16 ימים ללא עישון

עדגלים

New member
16 ימים ללא עישון

עברתי עוד משבר ביומיים האחרונים, שממש היה לי קשה להחזיק את עצמי לא לקחת סיגריה. היו רגעים שהרגשתי שהגוף שלי צועק לסיגריה, שלא ידעתי מה לעשות עם עצמי... אבל כמובן שלא נשברתי. הכינו אותי מראש שעוד יהיו ימים קשים. אני מקווה שאת הרע ביותר כבר עברתי. עכשיו אני יותר רגועה ומרגישה שמחה שהחיים שלי יותר בריאים. יש לי שאלות: 1. לפני שבוע היה לי חום גבוה וכאבי ראש חזקים במשך יומיים. אני חולה לעתים נדירות (טפו טפו טפו...). מעניין אותי האם הגמילה החלישה את המערכת החיסונית שלי? 2. בלילות האחרונים יש לי התקפות שיעול יבש כזה, כמו נביחה. כשעישנתי לא השתעלתי ככה בדרך כלל, רק לעתים רחוקות. האם זו הדרך של הריאות להתנקות עכשיו?

אני מצטרפת אליך..

היי עדלים.. אני רוצה להצטרף אליך ולהגיד שגם אני מחזיקה את עצמי.. אמנם אני רק ביום השישי שלי אבל קמתי היום בבוקר עם כאבי ראש נוראיים ואפילו הקאתי. אני לא חושבת שהקאתי כי אני חולה- פשוט היה לי הרבה ליחה והשתעלתי עד שהקאתי.. בקשר לשיעולים, גם לי יש את זה אבל בלילה כשאני ישנה.. לפני יומיים חבר שלי העיר אותי כי הוא רצה שאני ישתה משהו כי השתעלתי נורא והייתי מתוך שינה ובקושי שמתי לב לזה.. אוסיף ואגיד שהייתי אתמול אצל חברים וכולם עישנו מסביבי- אני רציתי סיגריה עד כדי כך שניבהלתי מכמה שאני רוצה אותה. אבל הייתי חזקה ועצרתי את עצמי. יום טוב לכולם ושנהייה בריאים!! עדלים- אני גאה בך.

עדגלים

New member
גם אני גאה בך!

אני יודעת כמה קשה למצוא את הכוחות לא לעשן כשמעשנים סביבך. ממש עינוי. אני מזכירה לעצמי יום יום שאסור להישבר, שלא שווה להיכנע לחולשה זמנית, כי אחר כך אני אוכל את עצמי שנשברתי. לגבי הליחה- גם אצלי יש בימים האחרונים ליחה בגרון, אני מרגישה כמו גירוד מעצבן כל הזמן וחייבת להשתעל, אבל זה לא ממש עוזר, הגירוי ממשיך. אני מקווה שזה חלק מהגמילה ולא איזה וירוס... וחוץ מזה- כל הכבוד שהפסקת לעשן עכשיו, כשאת עוד צעירה. אני מצטערת שלפני עשר שנים לא הייתי חכמה כמוך.

lior2583

New member
כשניגמלים הגוף מנסה להיפטר

מהרעלים שהצטברו בו. הקאות,בחילות,שיעולים,חום,ליחה,כאבים-כל אילו תופעות "ניקוי" של הגוף.. כמה זמן הם ימשכו-תלוי בכמה רעלים הצטברו בגוף,אבל זה לא יימשך לנצח.. אני נקייה כבר שלושה חודשים אחרי ארבע שנים,וכשהפסקתי סבלתי מתופעות ממש לא נעימות-הקאות,כאבים וכ'ו...זה עבר,וזה שווה את זה... אז סבלנות...מחזיקה לך אצבעות..

זה נכון

הגוף מוציא את הרעלים דרך מערכות הנקוי וזאת התוצאה ,אז לחכות בסבלנות וזה מפסיק . העיקר לא להתפס לחולשה של הרגע .הסיגריות הרי יודעות להציב לנו מלכודות ,וקל לפסוח עליהן אם אנו זוכרים מהיכן יצאנו ולאן אנו הולכים .אז ברכת הדרך אשר תהייה בהמשך קלה יותר.להת' דרור.

יעקוב5

New member
כל הכבוד-

כל הכבוד עדגלים אני רוצה לעודד ולהגיד לך כי אני כבר 3 חודשים לא מעשן זאת לאחר התמכרות של 30 שנים 2-2.5 קופסאות רעל ביום. ככל שעובר הזמן אז החשק לרעל הולך ופוחת ועוד טיפ אחד אם בכל זאת אתה לא מצליח להיתגבר על היצר אז הפטנט הטוב ביותר הוא מיים קרים כקרח זה ממש עוזר לאבד את הרצון לרעל אז תמשיך להצליח כי זה הבריאות שלך ושוב לא להרים ידיים

למעלה