....

יונתנטן

New member
....

זה מצחיק, אתה יכול לעבוד על משהו שנה, לטפח אותו, לחזק אותו, לשקם אותו, לעצב עד שזה מגיע לשיא.
הכל יפה, הכל פורח, מאושר מהיצירה, משעות של עבודה, מליטרים של זיעה, מלילות לבנים משיחות ארוכות.
פתאום, בלי לשים לב, כל מה שטיפחת התכער, כל מה שחיזקת התחלש, כל שעות העבודה ירדו לטמיון, כל השיחות נעלמו כלא היו.
ואני מהצד מרים גבה, כולי מיואש, שואל את עצמי איך כל זה קרה, מה פיספסתי, מה לא עשיתי נכון?
לא אהבתי מספיק? לא החמאתי מספיק? לאן כל ההשקעה נעלמה? איך כל זה קרה?
מנסה למצוא תשובות, שואל חברים, פותח ספרים, מדבר לאלוקים. ויש רק שממה..
"להתקדם הלאה" הם אומרים, מצחיק, אין אדם ששתל גרעין, טיפח וגידל, הישקה אותה כל יום. ואחרי שנה כרת אותה בשמחה..

Reut E

New member
קורה.

מצטערת על הכותרת המעצבנת רצח, שאני מניחה שהעלתה לך את העצבים ברגע שראית אותה. אבל זו האמת, לדעתי.

מכירה את זה.
לא חוויתי בדיוק על בשרי, אבל מניסיון חבריי מכירה את זה. אז אני מסוגלת להבין אותך.

תשמע, אני טוענת תמיד במצבים כאלו, שפשוט העולם הוא פראי.
(it's a wild world
)
כאילו, הכל יכול לקרות והכל קורה ויקרה.
חברה טובה שלי זרקה את חבר שלה, לאחר מערכת יחסים של כמעט שנה יחד. מה הוא לא עשה בשבילה? הוא היה בן זוג מדהים.
והיא, סתם, בלי סיבה מיוחדת, החליטה לקצור הכל. היא גם עשתה את זה באופן דפוק, אבל לא משנה.

יונתן, זה חשוב לדעת להתקדם הלאה, אפילו שזה הדבר האחרון שאתה רוצה לשמוע מהסובבים אותך.
השממה הזו שהזכרת, תישאר לתמיד שממה, כל עוד לא תעשה משהו.

אגב, אני ממליצה אפילו לדבר עם הבחורה, לנהל איתה שיחה, במידה והיא לא מתנגדת נחרצות, על מנת להבהיר לך מה קרה, ומה הסיפור. זה לא יזיק, זה יטיב עימך וכניראה יפקח לך את העיניים.
ויהיה לך יותר קל אחרי שיחה כזו - להמשיך הלאה.

המון בהצלחה!

Reut E

New member
אגב, שכחתי לכתוב:

אותו חבר שנזרק ע"י חברה טובה שלי - עבר כמה חודשים בביאוס ובתסכול נפשי, אבל אכן המשיך הלאה בנק' מסויימת, והיום הוא במערכת יחסים מעולה עם בת זוג נפלאה שיודעת להעריך את מה שהוא עושה עבורה ומעניקה לו יחס שווה.

משתלם להמשיך קדימה

יונתנטן

New member
צודקת..

אני יודע את כל זה אבל זה קשה להתקדם הלאה כזה מהר.. אני מכיר אותה שנה, מכיר אותה בעל פה..
אני לוחם בכפיר והיציאות שלי לעיתים רחוקות.. היא כל מה שיש לי.. אני אוהב אותה מאוד. בבת אחת היא.החליטה לזרוק הכל..
ובקשר לזה שאמרת לדבר איתה על זה.. אני מעדיף שלא.. קשה לי מדיי..
תודה אבל

sani48

New member
יונתן

מה קורה גבר?טוב לראות אותך פה
,אם בא לך,תתן קצת יותר פרטים,למה בעצם זה ניגמר וכו?(לא חייב בהרחבה),שמור על עצמך בצבא,ותחזיק מעמד

שלום

רגשות דבר מורכב ומשתנה בהתאם לגורמים שונים, למשל היכרות. צריך לתת לאדם חופש להחליט מה טוב לו, ויחד עם זה אם הקשר חשוב להשקיע בו.

Megie

New member
תראה..

גם העציץ הכי מדהים עלול שלא לגדול בצורה טובה ובריאה באדמה ואקלעם שלא מתאימים לו..
כל עוד אתה יודע שעשית הכל, מפה זאת רק אי התאמה..כולנו חווינו אכזבות..תסתגל על חצי הכוס המלאה-עשית מה שיכולת, תקופה ארוכה היה לך טוב, למדת והתבגרת,התנסת..כך את כל השק ניסיון הזה לקשר הבא שלך..תמשיך ככה עד שתמצא את מי שעושה לך טוב

ספר לי על זה

במקרה שלי לא רק שהוא אידיוט
גם אין לו מושג מה הוא עשה
ויותר מזה שאמרתי לו, אני לא יכולה לעשות
ואחרי כל זה
עדיין אין לו מושג מה הוא עשה
אנשים טיפשים

למעלה