15 !!! וזה לא בטא

תמר27

New member
15 !!! וזה לא בטא ../images/Emo8.gif

15 כדורים ליום, זה התפריט שלי כרגע. נראה לי שאני שוברת שיא עולמי !!!! הם מורכבים מ : 6 פרוגינובה 9 אוטרגסטן 1 חומצה פולית. והאמת , שהייתי צריכה לכתוב 17, כי לאחרונה אני חייבת להוסיף לתפריט גם אקמולים. תגידו, נכון זה פלא שאני עוד ממשיכה לחיות ולעבוד ולהתרוצץ ולמלא (חלקית) את כל התפקידים שלי ? סתם, התחשק לי לעדכן.

תמר27

New member
../images/Emo6.gif איזו טמבלית ../images/Emo163.gif

טעות טעות טעות - 5 פרוגינובה ... (מאז שהוספתי אוטרגסטן קיבלתי הוראה להפחית פרוגינובה אחד) עכשיו החשבון נכון.

ל א ו

New member
נו את רואה גם הורידו לך כדור אחד

אז זה לא ממש נורא.
קצת מתסכל אבל מה לא עושים בשביל שהרירית תגדל למעשים טובים
שיהיה בהצלחה!

חגית6

New member
את גדולה ../images/Emo140.gif

5 פרוגינובה ועדיין שפויה???????????.. כל הכבוד ! מחזיקה
שה-15 יביאו את ההריון המיוחל !

eti22

New member
תמרי אני נכנסת לכוננות../images/Emo9.gif

תחזיקי מעמד ואל תתחרפני לנו יותר מדי

נועם@בת

New member
ולחשוב שהבחורה הזאת היא פריקית

של שליטה. תמר נשמה, אני חושבת שהרופאה שלך רוצה להכניס אותך לספר השיאים של גיניס
. בחיי שהייתי לוקחת אותך כפרוייקט לטיפול הילינג אם לא היית מעדיפה להעביר את השליטה מעצמך לפרוגינובה
. מחזיקה לך אצבעות לרירית בריונית
. נועם

chompi1

New member
אוי ../images/Emo4.gif

הקוקטייל שלך נשמע ממש משהו. מחזיקה לך אצבעות חזק חזק ששבירת השיא העולמי הזה, גם תביא לשיפור רירית מדהים ולילד מדהים עוד יותר
. תחזיקי מעמד ותשמרי על עצמך. חושבת עליך הרבה
.

../images/Emo32.gifמנצלת לשאלה על כדורים

היי בנות בוקר טוב. קודם כל, תמר27- אין לי מושג איך את עושה את זה. אני 4 כדורים ליום ותמיד שוכחת לפחות 1
. תארי לך מה היה קורה עם 15
מצדיעה לך על המגוון והכמות ומקווה שתצליחי לשמור על שפיות ושזה יהיה לפחות הטיפול המנצח
. לשאלתי- אני לוקחת 3 כדורים של אטרופן 2 מ"ג ליום (לרירית- אני חושבת שככה קוראים לכדור). הרופא אמר לי לקחת את הכדורים יחד לפני השינה. יצא שעד עכשיו לקחתי את הכדורים בין השעה 23:00 ל- 1:00. הלילה שכחתי לקחת את הכדורים
ובבוקר (6:00) כשקמתי ונזכרתי ישר לקחתי אותם. השאלה היא האם זה חשוב לקחת את הכדורים דווקא לפני השינה (חשוב שהגוף יהיה במנוחה כזו אחרי שלוקחים אותם?). זה בסדר לקחת את הכדורים 6 שעות אחרי הזמן הרגיל שאני לוקחת אותם? מקווה שתוכלו לעזור לי. אני די בלחץ פתאום שאולי הרסתי משהו. יום נפלא לכולכם

סיון01

New member
תרגעי!

קודם כל, אומרים לקחת לפני השינה כי אם יהיו לך תופעות לוואי, עדיף שהן יהיו כשאת ישנה, לא? לי דווקא אמרו לקחת אחד בבוקר ואחד בלילה, כל רופא ומה שהוא רגיל. נכון שעדיף היה שלא תחכי כ"כ הרבה זמן בין כדור(ים) לכדור, אבל אם קרה, לא נורא. צריך יותר מאיחור של כמה שעות כדי להרוס טיפול! שיהיה בהצלחה, ויום טוב..(מצטערת, אין לי כוח לסמיילים על הבוקר, אבל שתדעי שהתכוונתי)

בוליקי

New member
מסכימה עם סיון

גם אני לקחתי את הכדורים יחד לפני השינה, אבל בהחלט יודעת שיש כאלה שמעדיפים לחלק את הכמות במהלך היום. כמו בגלולות
, אני מציעה קודם כל לבלוע מיד (כמו שעשית), להמשיך כרגיל, ולהתפלל שגם הרירית שלך שכחנית ולא שמה לב
. בהצלחה!

עינת ב6

New member
הי תקווה לנצח!...

אז עכשיו זה כמעט 11 ש'אחרי שהיית צריכה לקחת את הכדור... אז אני כבר לא אגיד לך לקחת אותו כי בטח כבר עשית את זה!
אני חילקתי את הכדורים אחד לבוקר ואחד לערב... ואין לך מושג באיזה שעות מטורפות ובלתי עקביות לקחתי אותם!!!
אז לא לדאוג כלום לא נהרס, במיוחד לא אם זה פעם אחת ורק כמה שעות... שיהיה המון המון בהצלחה חמודה!
ויום יפה גם לך!

רוית ב

New member
סחתיין על הקוקטייל../images/Emo48.gif../images/Emo6.gif

מה היינו עושים בלי להשתגע קצת מה?? את לא חושבת שצריך להלחין את זמר הקוקטייל?.? זה יכול להיות נפלא לתקליט מנצח.

neta2

New member
מתוקתי, אני רוצה לראות מספר דו ספרת

בבטא הקרובה שלך. ומעל 15 אם אפשר
ואני מחזיקה אצבעות ומקווה נורא. 15 כדורים?? זה באמת הרבה
אבל מה לא עושים בשביל ההריון המיוחל.

blessed

New member
וואו תמר

כמות בהחלט מרשימה
ואם את מצליחה גם להמשיך לתפקד אז בכלל זה מרשים ואפילו מגיע לך
העיקר שיהיה בהצלחה!

טלי אבג

New member
15- זה בטא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תפריט כזה עשיר, בטטטטטטטטטטטטטטטטטוח- בטא חיובית. מחזיקה את כל האצבעות חזק חזק חזק
.

למעלה