...

Just לובלו

New member
...

חוט דק מפיל אותי אל הרצפה מושך את ראשי לאחור וסוטר לי על הלחי "אוי, זה כואב", אני נאנחת חרישית אני חיה רק בזכות הדמעה שנושרת לה ואתה מתחיל לפשק אותי לאט מושך אותי על הרצפה ואני מהופנטת מהזין שלך עומד קשה וגדול בולעת אותו בעזרת העיניים כי אתה לא נותן לי להתקרב רעש המגירה ועיניי נעצמות באחת אני יודעת מה אני עומדת להרגיש תיארתי את זה לעצמי כל היום וכשזה נוגע בי אני אפילו לא קרובה לשום דבר שחשבתי החדר מסתובב מעצמו ואני כמו תלויה על אוויר ושומדבר "את מטריפה אותי" אני מרגישה אותו נושם ולוחש לי באוזן והחום הזה מחדד את החושים "הריח שלך מטריף אותי" הוא ממשיך ומחזיק לי חזק את הפיטמה ממולל אותה בפיו ומלקק אני מנסה להתרכז בתחושות ואז בלי להיות מוכנה והרי אף פעם לא יכולה להתכונן - האצבעות שלך בטירוף הזה אני לא מצליחה לעמוד אז הברכיים לגמרי מאבדות תחושה וגל של חום עוטף אותי מהזרת בכפות הרגליים ובוער לי בבטן והיד שלך ממשיכה לבדוק את גבולות הטירוף כאילו לא מספיק לה "אני לא יכולה, לא יכולה, לא יכולה" ואפילו הגוף לא מאמין והכוס מתכווץ חזק ואני לא יכולה, באמת שלא

Maja the Naked

New member
הי!! היום את במצברוח מסתורי,

לפחות אני לא הבנתי... בתור "שירה" או קטע אווירה לא תזיק לזה עריכה, בתור מכתב אישי, הייתי שמחה לקבל כזה

nasooyy

New member
איך? איך?? איך???

איך יוצאים לך פוסטים שעושים בית ספר לכולם, איך אה??? (-;

Just לובלו

New member
ודווקא מהפוסט הזה?

קשקוש בלבוש של ממש תודה, אני מסמיקה לאללה, אבל אמרו לי שיפה לי אדום

מדהימה שאת.....

״וכשזה נוגע בי אני אפילו לא קרובה לשום דבר שחשבתי״ הנגיעות האלה שלך - ......

למעלה