12Z

ODED11698

New member
התמזרחות משמעותית של האפיק.חמישי-שישי

חורפיים למהדרין.

יניב ריז

New member
זה לא דווקא. זה תרמודינמיקה.

תקרר ת'קרקע,בלי לקרר בהתאמה ת'רום,ותקבל פער תרמאלי נמוך יותר בין הקרקע לרום=פחות קוונווקציה=פחות משקעים. אבל כל משקע=בונבון

צפת 850

New member
מה זאת אומרת -4 ב 850? מתכוןן לגובה? סליחה

אני חדש ועדיין לא מבין כל הדברים האלו

עוד מערכת עם בעיות הדרמה

כל שנה אותו דבר ואני תוהה מתי כבר ייקלט המסר - שלג אמיתי בירושלים מקבלים עם רכס יציב ורחב ממרכז הים התיכון למרכז אירופה.

אליאור היו מיקרים בעבר שקיבלו יפה גם בלר"מ

בלר"מ בלי רכס מלא לכל הרוחב באירופה,ולכל המשוגעים שכתבו הקצנה בקור והתמתנות במישקעים,מה חשבתם??? שיהיה 160 מ"מ ברור שבסוף יהיה סינכרון נורמלי גבולי בקור ולכאורה לא משהו היסטורי כי אכן אליאור צודק שהתנאים לא מרשימים ביותר ,וכן נתון המשקעים יהיה של סביב 60-80 מ"מ למרכז 80-100 מ"מ לצפון שום דבר דרמטי חוץ מקצת רוחות ברד, קור טיפה מעל הרגיל, וקצת שלג ,ואולי יהיה ברגע האחרון הקצנה למשהו יותר!

מי שיסתפק בשכבה בעובי של פיתה באיזו שכונה

שכוחת אל בירושלים - מברוק. הרף שלי אחרי כ"כ הרבה שנים כבר גבוה יותר.

פדי

New member
זה לא נראה כמו מערכת שלג קלאסית אבל לפי העדכו

העדכון הזה, אין לשלול אפשרות להירעמות שלג בהרי הצפון מעל 700 מטר ושלג לפחות באוויר בשכונות הגבוהות של ירושלים. אגב, העדכון הזה משפר משמעותית את צפי המשקעים לאזור שדרת ההר המרכזית...

יש הבדל

בין "אין לשלול" (רוב הסיכויים שלא יהיה - אבל יש סיכוי שיהיה) לבין "צפוי", ושלג באוויר בשכונות הגבוהות של ירושלים כאמור לא עושה לי את זה ולא מצדיק את כל הטררם שהיה כאן בזמן האחרון. מה שכן, יש סיכוי לא רע שהמערכת הזו היא רק הקדמה לסוף החודש (NAO).

למעלה