1351

sok777

New member
1351../images/Emo43.gif

אני מניח ששמתם לב שמספר הפורום שלנו הוא 1351 בתפוז. לכל פורום יש מספר [לפי סדר הווצרותו לרוב] ואנחנו מס' 1351. אז חשבתי, אולי אפשר לעשות איזה משחק קטן ולחשוב איך נוכל לשלב את הפורום בחתימה שלנו גם בצורה של המס' שלו.. אז אני אומר, שכל אחד יחשוב על דברים יצירתיים בצורה הזו: 1 - 3 - 5 - 1 - אם למישהו יש רעיון אחר כמו איזה סלוגן אז גם טוב. אבל אני מציע שלפחות כל אחד גם יעשה דבר כזה. הנה דוגמא שלי, מישהו מוזמן להמשיך איתה: 1 - נואל, אחד ויחיד. 3 - ? 5 - חמישה חברי להקה: אנדי, גם, זאק, ליאם ונואל. 1 - ליאם, אחד ויחיד. נגיד, זה סתם בשניה חשבתי. אפשר להכניס יותר הומור אבל מצד שני שלא יהיה אידיוטי. אז קדימה, לעבודה!

sha na na revol

New member
הממ.

1 - מספר הפעמים שאואזיס יכולה להפיק אלבום כמו דף' מייבי.
3 - המספר הסידורי של האצבע האהובה על ליאם 5 - ימים ליאם מבלה בשתייה 1 - מה שליאם עונה כששואלים אותו 'האם ראית אי פעם חייזרים ירוקים עם טלוויזיות על הראש שעושים -ביפ ביפ-'. אין ספק שליאם ג' הוא אדם מיוחד.

sok777

New member
חחחח..

אהבתי את הרוב. נראה לי שנאמץ ממך לא מעט!

rabeat

New member
ענק

אולי באמת נשנה את ה"1" האחרון ל"נואל אלוקינו (והוא יודע)"?

אפשר לבחור שורה משיר...

כמו שראיתי שעשו בפורום מיוז ופורום MCR.... אני לדוגמא כבר אמצתי את זה ורשמתי בחתימה שלי: Tonight, I'm a rock 'n' roll star פורום אואזיס 1351 זה יכול להיות מגניב, שכל אחד יבחר שורה שהוא מתחבר אליה משירי אואזיס... או שמה שאתם רוצים משהו אחר...

sok777

New member
ברור, אבל אני בעד גם שנוכל לכתוב

משהו.. או שסתם לכיף, פה. אבל הרעיון שלך יכול לתרום לכתיבת המכתב לנואל!

sok777

New member
כ"כ מעט רעיונות היו.

אני אומר עד עכשיו שהכי טוב זה יהיה כזה בערך: 1 - נואל אלוהינו 3 - המספר הסידורי של האצבע האהובה על ליאם 5 - חמישה חברי להקה: אנדי, גם, זאק, ליאם ונואל 1 - מספר הפעמים שאואזיס יכולה להפיק אלבום כמו דפנטלי מייבי לדעתי זה אדיר ממש. אולי ל5 אפשר למצוא משהו יותר מצחיק טיפה, למרות שזה גם טוב [אבל לא מצחיק]. בקשר להכי ראשון, אפשר אולי נואל אלוהינו, אחד ויחיד. אם רוצים. כדאי? אגב, הנואל אלוהינו זה נכנס על הסדר של השיר בהגדה בפסח: 1, מי יודע? אחד, אני יודע. נואל אלוהינו, אלוהינו, אלוהינו, אלוהינו, אלוהינו. שבבריטניה, ובקרוב באאארררץץץ!
א-מ-ן.

rabeat

New member
|כןכןכן|

אבל במקום לכתוב אלף פעמים "אלוהינו אלוהינו בלה בלה", נכתוב "1- מי יודע? נואל אלוקינו, שבבריטניה ובקרוב באאארץ!!" וגם צריך לשנות את 5--יש למישו רעיון? לא עולה לי כלום
ענק, סער! אהבתי!

sok777

New member
תודה,

בקשר למה שאמרת, פשוט שרתי את השיר. אסור לדלג על פעם אחת של אלוהינו. אחרת אליהו הנביא לא יגיע. [המצאה של רגע
]. בכל אופן, תודה, אבל זה לא רק אני (-;

rabeat

New member
יש לך פוטנציאל להמציא תנ"ך חדש../images/Emo3.gif

תנסה פעם. בקשה, בכל מקרה=]]]

sok777

New member
לא! למרות שיש ספר לא פחות קדוש..

ספר האקורדים של אואזיס!

LetThereBeLove

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

(ולא הייתי פה שנים כי צבעו לנו את הבית ולא ממש היה מחשב, אבל זה לא חשוב עכשיו, העיקר שיש לי חדר ירוק
)

RoySupernova

New member
אוהו- סופסוף בחורה עם טעם טוב!

גם לי פעם החדר היה ירוק, היום הוא מין תכלת לבן כזה. אה ולא היה לי יותר מדי רעיונות: 5- מספר הקללות שליאם אומר במשפט של שש מילים. המילה השישית היא 'fookin, שזה סתם מחמאה מנצ'סטרית נפוצה. ארוך קצת?

למעלה