131

Ashaman

New member
131

עוד לא ראיתי אותו, עוד לא הורדתי... אבל

Kawaii Me

New member
XD ../images/Emo29.gif

בדיוק עכשיו גם אני נתקלתי בזה..אולי הם מתחילים להוציא קבוע?

מעולה

מבחינת השבוע את הפרק 130 הורידו רק 500 איש את הפרק עם תרגום בעברית אני רק מקווה שהפעם יורידו יותר ככל שיורידו את הפרק הזה יותר זה רק יתן מוטיבציה ליוצר התרגום להמשיך עם זה במתכונת קבועה ^_^

Sunnaiko

New member
אז אתה בעצם אומר שחצי מצופי נארוטו

הישראלים הורידו את הפרק? זה כן המון. ^_^

Sunnaiko

New member
עוד לא ראיתי את של פרק 131

אבל בגלל שמדובר פה על מספר האנשים שהורידו את 130 בעברית, אני מסכימה איתך.

Ashaman

New member
131../images/Emo58.gif

טוב עכשיו כבר כל הפלאשבאק ידוע... ואני הגעתי למסקנה שאין באיטאצ'י טיפת טוב, הכל הוא עשה רק בשביל עצמו - הוא באמת סמור. וססי מסכן כזה
נראה לי שססי באמת יצליח להביס את נארוטו הפעם - כדי לקבל את הרמה הבאה של השארינגן...זה חייב לקרות כדי שהוא יתקדם השאלה היא אם הוא יגיע למנגקיו ויהרוג את נארוטו (מה שלא נראה הגיוני בגלל שם הסדרה) או שרק יעלה לרמת ה 3 טיפות?

A K I R A

New member
../images/Emo58.gif

טיהי 3 טיפות! ולדעתי ססקה ימצא לו חבר טוב אחר ויהרוג אותו P: איזה דמות שולית כלשהי שלא צריך אותה. ממ שיהיה חבר של גארה ^0^ אותו לא צריך!

shadow XD

New member
שתקי!!! באקא!!! גאררה לא צריך למות!

>< אם כבר.... סאסקה צריך למות... ככה הוא גם לא יסבול יותר! ^^ (למרות שבזמן האחרון אני מתיחלה פחות לשנוא אותו! ^^)

A K I R A

New member
=]

נכון שזה היה פרק שווה!??! ;;;;;_;;;;; כמה חבילות טישו סימת? D: לולא ססקה העלילה לא היתה מענינת ויפה כמובן

lgmtk

New member
מסר מהמתרגם של העברית בקשר ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לתרגום...או לפחות מה שהוא אמר בנארוטו-פאן.נט... אז הוא אמר שלמרות הבעיות הקטנות והכל שם, לדעתו הכל הלך חלק... אני עצמי ראיתי כמה תמונות מהפרק ולדעתי זה ממש מצוין. למי שיש תלונות צריך לזכור שזה רק הפרק השני שהם עשו והם רק ישתפרו לדעתי :}~

A K I R A

New member
תגיד לו שישנו את הפונט של התרגום

ומהררר הק' הזאת ממש מעצבנת!!! ואם אפשר שיוציאו את הצל ^^' חוץ מזה התרגום היה מעולה! *_* איזה פרק יפה! ;;;;;_;;;;;;

lgmtk

New member
את רשומה בפורום, תגידי לו בעצמך XD

יש נושא ב"אנימה" :) הניק שלו זה ^pb^.

A K I R A

New member
טיהי הלכתי לבדוק מ המצב שם וכבר

3 אנשים או יותר התלוננו בקשר לפונט ^__^ אז הוא בטוח ישנה את זה בפרק הבא, הורי!

למעלה