15.2.06

yaeli87

New member
15.2.06

שבוע אני לא מאמינה שזה קורה... מה שבוע מה טוב רופא שיניים בבוקר ואלוהים גדול יום טוב!

לילה טוב ../images/Emo199.gif

הרגע חזרתי מסגירה (פיכס, משמרת מגעילה). אני צריכה לקום עוד 4 וחצי שעות
. ואין לי מים חמים כדי להתקלח
. שיהיה לכם יום נהדר
.

SuGaRBabe1

New member
הו אני עייפה...

יצאתי עם שתי חברות והסתובבנו באוטו פאקינג שעה וחצי!!! איי תל אביב זאת העיר הכי מסובכת בעולם
העיקר התלבטנו אם לנסוע לתל אביב או הרצליה, והחלטנו תל אביב בסוף כי "בהרצליה נסתבך וזה..." אה כן. בסוף היינו באיזה מקום 10 דקות נסיעה מהבית. אחרי שעה וחצי של טיולים!!! כוסאמק. אה וראיתי את אורית ותום מהיהודים... צילמתי בפלאפון אבל לא רואים זה ממש רחוק :[ ממ אני הולכת לישון ויש רק עוד שבוע :[[

yaeli87

New member
הו..אתם לא מבינים בכלל :[[

אז ה"פצע" הקטן הזה שבגללו אני לא יכולה לאכול כ-ל-ו-ם... מה מסתבר....זה לא פצע קטן וחמוד שעובר תוך כמה ימים... זה פאקינג 4 שיני בינה שצומחות לי ביחד!!!111 שלא תגידו שן בינה אחת שאפשר להתמודד איתה...זה 1 נגד 1..אני מולה פאקינג 4!!!!!! 4 איף איףףףףףףף היי אבל גם יש בשורות טובות,לא צריך עקירות וסטאף מגעיל כזה,הן התמקמו טוב...אבל הן עשו דלקת מאד חמורה בחניכיים.. קיבינימט!!! טוב שאני לא צריכה לקחת כדורים עכשיו בערך בגודל של כל הבית שלי... איף.... 4 שיני בינה.. למה זה קורה לייייי??? הו ושבוע בול לגיוס! איזה יום נפלא הא?

hell cen be fun

New member
יעלי...כמה שאני חולה עליך...

תמיד את מעלה לי חיוך
תרגישי רק טוב מתוקה.

yaeli87

New member
חחח כפרעלייך

בהודעה הכי פסימית ודוחה אני מעלה לך חיוך? איזה כיף לשמוע מתה עלייך ותודה מותק
.

The Peanut

New member
אויש! גם לי זה היה ../images/Emo24.gif

לפני שנה בערך כל הארבע התחילו לצמוח לי ביחד. רק כשאצלי הן צמחו וגירו את קצות העצבים, מה שעשה לי כאבי ראש מטורפים שלא ידעתי מאיפה הם באו! בשלב מסויים חשבתי שיש לי גידול או משהו.
אבל זה יעבור אל תדאגי

yaeli87

New member
תודה מותק../images/Emo24.gif

לפחות אצלי הן התמקמו טוב ולא צריך לעקור אותן והן לא עושות בעיות [חוץ מלחתוך את החך!כוסאמאשלהן]

miracle16

New member
וואו זה כל כך כואב!!!

תרגישי טוב! בדיוק מתאים לך עכשיו לפני הגיוס... באמת תתנחמי בכך שהן צומחות כמו שצריך כי עקירות כירוגיות הם הרבה יותר כואבות

Liza1987

New member
../images/Emo10.gif..

לא מרגישה טוב.. כואב לי הגרון.. הראש.. אין לי כח לכלום.. ועוד שבוע מתגייסים.

miracle16

New member
עוד 29 יום

אני לא מאמינה שאני אשכרה סופרת את זה... ושזה באמת מתקרב אתמול ניסיתי לחפש נעליים לצבא ולא מצאתי משהו במחיר סביר אז החלטתי שלא לקנות נעליים לצבא **פליזזזז שאין לצבא נעליים לבנות במידות 41+ פליזזז** עכשיו שיעור נהיגה.. נמאס לי מזה כבר אני רוצה רשיון מקווה שיהיה שיעור טוב (למרות שבתאכלס עדיף לשמור את המזל לטסט) קר והמזג אוויר בחוץ מגעיל כזה.. הכל מעונן ומהחלון רואים הכל שחור ועוד העשן מבתי זיקוק בעע

איזה כיף.

להיות חולה. אם זה לא עובר עוד שבוע בהחלט הנופש שלי יהרס. אם זה ישאר עד הגיוס יחי הגימלים. רק שלא ירד שלג
.

למעלה