):

רזיאל א

New member
):

כואב שהיא עצובה
כואב שרע לה
כואב שהיא פוגעת בעצמה
אבל הכי כואב שאני לא יכול לעזור לה:<

היי רזיאל, ברוך הבא לפורום

&nbsp
היי רזיאל, ברוך הבא לפורום שלנו. מזמינה אותך לספר מעט יותר על עצמך

כתבת הודעה כואבת, על מישהי שרע לה ופוגעת בעצמה. תרצה לשתף במי מדובר? מדוע רע לה?
&nbsp
&nbsp
נויה

&nbsp

רזיאל א

New member
:(

איזה יספר על עצמי קצת יותר מאוחר;)

זאת שרע לה היית ידידה שלי ובגלל איזה משו שעשיתי טעות ממש קטנה אז היא לא רוצה שום קשר איתי..

כשהיכרתי אותה היא הייתה שבורה דיכאונית חותכת וכל החרא הזה..

אני עבדתי במשך כמעט חודש וחצי על לשקם אותה ולהחזיר אותה לדרך הטובה לשמחת חיים וכל זה..

אחרי ששקמתי אותה היא הפסיקה לדבר איתי ולא מזמן בתמונת פרופיל שלה בפייסבוק ראיתי מלאמלא חתכים על היידים שלה ואני מדבר על חתכים שלא היו:<

עכשיו פשוט כואב לי לראות אותה ככה ולדעת שאני לא יכול לעזור לה:((

היי רזיאל

&nbsp
רזיאל יקירי, מרגש מאוד לראות את הרגישות ואת האכפתיות שבך. כל הכבוד על התמיכה והסיוע לידידה במצוקה!!

נשמע שידידה שלך עברה (ועדין עוברת...) תקופה לא פשוטה ואני בטוחה שגם עבורך זהו מטען כבד מאוד לשאת לבד. בני כמה אתה והידידה? האם יש עוד מישהו מבוגר מעורב?
ומה קרה שהיא הפסיקה לדבר איתך אחרי כל הזמן הזה?
&nbsp
נויה

רזיאל א

New member

אנחנו בני 15.

אני לא יודע אם יש עכשיו מישו מבוגר מעורב אני יודע שלפני כמה חודשים שעוד היינו מדברים לא היה מבוגר מעורב.

היא לא מדברת איתי בגלל איזה משו קטן שעשיתי.

היי רזיאל, בוקר טוב

&nbsp
היי רזיאל,
נשמע שידידה שלך עוברת תקופה מאוד לא פשוטה וזה מדאיג. כתבת שאין מבוגר שמעורב, אני מניחה שהיא לא שיתפה אף אחד ולכן גם לא מקבלת את הסיוע והעזרה שהיא כל כך צריכה כרגע. האם יש לדעתך מישהו שהיא סומכת עליו ושיוכל לעזור? הורים? יועצת או מורה בבית ספר?
&nbsp
נויה
&nbsp

רזיאל א

New member

אני לא יודע כלום לא דיברנו כמעט כבר חצי שנה אז אני בכלל לא יודע על מה היא חותכת..

למעלה