:) היום בערוץ 24 בשעה 22:00 מקום לשניים קרן פלס ומשה פרץ :)) תהנו ! ♥
ק קורל מאור1 New member 27/3/12 #4 אוי יכולנו לקנות לה גם עוד אבנר אבנר קראו לצפרדע שלה נכון? (אני לא באמת זוכרת... )
I I מ י ר ב I New member 27/3/12 #6 כן,לך פעם שעברה שכתבנו על זה כתבת שלא ראית ואם יש מקום ברשת שאפשר לראות. או שהתבלבלתי עם מישהו אחר?
ר רוקדת לכיף New member 27/3/12 #7 וואלה צודקת באמת בזכותך אני חושבת על זה שאני יכולה לראות בשידור חי באינטרנט. 24 משדרים חי ברשת. תודה מירב.
וואלה צודקת באמת בזכותך אני חושבת על זה שאני יכולה לראות בשידור חי באינטרנט. 24 משדרים חי ברשת. תודה מירב.
I I מ י ר ב I New member 27/3/12 #8 הסתכלתי עכשיו בממיר ולא ראיתי את התוכנית רשומה.תבדקי שוב. איך היה היום בהופעה??
ר רוקדת לכיף New member 27/3/12 #10 היה כיף היום! בהמשך אני אפרט יותר ואעלה תמונות בהמשך. אני צריכה להגיע ליד מחשב...
מ מאי רוזן 1 New member 27/3/12 #11 אולי יש סיכוי שיש את זה רק ביס? למרות שזה נראה לי הזוי כי זה ערוץ 24....
I I מ י ר ב I New member 27/3/12 #13 אולי שינו תוכנית לפעמים את רואה משהו שם ואחרי כמה שעות משהו אחר. אצלך בממיר זה מצוין עכשיו?
ר רינת961 New member 28/3/12 #17 פעם שניה שאני רואה את האירוח הזה.. עדיין לא מבינה.. מה יהורם גאון ויובל בנאי אמרו? -)
מ מוזיקאית15 New member 28/3/12 #21 ירדו על המוזיקה המזרחית והמצחיק הוא שהם מזרחיים בעצמם כל התוכנית הזו החלה בעקבות האמירות של יהורם גאון לפני שנה על המוזיקה המזרחית.. וגם יובל בנאי יצא על המוזיקה הזו. אני לא אוהבת לקרוא לזה מוזיקה מזרחית.. עם כל הכבוד זה מוזיקה ישראלית לכל דבר.. מה גם שברוק ובפופ לא חסר טקסט זבל ולחן..
ירדו על המוזיקה המזרחית והמצחיק הוא שהם מזרחיים בעצמם כל התוכנית הזו החלה בעקבות האמירות של יהורם גאון לפני שנה על המוזיקה המזרחית.. וגם יובל בנאי יצא על המוזיקה הזו. אני לא אוהבת לקרוא לזה מוזיקה מזרחית.. עם כל הכבוד זה מוזיקה ישראלית לכל דבר.. מה גם שברוק ובפופ לא חסר טקסט זבל ולחן..
ר רינת961 New member 28/3/12 #22 אני הבנתי שהם ירדו על השירים של קרן.. טוב שחשבתי לא נכון(-:חוץ מזה אף פעם לא אהבתי את יהורם גאון..
ר רינת961 New member 28/3/12 #23 אני הבנתי שהם ירדו על השירים של קרן.. טוב שחשבתי לא נכון(-:חוץ מזה אף פעם לא אהבתי את יהורם גאון..
I I מ י ר ב I New member 28/3/12 #24 זו ממש לא מוזיקה מזרחית זו מוזיקה ים תיכונית. אין קשר בינה לבין מוזיקה מזרחית אמיתית סטייל זוהר ארגוב.
זו ממש לא מוזיקה מזרחית זו מוזיקה ים תיכונית. אין קשר בינה לבין מוזיקה מזרחית אמיתית סטייל זוהר ארגוב.