???

אתי.ו

New member
???

מעניין מאוד..... אף אחד כאן בפורום לא יודע לספר לי בדבר היכן ניתן ללמוד לקרוא בטארוט ?! תמוהה

XמטאורX

New member
../images/Emo124.gif סבלנותתתתתתתת

א. תלוי איפה את גרה ב. חברי הפורום אינם מודיעין ולא בהכרח בגלל שיש להם ידע בנושא הטארוט יש להם גם ידע לגבי היכן ניתן ללמוד טארוט ג. אני הייתי ממליצה לך להתעניין בחנויות המיסטיקה בקרבת מגורייך, בד"כ שם נמצא המידע לגבי מה שאת מחפשת בהצלחה ואל תשכחי: ס-ב-ל-נ-ו-ת

אתי.ו

New member
אני סבלנית וסובלנית !

פורום טארוט נועד לענות לשאלות בנושא - ט-א-ר-ו-ט האם חברי הפורום רואים את עצמם כמודיעין כאשר הם חולקים באינפורמציה בנושא הטארוט ??? בטוחני שלא ! ובכן, אני גרה באיזור ראש העין, מכירים מורה מהאיזור ? (אין חנות מיסטיקה באיזור)

רוניתRRR

New member
../images/Emo62.gif

יש עיתון בשם חיים אחרים ויש בו הרבה מודעות, בנוסף יש השבוע תערוכה בגני התערוכה ושם יהייו מלא דוכנים עם קלפים ועם פרטים על קורסים. חיפוש נעים

longshut1

New member
התערוכה זה המפגש השנתי?

שמתקיים כל שנה בהאנגר 11 בת"א ,של מיסטיקנים מכל הארץ וכו´? בכל אופן,את יודעת יום\מיקום\שעה\עלות? שנה טובה

רוניתRRR

New member
../images/Emo63.gif

התערוכה היא בגני התערוכה בתל אביב בימים ג´ ד´ ה´ משעה 14.00 עד 23.00. זה לא המפגש שאתה התכוונת אליו. יש פרסום בכל עיתוני סוף השבוע. חלק מהפרסום כולל כרטיסים חינם, או משהו דומה. בדרך כלל יש הרבה דוכנים וכל מיני שיטות טיפול וכמובן קריסטלים, תכשיטים, מזון בקיצור כיף.

רוניתRRR

New member
../images/Emo63.gif

התערוכה היא בגני התערוכה בתל אביב בימים ג´ ד´ ה´ משעה 14.00 עד 23.00. זה לא המפגש שאתה התכוונת אליו. יש פרסום בכל עיתוני סוף השבוע. חלק מהפרסום כולל כרטיסים חינם, או משהו דומה. בדרך כלל יש הרבה דוכנים וכל מיני שיטות טיפול וכמובן קריסטלים, תכשיטים, מזון בקיצור כיף.

רוניתRRR

New member
../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif

יש תחנת רכבת ליד, התחנה של האוניברסיטה. כשאתה יוצא מהרכבת תשאל והיציאה מהתחנה היא בדיוק ליד הכניסה של גני התערוכה. עניין של שתי דקות הליכה איטית. מקווה שתהנה.

למעלה