127 yard sale

yauli747

New member
127 yard sale

מישהו שמע/היה/מכיר את ה 127 yard sale?

מדובר על "מכירת החצר הגדולה בעולם" על כביש 127 בארה"ב במהלך השבוע הראשון באוגוסט לאורך רוב הכביש החל מאלבמה דרך,טנסי, קנטקי, אינדיאנה, אוהיו ועד למישיגן (זה התארך כל פעם עוד קצת) יש מלא מכירות חצר של אנשים פרטים וסוחרים שבאים ל4 ימים של מכירות מטורפות.

הרעיון היה למשוך אנשים לנסוע בכביש הצדדי לאחר שבנו את הכבישים המהירים וזה נהפך לאחד המכירות חצר הפופולאריות בארה"ב

אני שמעתי על זה בתקופה שגרתי בארה"ב ואני ממש מצטער שלא עשיתי ROAD TRIP באותה התקופה (אני משוגע על ROAD TRIP וזה נראה לי אחלה מסלול!!) ומאז אני ממש חושב לעשות איזה טיול מיוחד ולעבור על המכירות...

האמת אם מישהו היה מארגן טיול מאורגן של כמה אנשים שאחרי זה גם מתארגנים ושלחים מכולה לארץ עם כל הקניות היתי ממש שמח!

לעוד פרטים http://www.127yardsale.com/

JAMES DEAN

New member
יהיה פרוייקט גדול כדי להרים דבר כזה בארץ

כי כל אחד ירצה שהפריטים שלו ימכרו. נניח ומישהו ירים את הכפפה איך יתחלקו הרווחים?

יהיה מגניב אם יעשו משהו ישראלי משהו כמו Sargel Sale

yauli747

New member
אני התכוונתי לארגן נסיעה לשם לקנות לא למכור!

בארץ זה יכול לעבוד לא רע דווקא, כל אחד מקבל שטח ומוכר את הדברים שלו..

לפני כמה שנים בישוב בו גרתי (כוכב יאיר) ערכו מכירת חצר בכל הישוב וכל מי שרצה נרשם וזה סומן על המפה ואז אנשים באו לקנות דווקא היה די נחמד...

אתה רוצה לעשות 1000 ק"מ בארבעה ימים

כולל עצירות, חיטוט, מישוש, הרחה, והעמסה? על אוכל ושינה אפשר לדלג...
אילו מציאות היית רוצה למצוא ולהביא משם? שסי של אופנוע אינידאן 1923? ג'וקבוקס 1954?

yauli747

New member
הייתי רוצה כן! אפשרי? ברור שלא

הרי ברור שאי אפשר לעשות את כל המסלול ולעצור בכל המקומות... אבל זה נראה לי אחלה ROAD TRIP עם מלא עצירות מדליקות...

בתור אחד שחולה על הגארג' סייל בארה"ב אני לרוב לא הלכתי במטרה מסויימת לקנות משהו פשוט הלכתי ותמיד מצאתי שטויות שאני אוהב

גם אני, חרשתי מיילים רבים בעשרות

מקומות בארה"ב האנגרים מלאים בשמטעס ממש כמו ילד בחנות ממתקים.
שווקים זה משהו ממכר. מעולם לא הוצאתי יותר מ10$ אבל תענוג צרוף.

אפילו הגעתי באוטובוס וברגל לשוק ארדלי מדרום לגטוויק, לפני עשור ביום גשום קפוא וקר, ולעיירת הספרים המשומשים בוולש.

יקנעמית

New member
ליאולי רוב שלום........

האם אני יכולה, ברשותך כמובן, לפרסם את התגובה שלך, על כביש 127, בקיר הפייסבוק שלי????
לך תודתי, אתי.י

למעלה