תודה..
אבל יש רגעים, שאני לא מסוגלת לראות עתיד.
לא רק עתיד של שנה, שנתיים שלוש. גם לא עתיד של חודש, או שבוע, או יום.
יש רגעים, שזה פשוט בלתי נסבל. יום כמו היום כבר הרבה הרבה הרבה זמן לא היה לי.
לאו דווקא בגלל הצמצומים.
אלא בגלל איך שהרגשתי.
וההרגשה, שלא משנה כמה אני מנסה, לא משנה כמה אני מנסה לבנות את עצמי, איכשהו בכל סופשנה אני מגיעה לאותו המקום. אם לא יותר גרוע.
זה אפילו לא קשור רק להפרעה. אלא לכל המצב הנפשי.
קרה משהו בבצפר. ובטיפול. שבתכלס גם הודיעו לי עליו בבצפר. שלגמרי פירק אותי. הברזתי משיעור רק כי הרגשתי שאני לא מסוגלת להישאר. רק כי לא רציתי שיראו אותי עם דמעות בעיניים, שיראו שהמסיכה מאיימת להתפרק. וחזרתי הבייתה. רציתי לעשות הליכה כל הדרך מבצפר הבייתה. אבל עצרתי את עצמי. וכל הזמן, רק רציתי להגיע הבייתה ולפגוע. וחשבתי על למה לא הרגתי את עצמי לפני שנה, או שנתיים, או שלוש, כשרק הופיעו המחשבות האלה (ואין מה לדאוג, אלו רק תהיות. אני ממש לא מתכוונת לעשות עם זה משהו. פשוט כל שנה בתקופה הזו, איכשהו הנושא הזה חוזר כל פעם בגרסא יותר חזקה). והגעתי הבייתה. והתפרקתי. סגרתי תדלת. ישבתי מקווצת על הרצפה. פגעתי, בכיתי, ולא היה לי משנה הלשרוף זמן, פשוט יכולתי להשאר שם ולבהות בפסנתר. ולא רציתי לקום מהרצפה.
אבל אחרי כמה שעות. קמתי. שטפתי פנים. שתיתי משהו. והתאפסתי והכחשתי כל קשר לכמה שעות האלה של התפרקות. אבל עכשיו זה לילה, ויודעת שזה רק מאיים כל הזמן לצוץ-- שיט.
יש רגעים, שאני יכולה לתכנן את העתיד. יש רגעים שאני רוצה שיהיה אחרת.
ויש רגעים, שאני לא יכולה לדמיין שיהיה אחרת, ולא יכולה לדמיין אותי כבנאדם נורמאלי. בלי הפיצול הנורא גדול הזה.
(ורק להבהרה- אין מה לדאוג. חוץ מהעניין של הפגיעה (אבל זה כבר רגיל), אני לא קרובה אפילו ללממש את כל הדברים האלה.)