:) מישהו מוכן להסביר לי מה כל הקטע עם הפלאשבקים של פארקר והילד שיש שם? יש לי בור בהשכלה...
נ נקמת המלפפונים New member 29/8/02 #1 מישהו מוכן להסביר לי מה כל הקטע עם הפלאשבקים של פארקר והילד שיש שם? יש לי בור בהשכלה...
ע עין החתול New member 29/8/02 #2 אם תפרטי יותר ותגידי על איזה פרק את מדברת, או לפחות תתארי את הפרק נוכל אולי להסביר לך! כי אין לי מושג על מה את מדברת כרגע!
אם תפרטי יותר ותגידי על איזה פרק את מדברת, או לפחות תתארי את הפרק נוכל אולי להסביר לך! כי אין לי מושג על מה את מדברת כרגע!
נ נקמת המלפפונים New member 29/8/02 #3 שניה.. אני יכולה לתת לך כדוג´ את הפרק שבו הם הצילו את הילדים האלה בתואנה שמרגל חשוב היה על הרכבת שהחיילים פוצצו- הוא בא להלוויה ההיא וראו בפלאש בק אישה מטושטשת ועל גביה את פארקר מחבק ילד קטן. יצא לי די הרבה לראות את הילד הזה בפלאשבקים כאלה
שניה.. אני יכולה לתת לך כדוג´ את הפרק שבו הם הצילו את הילדים האלה בתואנה שמרגל חשוב היה על הרכבת שהחיילים פוצצו- הוא בא להלוויה ההיא וראו בפלאש בק אישה מטושטשת ועל גביה את פארקר מחבק ילד קטן. יצא לי די הרבה לראות את הילד הזה בפלאשבקים כאלה
ע עין החתול New member 29/8/02 #4 אני לא בטוחה... אם את מדברת על ילד בלונדיני... אז זה הבן שלו, ג´ימי. והאישה זו אשתו לשעבר, פטרישיה.