:(

:(

אווווווף לא טוב לי... פשוט לא טוב לי.... הלוואי ויכלתי להצביע על מה שגורם לכך... באלי לחזור ולחייך באלי להרגיש שוב מאושר
 

רוני 2226

New member
קח
ענקי

גם לי זה לפעמים קורה , אבל תאמין לי זה עובר
 

aשרון

New member
חיבוק גדול


זו בסך הכל תקופה והיא תעבור . בינתיים, נסה להתמקד בדברים שעושים לך טוב. תכין לך רשימה של כל הדברים שעושים לך טוב ותבצע אותם.
 

Axis22

New member
ועצה שלי תמיד עוזרת

בחר לך את בית הקפה האהוב עליך, שיהיה ציורי באזור שאתה אוהב, בלי הרבה אנשים ועם אפשרות ישיבה עם חלון לרחוב. צור לך באיפון (או בנגן הmp3) רשימת שירים שאתה הכי אוהב. עדיף לא משהו רועש מדי, עדיף שירים שפעם מאוד אהבת לשמוע ומזמן לא שמעת. לך לבית הקפה, שב מול החלון עם הפנים החוצה, הזמן לך כוס תה שאתה אוהב עם דבש, שים את האזניות ופשוט קח לך חצי שעה-שעה של ישיבה רגועה, עם מוזיקה שאתה אוהב וסביבה שמרגיעה אותך. אחרי זה - הכל יראה טוב הרבה הרבה יותר. נשמע פתטי, אני יודע. עצה בחצי יורו. אבל, לי זה תמיד עוזר :)
 
מאחל לך שתמצא במהרה את מה שלא עושה לך טוב

ותהיה מספיק אמיץ וחזק לנקות את זה מחייך. בינתיים קבל
מכל הלב.
 

white star

New member
בחיים יש עליות ומורדות

אני מציע לך להתאזר בסבלנות, לעשות דברים שאתה אוהב עד שתהיה מספיק מפוקס לדעת מה 'חורק'
 
למעלה