלים פה גם אמהות?

מתוך ההודעה של שלומית333: "כשהיתה בת 14 בערך, סיפרה לי בתי שהיא חושבת שהיא אוהבת נשים, הנחתי שזה גיל ההתבגרות, שיעבור לה. בינתיים יצאה עם בנים, אך היחסים היו אפלטוניים. הפעם הראשונה שהתנשקה עם בן היתה בגיל 17, הבנתי ממנה שהיתה ביניהם קצת יותר מנשיקה אך עדין לא שכבו. כשהם נפרדו התוודתה בפני שהיתה לה באותו זמן גם חברה, ושאיתה כן הגיעה למצבים אינטימיים. בתוכי בכיתי. התאבלתי, היה לי קשה נורא לקבל את העובדה הזו. בעלי שמרני מאד בדיעותיו, ועד היום לא סיפרתי לו. הוא מרגיש ושואל, חושד - כי היא בחורה מאד יפה ומושכת וזה מוזר שאין לה חבר ושאינה נפגשת עם בנים. אני פוחדת לספר לו, שלא יישבר. היום יש לה חברה קבועה, בחורה נחמדה מאד. מתוקה אמיתית. הבעיה שכלפי חוץ אני הכי קולית שאפשר, מקבלת אותן, משוחחת את החברה בדיוק כפי שהייתי מקבלת אותו לו היתה חברה של הבן שלי. אך בגלל שבעלי עדיין לא יודע - אני צריכה כל הזמן לגונן עליה." הודעה מרגשת וחשובה, מאמא שהבת שלה בוטחת בה מכל הלב כדי לספר לה באופן הכי טבעי על האהבה שלה. אהבה לנשים. ועל איך זה מרגיש לאמא ואיך היא מתמודדת, אולי בפורום גאווה נשית נוכל לעזור לה, אבל אנחנו חושבות שהן על הדרך הנכונה
.
פורום לסביות - גאווה נשית
הקהילה הכי חמה ברשת

למעלה