!!!

Majin Man

New member
!!!

פריזה הוא לא הרשע הראשי בסידרה.... מאג´ין בו החליף אותו....

Prophet

New member
לא מסכים לשניכם !

אין רשע ראשי בסדרה ! בהתחלה פריזה אח"כ האנדרוידים, אח"כ סל בכל הצורות ואח"כ הצורות של בו...

roychu

New member
ואני בכלל חושב שהרשע הכי רשע

בסדרה זה הצב של רושי, אבל נו טוב.. ואגב, אם לא שמתם לב, הבחור פה למעלה בא בגישה של "אני יודע ממה שנבות רם כתב ואתם לא" ככה שלא הייתי עונה לו

thorondor

New member
לא

זה חבר מספר 564568587487845768 של מארון. הוא נראה כאילו הוא זה שעומד מאחורי כל הרשע בעולם.

הוא לא עשה קאמבק אחד ב-Z

אחד ב-GT אבל זה היה רק לאיזה 2 פרקים וזה היה גם סל ואזה לא ממש נחשב בקיצור זה לא צבי הנינגה אין פה רשע ראשי

KKANY

New member
תקשיבו

אם גוקו מנצח אותו זה אומר שאין מתח ואז צריכים להחליף רשע זה תמיד מתחלף

Brolly

New member
אני חושב שהרשע הראשי הוא סל...

אין לי סיבה... אני פשוט אוהב את הקרבות עם סל... ונראה לי שהוא החיה את עצמו כמה פעמים... תקנו אותי אם אני טועה בבקשה...

king kazabubu

New member
זה תלוי איך אתה קובע מה זה רשע ראשי

תראה... עקרונית פריזה למרות שהוא הרע הגדול הכי חלש בסדרה הוא בעל תפקיד מאוד חשוב. אחר כך זה העניין של להציל את העתיד. או איך שאתה רוצה לקרוא לזה ואז להציל את היקום. לדעתי אם הייתי צריך לבחור רע ראשי זה היה בו... אני אסביר למה.. מאג´ין בו הוא לא סתם עוד רע. הוא נרדף במשך המון שנים על ידי הקאיושין. כלומר הוא אפילו הפחיד את שומר היקום האדיר. פריזה אמנם היה "חזק" אבל הוא לא היווה סיכון ליקום כולו. בסך הכל אני חושב שהקאיושין היה עושה צחוק מפריזה. עכשיו סל הוא אמנם יותר חזק מפריזה בהרבה אבל הוא רע בלעדי לכדור הארץ הוא נוצר שם ולא כל כך מכירים אותו ביקום. אפילו שהוא מאוד חזק. אז אני חושב שהוא מהווה פחות סיכון. בו הוא ממש אימת היקום והוא יותר חזק גם מפריזה וגם מסל. זה משאיר רושם... אבל שתדעו שאישית אני חושב שהרע הכי מסוכן שהיה בדרגון בול זי הוא רדיטס. הוא תפס את כדור הארץ לא מוכן ואם לא היה שחצן היה יכול לחסל בקלות את גוקו ופיקולו. ואז כמובן לא היה דרגון בול זי... תחשבו על זה...

Goggle Girl

New member
ואם...

ואם גוקו לא היה חוטף מכה בראש *הוא* היה הורס את כדור הארץ ואז לא רק שלא היה דרגון בול זי, לא היה גם דרגון בול. תחשוב על זה

Taker Sucks

New member
אני האמת לא חושב ככה!

רושי וגוהן היו מנצחים אותו גם שהוא באוזרו.

KKANY

New member
גוהן ורושי------כמובן בטח עוד מעט

בכלל גוהן היה חננה אז ולא ידע להלחם ורושי זקן מידי

eladi15

New member
ואם ואם וא אז לא הייתה סדרה

אתם לא יכולים להגיד אם ואם ואם זה מה שיש. לדעתי הכי רשע בסדרה זה ווגיטה.

Taker Sucks

New member
גוהן היה חננה?

רושי בן אל מוות, הוא נלחם הרבה פעמים ב דרגון בול המקורי וניצח את גוקו. גוהן לא חננה בכלל (אני מתכוון לסבא של גוקו) הוא חזק יותר מרושי לדעתי וכמעט ניצח את גוקו. מסטר קורין - חזק יותר מגוקו למשך רוב DB קאמי - חזק יותר מגוקו למשך רוב DB טי שן הן- יותר חזק מגוקו למשך רוב DB להמשיך? חוץ מזה צורת האוזארו של גוקו בתחילת DB הייתה בכוח של רק 100PL!!

רושי הוא לא בן אלמוות

הוא פשוט שתה ממעיין הנעורים אז זה האריך מאוד את החיים שלו(כשפוגשים אותו לראשונה ב-DB הוא בן 300 וקצת ונראה ומתנהג בן 60-70)

למעלה