15.3. יום הולדת לאמא

לולי80

New member
15.3. יום הולדת לאמא

בעוד 3 ימים יום הולדת לאמא.... והיא רק בת 51 ..... היא הייתה רק בת 40..... אני הייתי רק בת 15......

היי לול...

מחבקת אותך...

לולי80

New member
הגוף רעב לחיבוק צמא לאהבה

מרגישה מנוקזת מאנרגיות... אני לא יודעת איך מרגישים כשגוססים..אבל ככה אני מרגישה... בקושי מרימה את עצמי.... ויש עוד 3 ימים עד אז.... כבדה כל כך...... לא נושמת.....

לול...

מבינה כל כך... שולחת אנרגיות של אהבה... את לא גוססת רק כואבת... מחזקת אותך ושולחת חיבוק ענק

Darkmatter

New member
../images/Emo201.gif

תיארת כמעט בדיוק את איך שאני מרגישה שניה לפני שאני חותכת את עצמי... יהיה יותר טוב.. הכוחות עוד ישובו אליך.... איתך...

../images/Emo201.gif

מה את עושה בד"כ ביום הזה? איך עברת אותו בשנים הקודמות? איתך ...

לולי80

New member
...

אין בד"כ...כשהייתי בתיכון הייתי מבריזה ונשארת בבית לבד לוקחת נייר ציור ענק מתפלשת בצבע ומוציאה הכל על הנייר שורטת יושבת מקמטת חובטת מחבקת הכל מלא צבע... נעמדת בחוץ עוצמת עיינים מחכה שהרוח תלטף ומדמיינת שזו היא שמלטפת אותי... זהו... ומאז כלום...... אתמול הלכתי עם בן זוגי עשינו הליכה ברגל.. הלכנו לשכונה הישנה שבה גרתי.. כמה זכרונות..ריחות מראות רגשות... כאילו הזמן נעצר ואני שוב לול הקטנה .... זו פעם ראשונה שעשיתי את זה... וזה עם כל הכאב שבזה... הרגיש נכון... אני מרגישה אותו פיזית כ"כ חזק... הכאב הזה...האין הזה.... צורך.. כמיהה... absence תודה לכן

אני כל כך שמחה בשבילך

שיש לך את הציור והאמנות כצינור להוציא רגשות. איך את מרגישה אחרי שאת "פורקת" את הכאב בציור?

לולי80

New member
...

אתמול הייתה יומולדת של אימי (כפי שצבעונית המתוקה כבר כתבה פה...- תודה שזכרת) והיא הייתה בת51. קמתי עם בכי הלכתי ללימודים כל היום התאפקתי והתאפקתי בלעתי את הדמעות, עד שכבר לא יכולתי לדבר כי לו הייתי פותחת את הפה הבכי היה פורץ החוצה (ואני לא אוהבת לבכות בכלל. בייחוד לא ליד אנשים) אז הלכתי לשירותים to cry it out ויצאתי "כמו חדשה".... והיום יום חדש ואני תיכף נוסעת ללימודים, יום קצר עם שיעור נהדר שפותח את הראש...ויהיה בסדר... אני יודעת את זה... מרגישה את זה... תודה לכולכן מקסימות שלי, אין כמוכן. שלכן לול

למעלה