15 מליון הודעות נשלחו היום לבנתיים.. כך מדווחות חברות הסלולר.. תגידו,לא נמאס לכם??
ט טל205 New member 12/9/07 #1 15 מליון הודעות נשלחו היום לבנתיים.. כך מדווחות חברות הסלולר.. תגידו,לא נמאס לכם??
ד דני כבר מ1984 New member 12/9/07 #2 האמת היא ש.... זה מאוד נחמד לקבל את כל הברכות של כל המי ומי... לקראת השנה החדשה, זה מחמם את הלב...........
האמת היא ש.... זה מאוד נחמד לקבל את כל הברכות של כל המי ומי... לקראת השנה החדשה, זה מחמם את הלב...........
R rigoletto111 New member 12/9/07 #3 אני מעדיף קצת יותר טלפונים ואימיילים... ואפילו קבלתי שיחת טלפון ממישהי שלא דיברתי איתה חודשים
ש ש חף New member 13/9/07 #4 שונאת לקבל טלפונים מאנשים שלא דיברתי איתם שנים,ממש "קול מן העבר" בגלל הצפת האס אמ אסים קיבלתי מלא הודעות באיחור עצבני,במהלך ארוחת החג ואפילו עכשיו...
שונאת לקבל טלפונים מאנשים שלא דיברתי איתם שנים,ממש "קול מן העבר" בגלל הצפת האס אמ אסים קיבלתי מלא הודעות באיחור עצבני,במהלך ארוחת החג ואפילו עכשיו...
נ נרקי New member 13/9/07 #6 ../images/Emo67.gif היום ראיתי ששלחו למישהו זר פרחים מה זה קינאתייייייי יווווווו אף פעם לא שלחו לי זר
../images/Emo67.gif היום ראיתי ששלחו למישהו זר פרחים מה זה קינאתייייייי יווווווו אף פעם לא שלחו לי זר