.....

gmgy

New member
.....

צריכה שתרגיעו אותי ותגידו שיהיה בסדר. פתאום אני נורא לחוצה... עוד 10 ימים

אמיקה

New member
מתנדבת למשימה ../images/Emo8.gif

לא לדאוג חמודי - הכל יהיה טוף.. שום דבר לא יכול להשתבש, הכל מתוקתק, יהיה מקסים וחלומי, את תהיי יפה יפה, הוא ימחץ את הכוס כמו גדול, ובסוף כולם יגידו לך שהם הכי הנהנו .. מה קרה? רגליים קרות או משהו ספציצי? טוב יהיה מבטיח לך...
סופגניה, ג´חנון, טחינה, פלאפל, שיפודים, חומוס-צ´יפס-סלט

הכל יהיה בסדר...../images/Emo49.gif

הכל יעבור טוב ובסדר והכי חשוב שמח ומאושר, אני מאמינה שהכול כבר מוכן, אז לא לדאוג שיהיה לכם במזל טוב והרבה אושר ואהבה
בחיי הנישואין תהנו לכם ביום מאושר ומיוחד זהובהמשך חייכם כזוג נשוי

רחלילי

New member
יהיה נהדר

לשם הרוגע את יכולה לוודא שעשית וי על הכל (תבדקי) ואחרי שתראי שיש וי על הכל ושהיתר תחת שליטה תתחילי להנות ולהרגע לגמרי ואת תהני ויהיה סבבה את תראי

מבטיחה שיהיה מופלא ומלא אהבה../images/Emo23.gif

מבטיחה לך חומד שתהיי קורנת יפייפיה ומאושרת האיש ישבור את הכוס בפעם הראשונה האוכל יהיה מדהים וכל האורחים יקומו לרקוד... יהיה בסדר בוביק מזל
טוב אמא של צליל ואופק

יעלי2

New member
איזו חמודה! מתי החצי השני מגיע?

את מתחתנת לדעתי בזמן הכי יפה של השנה במקום הכי הכי הכי ויהיה לכם נורא כייף. הייתי מצרפת לך תמונה של המקום, אבל התמונות סרוקות לי במחשב אחר.

gmgy

New member
תודה על התגובות. יעלי2 השמיעי קול

הסיבה שאני לחוצה היא פגישה לא מוצלחת עם אחד הספקים שהייתה לי אתמול. מקווה שהמצב ישתפר מחר אחרי פגישת הבהרה מתוכננת.

בטח שיהיה בסדר

את תראי שהכול יצא טוב ואפילו יותר ממה שחשבת, כולם ירקדו למרות שיוכלו כל כך הרבה אוכל ויהיו מפוצצים (כי בטוח שיהיה טעים) כולם יהיה מאושרים וישמחו איתכם, ולכם יהיה כל כך כיף באמת יום מיוחד שלא ניתן לתאר. אז תעשי חיים מכל רגע ותפסיקי לדאוג אני סומכת עליך שאירגנת הכל טוב בחרת את הספקים הטובים ביותר ועכשיו נשאר רק להירגע ולהנות מכל רגע. אז המון מזל טוב אורלי

נופר30

New member
יהיה טוב וגם מה שלא יהיה טוב יהיה

טוב בסוף לי היה קטע בחתונה שממש ממש ממש התבעאסתי ממנו ( הבטיחו לי קצר ובגלל זה הסכמתי ויצא ארוך ) ומה מסתבר האורחים שלי כולם ( האשכנזים והלא אשכנזים חשבו שזה החלק הכי מוצלח בחתונה) אז לשנס מותניים להירגע קצת ולהגיע לשיחת הבהרה רגועים ולא תוקפניים

danonit

New member
תרצי להתחתן שוב ושוב..

אני מבטיחה לך! הערב הזה עובר כל כך בכיף וכל כך מהר, משאיר זכרונות קסומים ועושה חשק לעוד!

gmgy

New member
מה הייתי עושה בלעדיכם?!

באמת, מה הייתי עושה?! היום במפגש אולי תבינו כמה עזרתן לי...

gmgy

New member
מה הייתי עושה בלעדיכם?!

באמת, מה הייתי עושה?! היום במפגש אולי תבינו כמה עזרתן לי...

למעלה