מה שחשבת הוא אכן הפיילוט
L Loud Radio New member 13/4/14 #3 זוכר את סדר ההופעה שלהם? בתקווה שעשינו את אותו נוסח.. פשוט הראשון הלך לי הכי טוב מקווה שזה לא פיילוט.
זוכר את סדר ההופעה שלהם? בתקווה שעשינו את אותו נוסח.. פשוט הראשון הלך לי הכי טוב מקווה שזה לא פיילוט.
L Loud Radio New member 13/4/14 #5 אימה:חשש א׳ זה ב׳ גדול יותר למרות שהתשובות היו לא מדויקות, זו הייתה הכי מתאימה. שכונה מורכבת ממספר רחובות. כרך(עיר גדולה) לא מורכבת ממספר עיירות.
אימה:חשש א׳ זה ב׳ גדול יותר למרות שהתשובות היו לא מדויקות, זו הייתה הכי מתאימה. שכונה מורכבת ממספר רחובות. כרך(עיר גדולה) לא מורכבת ממספר עיירות.
L Loud Radio New member 13/4/14 #7 וואי לא זוכרת, אבל אני זוכרת שפסלתי אותן ישר האנלוגיה עצמה הייתה מאוד ברורה (וגם נפוצה מאד) אבל התשובות היו קצת מעורפלות
וואי לא זוכרת, אבל אני זוכרת שפסלתי אותן ישר האנלוגיה עצמה הייתה מאוד ברורה (וגם נפוצה מאד) אבל התשובות היו קצת מעורפלות
Y yitsy New member 13/4/14 #11 השאלה הייתה בכמה דרכים ניתן לצבוע את קודקודי המקצועות ב-2 צבעים שונים כך ששתי קודקודים סמוכים לא יהיו צבועים באותו צבע על אותו מקצוע... זה הרעיון של השאלה... סימנתי 2 על סמך ניסוי וטעיה (עשיתי X ו-O) לא זוכר היכן זה הופיע. האם זו התשובה?
השאלה הייתה בכמה דרכים ניתן לצבוע את קודקודי המקצועות ב-2 צבעים שונים כך ששתי קודקודים סמוכים לא יהיו צבועים באותו צבע על אותו מקצוע... זה הרעיון של השאלה... סימנתי 2 על סמך ניסוי וטעיה (עשיתי X ו-O) לא זוכר היכן זה הופיע. האם זו התשובה?
C chairscreen New member 13/4/14 #17 נראה לי צינור א' מרוקן בריכה ב-15 דקות, צינור ב' מרוקן ב-10 דקות. צינור א' מתחיל לרוקן לבד במשך 5 דקות, ואחר כך מצטרף אליו צינור ב'. כמה זמן ייקח לשניהם לרוקן את הבריכה מאז שצינור ב' הצטרף משהו כזה
נראה לי צינור א' מרוקן בריכה ב-15 דקות, צינור ב' מרוקן ב-10 דקות. צינור א' מתחיל לרוקן לבד במשך 5 דקות, ואחר כך מצטרף אליו צינור ב'. כמה זמן ייקח לשניהם לרוקן את הבריכה מאז שצינור ב' הצטרף משהו כזה
ד דודד3 New member 14/4/14 #30 כן, זאת עם המקבילית מכיוון שהשטח הכהה הוא שליש מכול השטח של המקבילית, 1Xl/2X3=h*l h=1.5 שטח המקווו: 1*1.5/2 = 3/4
כן, זאת עם המקבילית מכיוון שהשטח הכהה הוא שליש מכול השטח של המקבילית, 1Xl/2X3=h*l h=1.5 שטח המקווו: 1*1.5/2 = 3/4
Y yitsy New member 14/4/14 #31 גדול אתה, איך זכרת? כנס בבקשה אני סימנתי את התשובה הזאת ואכן זו תשובה מס' 1, אבל מישהו למעלה טען שהתשובה היא לא 1...
גדול אתה, איך זכרת? כנס בבקשה אני סימנתי את התשובה הזאת ואכן זו תשובה מס' 1, אבל מישהו למעלה טען שהתשובה היא לא 1...