160,000 אלף ש"ח לג'יפ

HardBall

New member
160,000 אלף ש"ח לג'יפ

איזה מומלץ לקנות? הכוונה ליד שניה. ההתלבטות היא בעיקרון בין פראדו קצר לטרופר קצר, אולי גם פאג'רו. יש למישהו המלצה לגבי אחד מאלו, או לגבי רכב אחר אולי? חייב להיות קצר! תודה

פשוש 28

New member
טראנו, יקירי, ולמה קצר???????.

ביצועים טובים מאוד בשטח, ובהחלט בסדר בכביש. וזאת כמובן שיש את החברה המתאימה לצידך. לי יש!!!!!!!!!! פשוש

tooom

New member
פשוש אתה משווה טראנו לפראדו או

לאיסוזו??? אין פה בכלל כל מקום להשוואה. הטראנו הינו רכב נחמד וזול יחסית אבל לא יותר. הטויוטה פראדו והאיסוזו טרופר הם כמה רמות מעליו בכל הבחינות. הפג'רו גם כן, למרות שלקינג יש את החסרונות שלו (המתכננים העדיפו כביש על שטח). אבל טראנו ממש לא יכול להכנס כאן להתלבטות.

HardBall

New member
טראנו לא היה ולא יהיה אופציה

הקינג מאוד יקר - דגם 2002 קצר עולה 210,000 ש"ח. התקציב הוא 160,000 חשוב לציין ש 95% מהזמן הוא יהיה על הכביש, די מעט בשטח

פשוש 28

New member
יכול גם יכול

תלוי מה אתה מחפש. אני את שלי מצאתי ודוקא בטראנו. עד היום לא היתה לי אפילו אכזבה אחת קטנה ממנו. לכל "חור" הוא מגיע ובסוף היום אפילו מביא אותי לג'קוזי. את הארוחה אני מכינה. והיא טובה. והכי חשוב תום - ממילא האשה מחליטה איזה ג'יפ לרכוש, כי היא זו שאמורה לטפס איתו על המדרכה אצל רביבה וסיליה. אז עד שיהיה לי הסכום הדרוש למרצדס G5 (מליון אחד עגול בלי עודף) אני ממשיכה להנות מהטראנו. אפילו שהוא לא ממש שלי. רק הנהג. פשוש

BIG CHEVY

New member
אולי?..

סופה קצרה? ב60 אלף וכל השאר תשקיע בה ותעמיד רכב לדוגמא תחשוב על זה

HardBall

New member
לא, לא.

הרכב יהיה רוב הזמן על כביש, לא בשטח. אני מחפש רכב נוח, לא חיית שטח. כמובן שגם בשטח הוא צריך להיות טוב, ובגלל זה עיקר ההתלבטות היא בין פראדה לטרופר

למעלה