12Z הקצנה!

ofirna11

New member
שנה שעברה ב8 לפב ירד ב21- על 2-

ביום שלישי לפני השלג שלא היה וזה היה רק שעה כי נגמרו המישקעים ואז ה850 נהיה טוב וסופש זכור לכל עם השקע הדרומי .יכולנו שבוע לקבל שלג אבל כשיש מישקעים ואפיק רום טוב ה850 לא בא וההיפך במשך שבוע הכל התהפך .לגבי השמט כולם יודעים כמה פעמים הם משנים .שנה שעברה 4 פעמים ביום ועכשיו אחרי פלדהים אתול והיום שאמרו כולל י-ם בבוקר ובצהרים המפות לא משתנות ובא חזאי אחר שמרן ואומר קל.כל המודלים יווני גרמני יפני ברנקל נותנים לפחות 28- על 1.5- במרכז כך שאם ירד שנה שעברה כמו שכתבתי למעלה יהיה שלג טוב בי-ם.

ofirna11

New member
26 ירושלמי אחי זוכר שנה שעברה ולפני

שנתיים את הויכוחים של יוטו ושות על הגבהים שצחקת עליהם שיעלו על הגג של התימני והאנטנה ו450 ליד התמרור ו456.5 מטר על הסיבוב אז גם עכשיו אתמול ושלשום הם שוב מיתוכחים על מטר וחצי כאילו זה משנה

../images/Emo6.gif זוכר.

דווקא השנה יש פחות דיונים על "מה הגובה בצמרת העץ שליד הסיבוב..." אגב, גם אני זוכר את השגל של יום שלישי שנה שעברה, שלמשך חצי שעה היה ממש נקי ויפה, אפילו שלא נערם. אגב, השלג לא הפתיע בכלל ובפורום היה חזוי.הבעיה שכרגע לא חזוי מינוס 2 ב-850. הלוואי שגפ"ס טועה וזה מה שיקרה גם הפעם ויהיה שלג. אני חסיד של גפ"ס לכן אני פחות אופטימי. ככה או ככה - צריך להנות ממה שיהיה ולא להצטער על מה שיכול היה להיות. ישנם ירושלמים שאם לא יורד כלום בוכים שלא היה לפחות מעורב, אם היה מעורב בוכים שלא היה שלג נקי, אם היה נקי בוכים שלא נערם ואם נערם בוכים שלא נערם הרבה ונמס מהר (כמו בשבת לפני שנתיים). חבל, צריך להנות ממה שיש.

beborn2

New member
וקצת טיפלה חזרה לנושא המקורי

של השרשור. סיכום קצר של העדכון: נצלו את החורף של היומים הקרובים, כי ממש לא ברור מתי יהיה שוב גשם לאחר המערכת הזאת. סופשבוע הבא יהיה יבש ומגעיל!

beborn2

New member
ועוד משהו

להערכתי, במידה ועדכון זה יתממש, והמערכת הנוכחית לא תסתכם בכמויות גשם כמו שחזו אותה, דצמבר לא יסגור את הממוצע ברוב האזורים!

למעלה