16 שעות

Doctor Evil

New member
16 שעות

נשארו לטיסה שלי. הקיצר, שיהיה לכולכם אחלה חופש (חוץ מלעדן ולנועה - מוהאהאהא תהנו בבית ספר), ותעשו חיים! סיון- תנצלי את הזמן עד הסוף עם הטאוויל הזה.. אליאב- תהיה גרביל ו ____ את הבלונדינית. גיאלי- תהני במחנה קיץ הזה, אל תנשקי את המדריכים ב"טעות", ותקבלי פחות ממני ב-SAT (אה רגע בעצם זה ה-SAT2..אז לא חושב). לשירן/ליבי/אודליה- תמשיכו לכתוב הרבה בכל הודעה ובהצלחה בהכל. נעמצי- תהני עם כריס ותעלי את כמות הקלוריות הממוצעת ... בן- תלמד לשרשר (חחח סתם). לרועי השוטר- אל תיסע מהר. יתפוס אותך שוטר. שלא תגיע בטעות להונלולו במקום לסיאטל... נועה/עדן- תהנו בבית ספר
(עדן תמשיכי לכתוב מכתבים לאריק). זהו. לא שכחתי אף אחד (אם כן אני מתנצל מעומק לבי). ביי

justnoa

New member
זה לא פייר

טיסה מהנה!!!! ושיהיה לכולם חופש נעים והכל!

Gaily Trinity

New member
oren... I'm the counselor you moron

but there are still some older guys and i'll try not to kiss them ... in the mean while, GO TO HELL!

MissUnKnown

New member
_____

חחחח תודה...אבל על איזה אריק דיברת?? בכול מקרה תהנה לך שמה

Doctor Evil

New member
על אריק ובנץ.......

נו על אריק שרון. כתבת לו או לפוטין מכתב לא? :)

MissUnKnown

New member
____

חחחחח איזה זכרון... כתבתי לשניהם ולעוד כול מיני מנהיגים :) תהנה

jusmin88

New member
שכחת אותי !!!!

ס-ת-ם .. אני מקווה שלא איחרתי לאחל לך טיסה נעימה ... ודרך אגב .. את נוסעת לתמיד ? ולאן?

Doctor Evil

New member
שכחתי את קאט וקים

אז במיוחד נכנסתי- קים- תנסי לשבור את השיא שלך, ותשיגי כבר ____. יקטרינה- תהני באושנסייד עם דני... טוב. עכשיו באמת לא שכחתי אף אחד.

MissUnKnown

New member
____

נו את רואה מה את עושה??? את לא מגיבה להודעה הנכונה... אני יודעת שאת חדשה אבל תלמדי לעשות את זה החיים של כולנו יהיו יותר קלים!

CosmikDebris

New member
בלבלה אותי לגמרי

עדן ! נחשי מה? עוד מבחן אחד ואז חופש!!!!!!!! ומה אני עושה בחופש? כלום!!! אושר או שלא בדיוק עוד חודש לימוהלדת וכבר החלטתי מה אני עושה. הולך לים לבד! ויושן כל היום. או פשוט אמבטיה ממש ארוכה. NP: PINK FLOYD - SHEEP

MissUnKnown

New member
_____

גם אני רוצה....אוףף לא פייר...גם אני רוצה!!!! בכול מקרה אתה תהנה לך...ותעבור לביצפר עם מגמת הקולנוע כי זה שווה!!!!! נכון שאתה עובר? בכול מקרה אני רוצה לשמוע ממך עידכונים וכאלה
אצלי כרגע עוד אין חדש...אז יאללה בו לאייסיי:)

למעלה