13X17

נועה167

New member
אוף

מעצבן. אני עדין מחכה לפרק של השבוע... :/ בסוף אני אשבר ואראה ביוטיוב.

DeepThoughts

New member
כדאי שתראי ב youtube

לפני שימחקו, מכיוון שהם מוחקים שם דברים בטירוף עכשיו.. זכויות יוצרים וכו

נועה167

New member
---> ספווילר. 13.17

http://www.gogoranvisnjicatbleuprofond2.com/messageboard/viewtopic.php?t=216&postdays=0&postorder=asc&start=15 קטעי וידאו, למי שלא יכול להתאפק..

DeepThoughts

New member
../images/Emo58.gif

פרק ERי רגיל למדי קצת דרמות משפחתיות הופ ומוריס צמד חמד ריי ונילה גם בסצינה בסוף כשפראט נכנס לרכב, חיכיתי שמישהו יבוא ויתקוף אותו מאחורה... משום מה.. הפוגה

רותם83

New member
ספוילר 18.13

כן, גם אני הייתי בטוחה שמשהו יבוא ויתקוף אותו. הופ הזאת גאון, ואבי "I'll Kill You, As In Dead" נקרעתי בקטע הזה. אלכס קרע לי את הלב, ממש בכיתי כשהוא התחנן לסם.

lightanddark

New member
../images/Emo58.gif

אני גם חשבתי שמישהו הולך להרוג אותו וריי ונילה סוף סוף!!!!!!! וגם לכם הפרק הסתיים בפתאומיות? (אלכס נשלח למוסד כל מה שהוא צריך זה אייליינר
)

DeepThoughts

New member
אייליינר?

תחשבו שהילד המסכן הזה נולד לילדה בת 15 ואבא מופרע והוא ראה את אמא שלו נאנסת ע"י אבא שלו ואח"כ רוצחת אותו. ואח"כ היא שולחת אותו למוסד? מה זה זה? ואין פרק חדש בחודש מרץ בגלל כדורסל או משהו..

נועה167

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo26.gif

דוגרי הילד מתוסבך ואי אפשר להאשים אותו, מסכן. גמני חשבתי שהולך לקרות לפראט משו!! וגם אצלי הפרק בסוף פתאום נפסק... סה"כ פרק רגיל כזה, הופ ומוריס מצחיקים אותי. ריי ונילה-סוףסוף לא שאיכפת לי עם מי היא מהם כי לודעת הם לא משהו אבל לפחות התחיל משו אולי יהיה התקדמות בקטע הזה. פגרעעעע.......

lightanddark

New member
אני מצטערת אבל

הוא היה מתוסבך הרבה לפני הקטע עם מה שמו וזה שאמא שלו ילדה אותו בגיל 15 ואבא שלו ברח זה לא סיבה (בנות גילמור הסתדרו)

DeepThoughts

New member
הצרות של הילד הזה

התחילו כשהחליפו את השחקן. הקודם היה חמוד והנוכחי-לא

למעלה