16 יום למהפך בעיר

Mיוחד

New member
16 יום למהפך בעיר

לאן שלא תלך. איפה שלא תזוז בעיר רואים אנשים שמחכים למהפך לשלטון.. נמאס לאנשים ממה שקורה בעיר מההתנהלות המושחתת, ממינוי מקורבים ללא סוף.. תושבים חדשים וישנים חרדים וחילונים ספרדים ואשכנזים כולם מחכים שישתנה משהו בעיר. לא לחינם ועקנין להביא לתמיכה בו של אף מפלגה (שמכניסה מנדט למועצת העיר). נשאר לנו רק 16 יום ועו"ד מר שלום פדידה יכהן כראש עיר במקום דני ועקנין. ואמנם התמיכה בעו"ד מר שלום פדידה חוצה מפלגות, ובעצם תומכים בו ויתמכו בו כל המפלגות (להוציא את הליכוד).

Mיוחד

New member
אמיתי אתה גר בעיר?

למה לא אכפת לך שהעיר נהרסת ומושחותת? הרי אתה גר בעיר ובטח רוצה עיר יפה ונקיה גם פיזית וגם מכל שחיתות...

גר בעיר...

ואין לי תלונות. לא יצא לי לעבור בעיר ולהתעצבן על הניקיון שלה, על השחיתות שבה או כל דבר אחר שבה. אחלה עיר לדעתי.

DrorMizrachi

New member
שאלה

מבלי לפגוע חלילה, האם אתה מדבר מתוך תסכול(מצבו העגום של פדידה בסקרים וכול')או מתוך תובנה(משהו שנשגב ממה שעיננו רואות) ? דרור

Mיוחד

New member
מתוך ידע מוצק !!!

תאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר... בעוד 16 תדע בדיוק... גם תרגיש את זה....

faith2

New member
הבטן אומרת וקנין...../images/Emo4.gif

לא יודעת יש לי ממש תחושה שיקניון שוב יהיה בראש העיר. ונכון מינוי מקורבים גם לי מעלה את הפיוזים- זאת ממש שחיתות. ואמיתי, אני חצי איתך...

בלי להשוויץ אני ראסמי היחיד שיכול

לדבר ... בדקתי את כל ארבעת המועמדים שמע מה הם מציעים בדקתי קצת שמעתי רכיליות והגעתי למסקנה שהאדם המתאים לתפקיד הוא נתן שטרית ... כך עושים בנוער העובד והלומד !!!! דני וקנין אני מכיר אותו ושמעתי את דבריו בהרמת כוסית של תנועות הנוער ! פדידה שמעתי אותו הייתי אצלו במטה ראיתי שמעתי ... דודי גוזלן מכיר אותו דיברתי איתו קצת הייתי במטה שלו ... ונתן שטרית שכן שלי באמת בן אדם נשמה שמעתי אותו מתפלל איתו בבית כנסת הייתי אצלו במטה דיברתי איתו והוא המועמד ב"ה" הידיעה לתפקיד ראש עיר בית שמש !!!

anava1

New member
יאללה לא נמאס לכם../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

טחנתם כבר את הנושא הזה... ועם כל הכבוד אולי נתן שטרית בן אדם דתי ונשמה ומתפלל בבית כנסת וכל מה שאמרת..אבל זה אומר שבגלל זה הוא מתאים להיות ראש-עיר?! לא חושבת שיש קשר... ואם מסתכלים על 'טובת העיר' אז וקנין באמת הכי מתאים עם הקשרים שלו ובית שמש באמת התפתחה הרבה בזכותו.. זה שהוא נטש את שייבר והכל-זה ידוע,אבל אם זאת הסיבה היחידה של אחרים לא לבחור בו-זאת שטות לדעתי. יאללה מקווה שתפסיקו להציף את הפורום בשרשורים כאלה..נחכה עד הבחירות ונראה
יום טוב!

MS6

New member
אז ככה...

אני פונה אישית לכל אלה שמדברים על "המושחתים" של העירייה: אם יש לכם איזשהו מידע על מושחתים, ואתם רוצים שכל הפושעים למינהם יענשו אז יאללה תעשו טובה לעיר ובבקשה: תכניסו לכלא את הליכודניקים המושחתים!!! קדימה, הרי כל אחד מדבר על זה שכל העירייה מושחתת לא? מדברים שם על עבירות חבל על הזמן סטייל דני וקנין סנדק של איזה מאפיה איטלקית, אז יאללה בחייכם תכניסו אותם לכלא!!! אבל לא! אתם לא מפרסמים כלום כי פשוט... אין לכם הוכחות! אתם ממשיכים לצעוק "מושחתים, מושחתים" אבל בעצם אתם לא יודעים על מה בכלל אתם מדברים, אם העירייה הייתה כ"כ מושחתת מזמן היו מפרסמים משהו, פשוט אין לכם על מה להתלונן אז אתם צועקים "מושחתים" ואגב מה שהכי מצחיק: בוחרים של פדידה צועקים שדני מושחת! יש לי שתי מילים בשבילכם: עבודה פיקטיבית. אם אתם לא יודעים על מה אני מדבר שאלו את ראש המפלגה הישר שלכם! זה כ"כ אבסורד כאילו שמחר נראה את נוער מרצ מפגין בעד ההתנחלויות! שמע the fire of life אחי, רואים שאתה ממש לא מנוסה בבחירות אם אתה חושב שמרכילויות ושמועות אפשר לדעת מי יהיה ראש העיר, כי בבחירות שעבר היו כאלה רכילויות שדני מפסיד ובן לולו הולך להיות ראש העיר, ובסופו של דבר דני ניצח אותו באיזה 30 אחוז. אגב, לכל אילו שחושבים שהנוער לא עם דני, אני מציע לכם לפתוח עיתון בעוד שבוע או שבועיים, מצפה לכם הפתעה "נעימה"...

faith2

New member
לתומכי פדידה...

אין זכות לצעוק "מושחת"... ואממ...מה אני אגיד לך בקשר לדני, מאוד מוזר שכל משפחתו עובדת בעירייה....בתפקידים מאוד נוחים....

השחיתות צועקת לשמיים !!!

כל אחד מוזמן להכנס לבניין העירייה ויוכל לראות במו עיניו איך יושבים עשרות אנשים ומבלים שותים כוס תא או קפה ולא עושים כלום במשך כל היום רק מחתימים כרטיס.. הכסף שמשולם להם זה מכספי המיסים מהכיס שלנו, למה אתם חושבים שלא מעיפים אותם? כי הם ליכודניקים והם אלו שתולים את השלטים של דני, והם אלו שעובדים במטה של הליכוד. אם זה לא שחיתות אז מה זה שחיתות? האם אתה יכול להגיש תלונה על זה? מה יעשו יבואו לבדוק כל אחד כמה זמן עבד וכמה זמן בילה על חשבון משלם המיסים? הגיע הזמן של דני ללכת הביתה!!!! רק ראש עיר עם ניסיון כמו עו"ד מר שלום פדידה הוא היחיד שמסוגל להוציא אותנו מהבוץ הזה שדני הכניס אותנו... תזכרו שהעירייה נמצאת בגירעון של מאות מליוני שקלים!!!! עוד 15 יום....

ms6 היקר תקרא עיתונים !!!! ואל תגיד

שאתה קורא כי אלף פעם אני ראיתי את אותו כתבה על מדוע דני וקנין מושחת. ואם לא ראית אני אספר לך: אתיופים תומכים של נתן שטרית, עשו דבר סמלי ותלו שלט תמיכה בנתן שטרית, מה שלא ידוע זה שבמעשה זה, יגרמו לבואם של בריוניו של דניאל וקנין. ואכן זה קרה. בריוניו של וקנין (הלא "מושחת" שלך), נכנסו לבתים של אתיופים הורידו את שלטיו של נתן שטרית תלו שלטים של דניאל וקנין "ממשיכים בחנופה !!!" ואימו עליהם במילים אלו:" אם לא תצביעו וקנין נשלח אותכם בחזרה לאתיופיה" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זו הייתה הכתבה בקצרה ... ואם לא שחיתות אז מה כן ?! ?! ?!

כן ובגלל ששטרית אינו פוליטקאי כשונה

מהמתמודדים האחרים: דודי גוזלן מדבר כמו פוליטיקי וגם היה במועצת העיר !!! פוליטיקי ! דניאל וקנין פוליטיקי מושבע שתי קנדציות. פוליטיקי ! שלום פדידה פוליטיקי מהעבר לפני עשר שנים. פוליטיקי ! נתן שטרית השתחרר לפני זמן מה מצה"ל בדרגת סא"ל, יש לו תואר ראשון בהנדסה, ותואר שני מנהל עסקים (נראה לי). ל-א פ-ו-ל-י-ט-י-ק-י ! ! ! ! ! ואולי מישהו בלי קשרים, צעיר, חדש, רענן, יכול לעשות שינוי !!!

faith2

New member
אבל אביחי....

עם המצב של היום, האם באמת כדאי לנו לבחור במתמודד ללא ניסיון?

לפי דעתי דגש על דעתי ... כן בהחלט !

רק שטרית יוכל להביא את הכישורים שלו !!! שהפולטיקאים מזמן איבדו !!! כושר ההומניות שאלה המבקשים את הכסא ראש העיר מזמן ששכחו !!!

למעלה