14-4-2006 המסיבה ב-sky-kef

UDAMEN

New member
14-4-2006 המסיבה ב-sky-kef../images/Emo220.gif|ג

אז ככה אנו חוגגים מס'דברים פרידה מ-סאלי הצנחנית האנגליה שלנו יום הולדת ל-חופית (מזל טוב נשמתי) הצניחה ה-800 של וויצי(הפעם בלי מים) ואחרון חביב סתם סיבה למסיבה הצניחה ה-300 של U-DA-MEN אז מה יהיה לנו הג'יפ HUMMER המפלצתי של RED-BULL עם מערכת הסאונד המטרפת שיתן לנו מוזיקת טראנס ל"בנים" אסדו ובשרים על האש יין כיד המלך (חמו זה בשבילך) אלכוהול חפשי במגוון גדול מאוד(לאוהבי האלכוהול) כווווולם מוזמנים לחגוג איתנו את ההההההההההמסיבה. שלא תגידו שלא אמרנו לכם מי שלא בא מפסיד. אז רשמו את התאריך ותבואו(בלי תירוצים) ההשתתפות במסיבה אינה כרוכה בתשלום ולכל מי שירצה לישון במועדון יש לנו אחלה זולה וגם נרגילות

YDTK

New member
ואאאאאאהוווווווווווו

איזה כיףףףףף!! אחרי המסיבה האחרונה.. אין מצב שאני לא בא!!! מזל טוב יהודה חופית וויצ'י!! לסאלי אני לא ירשום כלום כי גם ככה היא לא ידעת לקרוא בעברית:)

Vlady Man

New member
One more thing

You forgot somthing friday i'm skydiving again, so wellcome back ME !!! MooAHaaHa

bluerage

New member
bitch - friday ur packing!!!

אני לא מאמין שנסגרת חברת BLADIPACKERS!!! צחי

BLUESKY3

New member
צחי...

אם הארועים לא היו חופפים ("משום מה", "באופן מפתיע") אז אולי...

Icarus Canopies

New member
איזה באססססהההה!!!

אני בדיוק נוסע למספר ימים... איזה באסססההה... UV

ERHAMU

New member
יהודה אח שלי

תכין ארגז מרלו למה נראה לי שאסור לי לפספס ארוע חשוב כל כך .

Ron Miasnikov

New member
חמו.. בעדינות עם היין

אם תשתכר יותר מידי לא תוכל להשתתף בסופ"ש פריפליי עם יונתן.. ולמרימים גבה הרי התזכורת: "בחו"ל המועד פסח, שישי ושבת ה- 4\14-15 נחגוג בהפנינג "Free fly" לרגל פתיחת ביה"ס -"Paradimension " מה בתוכנית: # בסוף השבוע "Paradimension" מארח את האיש והאגדה הצנחן המהולל "יונתן רן" יונתן ייתן הדרכות אישיות לאורך הארוע-מספר המקומות מוגבל, להרשמה צרו איתי קשר בהקדם {ליטוין-0546264402} # יום שישי בבוקר בשעה 8:30 ניפגש לקפה ועוגה ולהרצאה בנושא הטסת חופה,ההרצאה מיועדת לצנחנים מ-8 ועד-1000 צניחות... מרצים:יונתן רן וינון רז! # יום שבת בבקר נפתח את היום בהקרנת שני סרטי צניחה לימודיים בנושא מימד הגב ומימד הישיבה! # בשני הימים כל מדריכי ביה"ס-"Paradimension" {שיהיו במועדון}יספקו שרות- "Load organizing" בכל הרמות! # לאורך הארוע ניתן לקבל הדרכות אישיות מכל מדריכי-"Paradimension" # ביעפים האחרונים בשישי ושבת נארגן צניחות גדולות עם מיטב המדריכים,טרקים ,היי בריד וכו'..." פרטים אצל ליטוין

skykef

New member
חמו...

איתך בשיטת האפיקומן. רק שאנחנו נחביא את היין... מאחר ואין ספק שתמצא אותו עם חוש היין המפותח שלך...

DanWeits

New member
נא להגיע ללא אזיקים

ואם כבר מישהו מביא מהבית את האזיקים שלו, נא להביא גם מפתח... יהודה - כמו שכבר נאמר - YOU DA MAN!

skykef

New member
צניחות לילה ../images/Emo29.gif

מחלה קשה תקפה את הצנחנים...כל חולי הירח מוזמנים לבצע צניחות לילה לפני האלכוהול. הרשמה מראש דרך המשרד...מי שלא עומד בקריטריונים ..לא נורא ...יפוצה בעוד אלכוהול. Skykef 1-700-705-867

sigalby

New member
גדול מהחיים../images/Emo45.gif

יהודה אתה גדול אני מגיע אם לא יהיו הפתעות (ואם ניב ישחרר אותי-הוא חולה עלייך) דדו

למעלה