16.1.06

yaeli87

New member
16.1.06

חודש ושבוע
לא רוצה
יום טוב..

סיונתו

New member
שרשור יומי 16-1-2006

אמאלה נעמס.. את יודעת מה קורה עוד חודש מהיום
זה מתחיל להיות מפחיד תמסרי לי את הטלפון של תא מתנדבים אני רוצה לצלצל לבקש שישלחו לי צו חחחח

סיונתו

New member
אני תובעת את צה"ל

ההקדמה של הגיוס שלך הרס אותך... את לא נחמדה יותר

SomebodyElse

New member
אני מרגישה זוועה../images/Emo10.gif

כבר מאתמול ולא מרשים לי להיעדר מהעבודה [או לפחות אתמול לא הרשו, נעשה עכשיו עוד ניסיון]. אני באמת חייבת לנוח קצת, אבל מצד שני נשאר לי עוד כל כך קצת זמן לעבוד שם [שבועיים
] שדווקא כן בא לי להגיע היום
.

סיונתו

New member
../images/Emo2.gif

מדברת איתי ופותחת שרשורים מאחורי הגב
אני בשוק אני בהלם אני.... לא אני לא אסיים את המשפט

Drorrrrrr

New member
טוב ../images/Emo42.gif

אחרי שישנתי ממש טוב [מ23:30 עד 9:30, עם מישהו שהעיר אותי בשמונה וחצי], אני עוד מעט יוצא לתל אביב, אמור להיות מגניב. יום-טוב לכולם
.

yavin

New member
שיהיה אחלה יום ../images/Emo42.gif

בעבע עשו לי תבוקר היום (-; הולך לעבוד, ללמוד עם בת דודה שלי ו... יהיה טוב =] שיהיה לכם יום נפלא

../images/Emo187.gif

היה לי שעתיים בצפר היום. אחה"צ יש לי פעולה. יש לי שאלה- אם אני שולחת מכתב לצבא, זה חייב להיות דואר רשום או שאפשר בדואר רגיל?

miracle16

New member
ררר איזה תלמידה מעצבנתתתתת

אני מנסה לעזור לה אני באמת רוצה לעזור לה אבל דווקא את הנושא שהיא לא מבינה היא גם לא מוכנה ללמוד! היא נאטמת ולא מקשיבה לי ואז עוד פעם היא תכשל במבחן ויאשימו אותי בזה.. זה כל כך מעצבן שרוצים לעזור ולא נותנים לך! לפני זה בבוקר הייתי בחברת כוח אדם עם בת דודה שלי.. היה מצחיק! מתה על בת דודה שלי! ואתמול בערב הייתי בבאולינג עם דידי והיה פשוט הזוי.. איך שהיא נכנסת היא אומרת אולי המורה לנהיגה שלי פה ואז אמרתי לה מה פתאום השעה 10 מה יש לו לחפש בו בשעה כזאת ואיך שהיא אמרה את זה אני קולטת אותו מולי משחק.. היה קצת מפאדח בעיקר לנוכח הכשלון האחרון אבל לא נורא... עשיתי 58. דווקא לא רע

Infin1ty

New member
אני 27

סתם... לפני 3 שנים עשיתי 200 ומשהו (אני חושב 215) אחי היה משחק מקצועי והייתי מצטרף אליו לפעמים (עדיין יש לנו כדור באולינג בבית
)

M r s J o n e s

New member
יום מגעיל;[.

אני שונאת את העבודה ובא לי כבר להתפטר
.המשמרת פשוט לא רצתה להיגמר ואני ממש לא מסמפטת את המנהל עבודה#$^#^. יום טוב;]

Dawson girl

New member
הממ

בבוקר קוסמטיקאית.. דווקא היה סביר
אחה''צ הליכה עם אמא וזהו. אה חודש מהיום. לא מתרגשת כי בטח ידחו לי כשאני אתחיל לפתח ציפיות

SuGaRBabe1

New member
יום נחמד דווקא :]

קמתי ב-15:00 שוב... רציתי ללכת לקנות ג'ינס אבל אף אחד לא רוצה לבוא איתי :[ ואז נזכרתי שלידיד שלי יש יומולדת אז באים אליו בערב :) וזהו אז נלך אליו ויהיה נחמד.. :]

למעלה