.

[אני כאן כשיהיו לך גם מילים]

hory0

New member
..

(תודה שאכפת לך..זה יקר לי)
הכל נגמר. אני שותתת דם כבר כמה ימים, מפרפרת בכאב בין חיים למוות ולא מסוגלת להתמיד בחיים יותר..נכנעתי.
קשה לי ככ..רע לי ככ..
לא יכולה עןד.

כל עוד הנר דולק אפשר עוד לתקן

ושום דבר עוד לא נגמר.
יש לך עוד הרבה שנים, שבהם יוכלו לקרות לך הרבה מאוד דברים.
עכשיו זה נראה בלתי אפשרי וכמו משהו שאי אפשר לראות בקצה המנהרה,
אבל האפשרות שיהיו לך חיים אחרים קיימת.

מחזקת מרחוק.

hory0

New member
אפשר לתקן??

איך בדיוק? אולי תגלי לי את הדרך. כי נגמרו הדרכים. ונגמרו השנים.

(וסליחה שאני קצת לא נחמדה, אבל להגיד לי שאפשר עוד לתקן, מרגיש לי כמו האשמה שעד היום פשוט לא ניסיתי כנראה. וזה מכאיב ולא מבין. )

זה משפט שאפשר לקחת לכל מיני כיוונים,

הכוונה שלי הייתה לזה שכל עוד את כאן, יש סיכוי שדברים יראו אחרת, יהיו אחרים. הכוונה מאחורי המשפט היא שכל עוד נר החיים דולק, יש עוד תקווה ואפשרות לשינוי.
כמובן שלא התכוונתי שאת לא מתאמצת, או שלא ניסית.
אני חושבת שאת יודעת שאני יודעת שאת יורקת דם בטיפול.
הרצון שלי הוא רק לתת לך תקווה,
שאני מרגישה שמאוד חסרה לך.
הייאוש שלך גורם לך לחשוב שאין שום סיכוי, ואני מאמינה שלמרות הייאוש והכאב, עדיין יש הרבה מקום להאמין שאפשר שיהיה אחרת.
ראיתי את זה קורה לאחרות, עברתי את זה בעצמי,
ואני מאמינה שזה יכול לקרות גם לך.
הלוואי שתאמיני גם את.

hory0

New member
את יקרה..

אני יודעת וידעתי שהתכוונת לטוב, ותודה שטרחת לייחס משמעות להבנה הקלוקלת שלי ולהסביר שוב.. פשוט כשהכל קשה מדי, הכל מתפרש רע מדי וכואב מדי.

ותודה על המילים היקרות שלך..על שאת מבינה כמה אני משקיעה בטיפול. אני חושבת שאף פעם מישהו שהוא מחוץ לחדר הטיפולים לא אמר לי את זה, כי איך ייתכן שאת כולך בטיפול ועדיין רע ככ..וזה נותן לי הרבה. בעיקר לאור התחושה ש"שנתיים של טיפול כבר לא עוזרות".

תודה על האמון והאמונה הרבה..מקווה אי פעם שהמציאות תעניק לי משהו, ולו הקטן ביותר, כדי שאוכל להיאחז בו, ולהאמין. הלוואי שאוכל פעם להיות במקום שלך ולחזק אחרות מהניסיון שלי בחיים.

תודה שאת כאן.

levshavur

New member
להורי

שלום לך
אני מחבקת אותך מכל הלב ומקווה שבקרוב תרגישי טוב יותר!
בינתיים תחזיקי מעמד עד שיהיה טוב יותר...זה אפשרי...אני חושבת שזה אפשרי...
לבשה

lital172

New member
כואב לקורא אתך כל פעם ככה.

הלוואי והקלה כלשהי תבוא בקרוב.
את מאמינה שמגיע לך להרגיש טוב? זו השאלה שצריך לשאול.

hory0

New member
אני יודעת שזה ישמע חריג,

אבל כן אני מאמינה. ולכן זה מתסכל ושובר ככ. כי ככ לא. וככ הרבה זמן. וזה לא הוגן. זה באמת לא הוגן. אני עושה הכל. כל מה שיכולה. ועדיין לא. וחרא.

ותודה..

hory0

New member
לאף אחד (ט?)

בעולם הזה לא אכפת ממני. ואני לא מסוגלת להכיל את התחושה הזו יותר. אני פשוט לא מסוגלת. לא עומדת בזה. לא מחזיקה מעמד עוד..

לא יודעת למה כותבת..לא יודעת מה עוד לעשות..

אני קורסת.........

תתאבדי. תתאבדי כבר. תתאבדי. גם ככה לאף אחד לא אכפת. לאף אחד לא אכפת- את שומעת???לאף אחד!!!!!!

מי את בכלל? למה שיהיה למישהו אכפת מחרא שכמוך? למה???????????? לאף אחד לא אכפת. תקלטי.

(ורציונאלית יודעת שלחלק אכפת באופן זה או אחר, אבל זה לא משנה את התחושה שחונקת ומציפה והורגת- לאף אחד לא אכפת!!!!!!!!!!!!!!!!!)

אולי יכולה קצת להבין

את ההרגשה שכמה שיהיה אכפת למישהו, אף אחד לא יכול לקחת כלום מהקושי שלך, ואת היחידה שעוברת אותו...
ובמובן הזה זה נכון, ואת לבד...
אבל יש כמה שיהיו מוכנים לשמוע על הקושי הזה, ולהיות לצידך כשאת עוברת אותו.
(ויש דברים שנראה לי שאין דרך עוקפת, וצריך לעבור. וזה שאת לא מצליחה לשנות אותם, לא אומר משהו עלייך. לפעמים רק להצליח להשאר בתוך זה, לשרוד את הזמן, זו ההצלחה. זו בעצם הדרישה היחידה... נראה לי...)

hory0

New member
תודה שהגבת..

אבל ההרגשה היא שבאמת לאף אחד לא אכפת. ממני.
בלי קשר לקושי.
פשוט לאף אחד בעולם הזה לא אכפת.

טובעת............
רוצה לצרוח.
נקרעת...
גוססת.

עצוב לי,

וכנראה לכל מי שקרא וקורא...
מקווה מאד שתמצאי משהו שיעזור לך לשמור על עצמך.
ומקווה ממש שבקרוב יהיה אחרת, אפילו טיפה, ושזה יתן לך אפשרות לראות תקווה.

אני מתלבטת ומתלבטת מה לכתוב לך.

כמו שכתבת, התשובה הראציונלית היא שיש הרבה שאכפת להם. לנו כאן, למטפלים שלך. אני בטוחה שיש עוד שאני לא יודעת עליהם.
אבל לפעמים זה באמת לא משנה,
אתה לא מרגיש אהוב ולא מרגיש משמעותי וזה הדבר היחיד שמשנה.
ראיתי את זה גם בהודעה שכתבתי לך למעלה, שלמרות הכוונה התמימה שלי חווית כנגדך. כשזה הדבר היחיד שאת מרגישה כלפייך, זה נראה כאילו זה מה שכולם מרגישים. ברור שהשינוי הגדול יהיה רק כשאת תרגישי כלפי עצמך אחרת,
אבל בנתיים אגיד שוב שלכולנו כאן אכפת. את מוזמנת לבדוק את זה כשאת צריכה. מקווה שזה ייתן קצת כח.
.

הדיבור האובדני מדאיג, ומדאיג שכבר הרבה זמן את חושבת מחשבות כאלו.
המטפלים שלך יודעים שזה מה שעובר לך בראש? מה הם אומרים על זה?

למעלה