15 שנה. - LIFETIME ...

noa128

New member
15 שנה. - LIFETIME ...

שנים התעלמנו מהיום הזה. היה נורא טעון. בסך הכל הטבעות כבר לא על האצבעות, מוצפנות בקופסת העץ לצד הגט. אבל אנחנו לא. היום לפני 15 שנה עמדתי צעירה ותמה ותמימה מתחת לחופה, יפה וזוהרת. כמה עברנו מאז, כמה. מישהו אמר לי שאת מה שאנחנו עברנו ב 15 שנה אנשים נורמלים לא עוברים בשתי תקופות חיים. והיום אני יודעת שהילדה היפה שעמדה שם זו לא אני של היום, כל כך לא, כל כך אחרת. הכי מצחיק שבחרנו את התאריך הזה, כ"ט בנובמבר, יום הכרזת העצמאות. ונראה לי שאם אפשר (וקשה) לאפיין במשהו את מה שבא אחר כך, זה הכל רק לא עצמאות
אולי עצמאות לעשות שטויות, זה כן. היום אני יותר יפה

צלליתה

New member
האם לאחל מזל טוב?

איך התאריכים עושים לנו את זה, כל פעם מחדש. פתאום יש תאריך, ופתאום נפתחת תיבת פנדורה או קופת שרצים וכל מה שרצינו להדחיק פורץ. תוך קריאה אותך פתאום שמתי לב שהחודש חל יום הגרושין שלי, ואני בכלל שכחתי. גם זה בטח ארוע ששווה איזה מזל טוב אחד או שניים. מאחלת לך הרבה עצמאות לעשות שטויות ולעשות דברים נפלאים ולהמשיך להיות יפה, יותר ויותר יפה.

noa128

New member
האם לברך? ..כן, למה לא? ../images/Emo13.gif

ושוב, גם אני התעלמתי מהיום הזה במשך שנים, גם כשעוד היה לו תוקף (מחמת ציפיות ואכזבות ומתחים ומכל טוב מהסוג הזה) יום גירושיי חל ב 8 לדצמבר שהוא גם יום הולדתו של אבי ז"ל - אז ממנו נראה לי שאתעלם השנה
ותודה על איחולייך צללית, חיממת את ליבי עם היוזמה, אשתדל להמשיך להיות יפה
הזמן לא עוזר, אבל אני מבטיחה להמשיך לעשות מאמצים

datnyc

New member
אז קודם כל מזל טוב

נראה לי מאוד אופטימי שאחרי כל השנים האלה, וכל מה שעברת, את מוכנה לקבל ברכות ביום הזה. לכי תדעי אולי עוד כמה שנים אפילו תחגגי אותו בכיף.

לורליי43

New member
אם את כבר מרגישה נוח להסתכל לתאריך

בעיניים, זה כבר טוב
ובטח שהיום את יותר יפה, מי רוצה לחזור אחורה ליופי של אז? כמו שאומרים, הרווחנו כל שנה כמו מדליה

למעלה