134 זה סכרת?

sagiti

New member
134 זה סכרת?

קיבלתי 134 בהעמסת סוכר של 75 גרם. עשיתי אותה אחרי סכרת הריון. האם הסכרת נשארה? שמעתי שהורידו את הסף לסכרת, האם זה נכון? ואם נשארה- מה עושים עכשיו, למי פונים? אודה על עזרתכם.

בצום או אחרי העמסה?

לא כול-כך הבנתי. בעיקרון אם זה שעה אחרי העמסה זה בסדר שעתיים זה טיפה גבוהה אבל אני מניחה שדיאטה מספיקה אם זה בצום זה ערך גבוה. ואז צריך להיות במעקב של רופא סוכרת שיקבע את הטיפול המתאים. בד"כ מתחילים בדיאטה אם לא עוזר עוברים לכדורים ואם לא אז אינסולין.

sagiti

New member
זה אחרי צום

הבדיקה נערכה בצום שעתיים אחרי ההעמסה. מה זה רופא סכרת? איך מוצאים כזה? מה הכוונה בדיאטה? האם זה כמו בהריון שאז היה אסור לי מתוקים בכלל? או שמותר לאכול במידה? האם הכוונה לאזן פחמימות? תוך כמה זמן בממוצע הדיאטה כברר לא תעזור? מצטערת על כל השאלות אבל רופאת המשפחה שלי בחופש והלחץ מתחיל לעלות

אחרי העמסה זה לא צום ../images/Emo140.gif

צום זה שמונה שעות ללא מזון בטח לא סוכר
אם הבנתי אותך נכון אז קיבלת 134 אחרי שעתיים משתית תמיסת הסוכר נכון? אם כן זה מעט גבוה אבל עדיין תקין. יש רופאים שמתמחים בסוכרת - אנדוקרינולוגים. יש מרפאות סוכרת בהן אחיות, דיאטניות, רופאים ופסיכולוגים מומחים בתחום הזה. מן הסתם במהלך ההריון היית באחת המרפאות הללו לא? דיאטה זה יכול לעזור לכל החיים ולפעמים לא דרוש טיפול אחר. חלק מהנשים שמפתחות סוכרת הריונית מפתחות גם סוכרת סוג 2 אח"כ אולם סוכרת כזו ניתן למנוע או לפחות לדחות ע"י שמירה על אורך חיים נכון, משקל תקין, תזונה נכונה וספורט ובמידה וניתן. מצרפת לך קישור (שמצאתי באתר מתוקים) עם הקריטריונים לסוכרת

למעלה