תראה... עקרונית פריזה למרות שהוא הרע הגדול הכי חלש בסדרה הוא בעל תפקיד מאוד חשוב. אחר כך זה העניין של להציל את העתיד. או איך שאתה רוצה לקרוא לזה ואז להציל את היקום. לדעתי אם הייתי צריך לבחור רע ראשי זה היה בו... אני אסביר למה.. מאג´ין בו הוא לא סתם עוד רע. הוא נרדף במשך המון שנים על ידי הקאיושין. כלומר הוא אפילו הפחיד את שומר היקום האדיר. פריזה אמנם היה "חזק" אבל הוא לא היווה סיכון ליקום כולו. בסך הכל אני חושב שהקאיושין היה עושה צחוק מפריזה. עכשיו סל הוא אמנם יותר חזק מפריזה בהרבה אבל הוא רע בלעדי לכדור הארץ הוא נוצר שם ולא כל כך מכירים אותו ביקום. אפילו שהוא מאוד חזק. אז אני חושב שהוא מהווה פחות סיכון. בו הוא ממש אימת היקום והוא יותר חזק גם מפריזה וגם מסל. זה משאיר רושם... אבל שתדעו שאישית אני חושב שהרע הכי מסוכן שהיה בדרגון בול זי הוא רדיטס. הוא תפס את כדור הארץ לא מוכן ואם לא היה שחצן היה יכול לחסל בקלות את גוקו ופיקולו. ואז כמובן לא היה דרגון בול זי... תחשבו על זה...
רושי בן אל מוות, הוא נלחם הרבה פעמים ב דרגון בול המקורי וניצח את גוקו. גוהן לא חננה בכלל (אני מתכוון לסבא של גוקו) הוא חזק יותר מרושי לדעתי וכמעט ניצח את גוקו. מסטר קורין - חזק יותר מגוקו למשך רוב DB קאמי - חזק יותר מגוקו למשך רוב DB טי שן הן- יותר חזק מגוקו למשך רוב DB להמשיך? חוץ מזה צורת האוזארו של גוקו בתחילת DB הייתה בכוח של רק 100PL!!