1600 , לאנטיס גם בשטח...

יגאל M3///

New member
1600 , לאנטיס גם בשטח...

גיפים בעלי נפח 1600 הנמצאים בשוק סובלים ממנוע שלא מתאים לשטח עקב עקומת מומנט נמוכה המגיעה בד"כ במנועי 16 השסתומים בסלד גבוה מאד. לכן נישת הגיפ כביש / שטח 1600 לא בדיוק מספקת שועלי שטח.... מומנט בשרני יותר ניתן לקבל במנועי שני ליטר כגון קיה ספורטאג' בעלת פוטנציאל שטח לא מבוטל. ( כמובן אחרי הגבהות ומיגונים) (אז מהר למכור את האוטו הכחול ולעלות לקיה...)

נוAה |מופתום| ../images/Emo12.gif

איזה אורח של כבוד.... נוAה נרגשת.
הספורטאג' נשקל ברצינות.
למרות שאם ימצא ויטרה, זה כרגע בעדיפות.

במבי15

New member
מנוע 1600...

אז איך אתה מסביר את זה שיש סוזוקי סמוראי עם מנוע 1000 והוא מיפלצת?? ועם אתה רוצה להיסטלבט אז תדע שויטרה עם מנוע 1600 זה רכב מיפלצת<!!!> לא פחות מדיסקו או כול ג'יפ עירוני אחר...!!!

tooom

New member
במבי סמוראי הוא לא מפלצת

הוא אכן ג'יפ מצויין עם יכולות שטח לא רעות בכלל אבל "מפלצת"? שברולט סובורבון עם מנוע בגודל של בית קטן - זה מפלצת!!! אתה לא יכול לקרוא לג'יפ עם מנוע של 1000 או אפילו 1600 סמ"ק מפלצת. אתה מעליב כמה רכביםעם מנועי ענק... למרות שבאופן עקרוני אני מסכים איתך שלא צריך מנוע ענק כדי להגיע ליכולות שטח טובות, הכל שאלה של כמה שוקל הג'יפ מול המנוע שמניע אותו.

במבי15

New member
אוהוווו וואלה היתגעגתי אליךך!!../images/Emo140.gif|

לאן נעלמתה לנו??

tooom

New member
לא ממש נעלמתי, פשוט המחשב שלי עושה

לי המון בעיות

יגאל M3///

New member
ה-מ-פ-ל-צ-ת

מפלצת ? נסחפנו קצת לא ? נכון שלסמוראי ולויטארה יש פוטנציאל ליכולת גבוהה בשטח טכני אחרי הגבהה מקסימלית, צמיגי שטח MTR מסוקסים , נעילה אחורית ואולי אפילו קדמית... אז , אפשר להגיד שיש לך ג'יפ. נקודה. את המוחרקה אתה תעלה, בחורשן תקפץ לך כמו עז, בכל המקומות שעולים אליהם בזחילה שם הכח היורד לשטח פחות רלוונתי מכמות האחיזה הרצוייה. במקומות שדרוש כח מנוע כגון דיונות עמוקות ברשל"צ או בירדן, או בטיפוס ארוך ורציני עם 5 נוסעים ומטען כגון זיק או מחמל (ז"ל) , שם תיקבר "המפלצת שלך" ותנפח את נשמתה. שלא לדבר על יכולת מיתלים קצרה.... * "לא פחות מדיסקו או כל גיפ עירוני אחר" ??? דיסקו ג'יפ עירוני ?? טריוס למתקדמים ? אז מה זה לא גיפ עירוני ? רק דפנדר ? זהו ? יגאל פראדו עירוני.

במבי15

New member
וווואווו עד לויטרה!!!

עם כול הכבוד... ויש כבודדד!! לשתי חברים שלו שמטילים איתנו בויטרות דיי סטנדרטיות עוברים הכוללל... כול מה שדיסקו עושה גם הם! אז ואל ת'זיין ת'שכל שקופצים כמו על "עז" בכול רכב שטח אתה קופץ...!!! ולעוד חבר יש ספורטאז' והיא ממש מיפלצת!!! והנהג עוד יותר!! <נכון ליאור?!> תראה לי איפה ה"קטנים ניתקעים"?? בידוק איפה שה"גדולים"!!! ורותם עם הויטרה גם עושה כול מה שהוא עושה גם עם הסופה שלו! בכבוד <ויש כבוד!> עופר!

dod_basim

New member
בואנה.........

יש נהגים ויש רכבים....זה לא קשור. אבל זו נוסחה מנצחת

יגאל M3///

New member
מפלצת II

במבי, אתה קשקשן לא קטן ואני לא אתפלא עם ה-15 מציין את גילך, לכן אני אסלח לך על הבורות ועל השחצנות ואתן *לך* לכתוב בפורום במה דיסקוברי / דיפנדר / לנדקרוזר / סופה / סיקס / פאג'רו טובים יותר מהויטארה. לאחר שתתחקר בעצמך אני אשמח לקרוא את הממצאים. אולי תפתיע ותכתוב שויטארה הוא הג'יפ הכי טוב העולם ומחר נראה אותו בדאקאר.

במבי15

New member
אההה כבודו היקר....

לפי הניק לך אז אתה בן 3... לא?! ולא יצאתי בשום הכרזה ש"הויטרה הוא הג'יפ הכי טוב בעולם" וכן לויטרה יכול ממש לא רעה אבל אתה בא ומתחיל עם כול הדעות שלך על מנוע 1600 סמ"ק ועם כול הידע הנירכב שלך אז אתה גם צריך לדעת שישנם ויטרות עם מנוע 2000 סמ"ק וכמו שכבר צויין זה בעיכר הנהג ולא הרכב!! ואתה מזלזל סתם ביכולת של רכב שאתה לא מכיר!! וויטרה רגילה ללא שופורים עוברת יפה מאוד קימעט בכול חור... כנ"ל הקאיה! לילה -טוב עופר

יגאל M3///

New member
מפלצת III

שמע, העניין מוצה מעל דפי הפורום. אם אתה חושב שויטראה מפלצת שיבושם לך. הויכוח התחיל כזכור לך כאשר כתבת שויטארה משתווה ללנד רובר או נלד קרוזר מבחינת ביצועים, על זה אני חולק עליך. עדיין אני חושב ש1600 חלש לשטחים מסויימים ואכן נהגתי על גירסת 2000 ועל גירסת הדיזל של הויטארה. אז שיהיה לך רישיון אני מאחל לך מכל הלב לרכוש ויטראה ולהתחיל לנהוג בשטח ואם זה יספק אותך, אשרני.

BIG CHEVY

New member
זו דעתו וגם אם הוא בן 16(מז

זה לא אומר דבר!! ההבנה והידע אינם נמדדים לפי גיל! ואם הוא חושב שהויטרה עוברת במקום שגדולים ממנה עוברים אז הוא לא מדבר באויר יש לו בסיס לדברים אני בטוח!! וגם אני מצטרף לדעתו שויטרה היא אחלה גיפ בכל זאת חיקוי יפני :) .. ותתפלא היתה בדקאר ויטרה אפילו לא אחת! (זה לא שאני מעריץ ת`אוטו או משהו להפך.. אצלי רק אמריקאיות.. כל השאר חיקוים..) אבל לא מתאים ככה לצאת על מי שאומר משהו שלא מקובל עליך ! תבדוק 100 אם אין כלום בדבריו אז צא חופשי זו דעתי

למעלה