1234567890

Apikachu L

New member
1234567890

לא היה נושא.... בכל מיקרה מישחק הבמאי והתסריתאי המתחיל.שימו תמונות רשמיות ותוסיפו דיבוב או תאור מצב(אם אין דיבור) טאי משתין. "הי,אתם מצלמים?" או "אחח....איזה הקלה...התאפקתי כל כך הרבה...לשא הייתי צריך לאכול אבטיח שלם.."

OFIRB9

New member
סבבה! החזירו את משחק הדיבובים!

ועוד עם שיפור! לי יש פרק שלם פה ג'ונפי: איה! הכנף של פאטמון בעין שלי! איזומי: זה זמן טוב לרקוד הולה! קואיצ'י: תפוס אותי קוג'י אני דבוק לתקרה! איזומי: קואיצ'י תפסתי אותך! קואיצ'י:לא את! טקויה: אוי לא ג'ונפי מעליי! קוג'י: טקויה תפתח את הדלת כדי שנצא מפה! טקויה: לא יכול נשברו לי שתי אצבעות! זהו

OFIRB9

New member
עוד אחד

קלומון:קדימה ג'רי את יכולה לעוף רק תמשיכי לנופף! ג'רי: עם יש לך אוזניים כאלה גדולות למה אתה מנפנף בידיים? קאלומון: כי זה הדבר היחיד שאני יכול לעשות בו זמנית עם חשיבה!

Apikachu L

New member
חחחחחחחחח

"אוכל אוכל אוכל אוכל!!!!!!!!!!!!" טאי"טעים,עוד עוד עוד! קורמון"עוד אוכל" *בום*

OFIRB9

New member
בעע! לאזעזל חצילים מטוגנים!

שחכתי לעשות מערכון אהם טומיקי: איזה כיף יוגי הו חוזר! טקויה: לא טמבל לא בגלל זה אנחנו שמחים איזומי: שלום אתם שם גונפי: רגע למה אנחנו שמחים? טקויה: שחכתי... איזומי: שלום אתם שם בוקמון: אז בואו נבדוק בתסריט ג'ונפי: תשימו לב תמשיכו לנופף שהילדים בבית לא ישמו לב שיש תקלה איזומי: שלום אתם שם! טקויה: די איזומי, הנה עמוד 36.... טומיקי: תמשיכו לחייך... טקויה: לא כתוב רק כתוב כולם שמחים איזומי: שלום אתם שם! נימון: אז בואו נמשיך לחייך ממשהו אחר בלי שהם ישמו לב ונעבור את זה כולם: איזה כיף שחזר יוגי הו! איזומי: שלום אתם שם! כולם: תסתמי!

למעלה