13.07.2007 חוזה חדש נחתם

get low

New member
13.07.2007 חוזה חדש נחתם

היום הוצג חוזה חדש, שמטרתו לחזק את מעמדם של בעלי הקבוצות ביחס לשחקנים ונותני החסות. חוזה זה קובע, כי נותני החסות יתנו מדי שבוע תוספת של 50 אלף ש"ח לקבוצה. איגוד השחקנים הסכים לכך ששכרו השבועי של כל שחקן יופחת ב-1250 ש"ח, ומחירי כל הכרטיסים יעלו בכ-20%. גם הכלכלה תושפע מהחוזה. הקבוצות ישמרו על מחצית מהריבית הנוכחית על היתרה בחשבון (שינוי ההחלטה הקודמת) והריבית על ההלוואות תופחת בשליש. לבסוף, החבילה כוללת הנחה של 25% בעת בניית מושבים חדשים באצטדיונים. קבוצות שהגדילו את האצטדיונים שלהם בשנה הקלנדרית האחרונה (14 ביולי 2006 עד ה13 ביולי 2007) יקבלו פיצוי בסך 125 אלף ש"ח. בשבת וביום שני נפרסם שני מאמרי מערכת מפורטים, שבהם נדון בחוזה זה ובתוכנית ארוכת-הטווח עבור כלכלת האטריק.

get low

New member
ואני אומר:

כוסומו!!! אם רק הייתי מחכה שבוע עם השיפוץ של האיצטדיון!!
וגם עם השיפוץ הקודם, רק שבוע אחד שיחקתי באיצטדיון המשופץ עד ששיפצתי שוב. ולמה הם חושבים שהפחתה של 1250 ש"ח במשכורת זה מה שיגרום לשחקני דיווין להיות אטרקטיביים?

AASSDDFF2

New member
המשחק הראשון בבית שלך?

אם אתה מארח את המשחק הראשון אתה לא מפסיד מזה... אם היית מחכה עם הבנייה אז לא היית משחק עם האיצטדיון החדש והיית מרוויח פחות... אצלי לפחות זה אמור לכסות את ההנחה שהם עשו...

פוויי..מזל שחיכיתי עם האיצטדיון!

ואני גם צריך להוסיף לקופה עוד 125 אלף.. שינוי המשכורות אינו משמעותי. ושינוי נותני החסות חביב.. הכי טוב זה העלייה במחירי הכרטיסים.

~~~>

לדעתי את הכסף מסופנסרים ואת המשכורות היו צריכים להעלות ולהוריד באחוזים, ולא כמו שעשו... באמת שאין הבדל בין משכורת של 300 אלף לשחקן, לבין משכורת של 298750 אלף... הכסף מהאיצטדיון ועלות הבנייה זה השינוי הנורמלי היחידי לדעתי כרגע...

זה גם היה צריך להיות באחוזים...

50 אלף לשבוע אצל קבוצה קטנה שמשלמת 70 אלף משכורות, זה הרבה יותר מ 50 אלף אצל קבוצה שמשלמת 2.5 מליון משכורות.....

DEANC

New member
יש לזה סיבה

כשמעלים כך זה נותן "יותר" כסף לקבוצות הקטנות.

Cade Foster

New member
מתי זה יכנס לתוקף?

כי העלות לשיפוץ אצטדיון שאני מתכנן נשארה אותו דבר...

AASSDDFF2

New member
אם האיצטדיון עדיין בבניה?

לפני איזה שבוע התחלתי לבנות ועדיין לא הסתיים... האם אני אקבל גם 125 אלף ? תודה...

אני תוך כדי הגדלת האיצטדיון

הבנייה באיצטדיון שלי צפויה להסתיים ב-19 ליולי. (את הבנייה התחלתי ב-9 ביולי). "קבוצות שהגדילו את האצטדיונים שלהם בשנה הקלנדרית האחרונה (14 ביולי 2006 עד ה13 ביולי 2007) יקבלו פיצוי בסך 125 אלף ש"ח." מה אתם אומרים אני כלול באלה שאמורים לקבל את הפיצויים? כי האיצטדיון יהיה בנוי רק לאחר ה-13 ביולי

gulu19

New member
כן, שאלו את השאלה הזאת באחת הועידות

והתשובה הייתה שכל מי שהתחיל את השיפוץ עד היום יקבל את הפיצוי

TheOrion

New member
שכחתם משהו מאוד מאוד חשוב ../images/Emo70.gif

השבוע האחרון של העונה, השבוע ה-16, יהיה שבוע "חינמי". שחקנים לא יקבלו משכורות בשבוע הזה. זוהי חתיכת הנחה שעוזרת בעיקר לקבוצות הגדולות לעמוד בסך המשכורות שלהן. תחשבו, לדוגמה, שחקן שמקבל 150,000(לפני שינויים) ש"ח בשבוע. שחקן זה צפוי לקבל=> 2,400,000 ש"ח בעונה במערכת הישנה. במערכת החדשה=> 2,231,250 ש"ח בעונה במערכת החדשה. זה חיסכון של 168,750 ש"ח לשחקן בעונה, או=> חיסכון של 7% לשחקן הזה. ושחקן עם משכורת ל 150,000 ש"ח בשבוע הוא שחקן ברמות של ליגה שנייה-שלישית בכיף. להגיד שחיסכון של 7% הוא לא רציני זו בדיחה גרועה במקרה הטוב. אם ניקח את זה לשחקן של 300,000 ש"ח בשנה נקבל שחוסכים עליו 6.64% בערך. שחקנים עם משכורות מעבר לזה הם כבר שחקנים ברמות מנופחות, ועדיין חוסכים עליהם מעל 6.25% שזהו חיסכון אדיר. שימו לב גם שקבוצות חדשות מקבלךות אחוזי חיסכון הרבה יותר גדולים, ולדעתי זה מאוד חשוב, כי זה יעזור לביקוש של השחקנים לעלות(קבוצות חדשות יצטרפו מהר יותר לשוק הקונים, כי יגיעו לאיזון כלכלי מוקדם יותר) בזמן הקצר. שימו לב כמובן שאלו רק השינויים שנועדו לעזור בטווח הקצר. בטווח הארוך אמורים להיות שינויים אחרים שיעזרו. נחכה ונראה.

למעלה