??? אנשים לא מזמן גיליתי ת´פורם, קראתי כמה הודעות וגיליתי שאתם לא מתיחסים לקומיקס של הסימפסונס. למה?
S shootme New member 24/9/02 #1 ??? אנשים לא מזמן גיליתי ת´פורם, קראתי כמה הודעות וגיליתי שאתם לא מתיחסים לקומיקס של הסימפסונס. למה?
S shootme New member 24/9/02 #3 יש... יש מספר קומיקסים של מאט גרונינג: Simpsons Radioactive Man Futurama Bart simpson comics כל החוברות בהוצאת BONGO
יש... יש מספר קומיקסים של מאט גרונינג: Simpsons Radioactive Man Futurama Bart simpson comics כל החוברות בהוצאת BONGO
E ET2k New member 24/9/02 #4 אני ראיתי ספר של הלויין. כמו פרק בסידרה,למרות שזה לא היה מבוסס על פרק מסוים.אני חושב שבארץ מאוד קשה להשיג אותם.
אני ראיתי ספר של הלויין. כמו פרק בסידרה,למרות שזה לא היה מבוסס על פרק מסוים.אני חושב שבארץ מאוד קשה להשיג אותם.
S shootme New member 24/9/02 #5 ריתי בארץ פעם אחת חוברת של בארט סימפסון (זה היה בחנות קומיקס בתחנה המרכזית). אבל חוץ מהזה אני אכשיו אצל אבא שלי בסאן-חוזה (מפסיד את אייקון) ואני אוגר לי חוברות סימפסונס (כל חוברת 2.5$) חוץ מזה אין פה ערוץ פוקס (למה?) ואי אפשר לראות את הסדרה
ריתי בארץ פעם אחת חוברת של בארט סימפסון (זה היה בחנות קומיקס בתחנה המרכזית). אבל חוץ מהזה אני אכשיו אצל אבא שלי בסאן-חוזה (מפסיד את אייקון) ואני אוגר לי חוברות סימפסונס (כל חוברת 2.5$) חוץ מזה אין פה ערוץ פוקס (למה?) ואי אפשר לראות את הסדרה