15.02.06

בן 37 מת מרגישות לטיפול אנטיביוטי

תושב אשודד בן 37, נפטר בבית החולים ברזילי שבאשקלון, בעקבות רגישות לטיפול אנטיביוטי שקיבל בבית החולים. האדם הגיע למרפאה בעירו בכדי לקבל טיפול רפואי לפצע זיהומי, צוות המרפאה החליט לטפל בחולה באנטיביוטיקה מסוג אוגמנטין, אך דקות מספר לאחר תחילת הטיפול החלה התרדרות במצבו והוא פונה לבית החולים שם נפטר לאחר מכן. דובר קופת החולים מכבי, מסר בתגובה כי החולה נשאל האם ידועה לו רגישות לתרופה כלשהי, והחולה ענה בשלילה. וכן שצוות המרפאה פעל כפי שצריך והזעיק את אמבולנס טיפול הנמרץ בהקדם. נשאלת השאלה האם על קופת החולים להשעות את הרופא\ה המטפל עד לבירור נסיבות המוות?, או שמא הרופא\ה פעלו נכון ,הרי הסתמכו על דברי האיש. האם כדי לקדם בחוק הבריאות ביצוע בדיקות אלרגיות לחומרים בתרופות נפוצות זאת בכדי למנוע חזרה של מקרים שונים?

אל על מיגנה את מטוסיה

מקורות ביטחונים פרסמו היום שמערכת הגנה נגד טילים אשר פותחה בישראל הותקנה על מטוסי אל-על ובכך הפכה אל-על לחברה האווירית הראשונה שמטוסיה ממוגנים מפני טילים. המערכת משחררת נורי הטעיה באופן אוטומטי כאשר היא מזהה טיל מונחה חום באזור המטוס פיתוח המערכת אשר מחיר התקנת יחידה במטוס מגיע למליון דולר, הואץ לאחר שמטוס נוסעים ישראלי כמעט ונפגע מטיל שנורה לכיוון מטוס ישראלי מעל קנייה בשנת 2002.

O r c h i d

New member
נו, ו...?

אני לא חושב שזה יגרום ליותר אנשים לטוס באל-על. אני אישית לא שמעתי על זה עד עכשיו, כך ש... [ובדר"כ אני די מעודכן בנושאים הללו]

מזון הכלבים אולטרא-נאגטס הורד מהמדף

משרד הבריאות החליט להוריד מהמדף את כל מוצרי חברת המזון אולטרא-נאגטס זאת לאחר ש17 כלבים נפטרו מהרעלנים אשר נמצאו במזון ועוד 23 כלבים מאושפזים בבית החולים הוטרינרי בבית דגן האם לדעתכם משרד הבריאות היה צריך להוריד בשלב יותר מוקדם את המוצר מהמדפים? האם לדעתכם חברת כ-צ-ט אשר מייבאת את מזון הכלבים פעלה בצורה מספקת כדי למנוע את ההרעלה?, או שפרסומם היה איטי מידי ולא יעיל? כמו כן אתמול הודיעו על תביעה יצוגית כנגד החברה, האם לדעתכם תביעה מסוג זו הינה פתרון טוב? ולגיטימית?

עמרי שרון קיבל 9 חודשי מעצר בפועל

ח"כ לשעבר עמרי שרון קיבל עונש מעצר של 9 חודשי מעצר בפועל וקנס, כמו כן לא יוכל להתמודד לכנסת במשך 7 השנים הקרובות מיום שיחרורו-חזקת קלון, אלא אם כן יצליח לשכנע את יו"ר ועדת הבחירות המרכזית כי אין במעשים שבהם הורשע שום קלון. זאת לאחר שקיבל תרומות החורגות מהסכום המותר בחוק, לצורך קידום מסע הבחירות של שרון לרשות הליכוד האם לדעתכם זהו עונש מספק, או שהנ"ל קיבל הקלה בשל היותו מיודע ביצבור כבנו של שרון וכחבר כנסת? האם לדעתכם זהו עונש כבד מידי, או שמא זהו שיפור לטובה בטיפול בשחיטות בממשלה.

העונש על עבירות כאלה בד"כ פחות חמור

אפילו מדברים על זה בכל מקום שהשופטים החמירו איתו דווקא בגלל היותו מיודע, ושהם עשו זאת כדי למנוע שחיטות פוליטית בעתיד.

zs1957

New member
גזר הדין של עומרי שרון -עונש סביר

השופטת גזרה על עומרי שרון עונש סביר ולא הקלה בעונשו למרות הודעתו בדבר העבירה,למרות שאין לו עבר פלילי וזו עבירה ראשונה ,ולמרות חוליו של אביו וקל וחומר לממרות היותו בנו של ראש הממשלה. נקעה נפשו של הציבור מהשחיתות של הון ושלטון. דין שרון ודין בוזגלו אחד הם.העונש חמור למען יראו וייראו. אני מקווה שבית המשפט המחוזי ידחה את הערעור ויתמוך בפסק דינה של שופטת בית משפט השלום. זהבה שחם

למעלה