:)

:)

שלום לכולם!
בשעה טובה התארסתי וכרגע אני ובן זוגי בהתלבטויות לגבי מועד חתונה....
הוא רוצה להתחתן בדצמבר ואני קצת מפחדת ממזג האויר ומכך שיהיה יום גשום ויהרסו הצילומים..
מה אתם אומרים? רגיעון מישהו??

אשמח לדבר עם אחרים שהתחתנו בדצמבר או עומדים להתחתן בע"ה...
תוווודה ושבוע טוב! :)

אני התחתנתי בדצמבר האחרון :)

כמובן שזה סיכון מבחינת מזג האוויר, אבל אני אישית מתה על החורף !
אני אוהבת מזג אוויר סגרירי ואני מעדיפה את החורף על פני הקיץ...

אצלנו היה מזג אוויר מקסים רוב היום, היו כמה דק' של טפטופים (ממש לא הזיז לי) ובערב כשכבר היינו באולם ירד גשם אבל נפסק די מהר.

זה לא מנע מהאורחים להגיע (450 !) והיה שמח מאוד :)

ואני חייבת לציין שהתמונות יוצאות משגעות ! במיוחד כשהשמיים מעוננים...

מזל טוב !!!!

תודה

תודה רבה על התגובה, מתי בדצמבר התחתנתם?
העלת שרשור קרדיטים? הייתי שמחה לראות קצת תמונות.... :)

nino15

New member
חתונת חורף זה לא בהכרח רע

קודם כל, בתור אחת שהיומולדת שלה בדצמבר - כמעט תמיד יורד לי גשם ביומולדת. אבל! גשם זה לא נורא בכלל.

אנחנו אמנם התחתנו במרץ, אבל ביום החתונה שלנו היה מזג אוויר נוראי - גשם זלעפות, רוח מטורפת (ועוד זה היה ליד הים אז בכלל). כשיצאתי מהמלון הייתי צריכה להחזיק בכוח את השמלה כדי שלא תתעופף אני אעשה "מעשה מרלין מונרו" לכל הנהגים בכביש.

אז מה עושים? תכנית ב' לצילומים - אנחנו הצטלמנו בתוך המלון, אבל את יכולה לשאול את הצלם אם יש לו רעיונות (נגיד בית קפה יפה או בר). גם צריך לזכור שלפעמים גשם מצטלם יפה (נגיד אם תביא מטריות בתור אביזר לצילומים - יכול להיות מהמם). אני מצרפת דוגמה לתמונה שצולמה בהפוגה של הגשם. הצלם הכריח אותנו לצאת החוצה בקור המקפיא וברוח מטורפת ולהצטלם. אני ממש הייתי נגד כי פחדתי שהשמלה שלי תעוף מעל הראש, אבל מיכאל החזיק אותה מאחורה. ותכלס, יצאו תמונות ממש מדהימות!

ולגבי האורחים - מי שחשוב לו יבוא גם אם יש קצת גשם. תדאגו שיהיה פונץ' חם או אולי מרק בקבלת פנים וזה יהיה נחמד.

אם זה תאריך שמסתדר לכם ואל תשכחי שחתונת חורף גם זולה יותר - לא צריך לפחד מקצת גשם. רק להתכונן אליו ולעשות "תוכניות ב'"

yael rosen

New member
מאוד מסכימה עם Nino

לכל עונה יש יתרונות משלה, וצריך לדעת לשחק עם היתרונות של החורף.
בתור מי שמאוהבת בחורף, אני חושבת שהצילומים רק מקבלים נופך קסום יותר.
כמו שnino אמרה צריך לוודא שיש תוכנית ב' למקרה של גשם - אבל דמייני לעצמך שאתם מצטלמים באיזה מלון בוטיק או בר מתוק ורואים את הגשם בחלון
רומניטקה במיטבה
בנוסף, אפשר לעשות צילומי חורף - כמו להחזיק כוסות שוקו, או להצטלם עם מטריות מיוחדת (מישהי העלתה לפה קרדיטים עם תמונות מדהימות של צילומים מקדימים עם מטריות, אני אחפש ואשלח לך)
יש אינסוף אפשרויות לצילומי חורף מדהימים!!
ובנוסף, זאת הזדמנות לפרגן לשמלה שלך עליונית סופר מגניבה, שאומנם עפה ממך בכניסה לאולם, אבל משרתת אותך בצילומים.. אח, רק המחשבה על חתונת חורף גורמת לי לקנא...

העלתי את זה פה לפני כמה ימים - השראה לכמה חורף יכול להיות קסום כנקודה למחשבה -
http://greenweddingshoes.com/dreamy-rainy-engagement-photos-sarah-ryan/

ו-nino ... אף מילה על התמונה המדהימה!

למעלה