מתנת חתונה

כרמית75

New member
מתנת חתונה

שלום לכולן! אני קוראת קבוע אבל לא תופרת יותר מדי לאחרונה, אז אין לי יותר מדי לתרום. קניתי לאחרונה ינומה חתיכית וממוחשבת מבית היוצר של ג'ון לואיס (רשת כלבו בריטית) ואני מאוד מרוצה ממנה. ועכשיו... לעבודה. האקסית של בן זוגי (ואם בתו) מתחתנת בעוד כחודש וחצי ורציתי לתפור לזוג ה"צעיר" (הם גרים ביחד כבר ארבע שנים ויש להם שני ילדים משלהם) משהו כמתנה.חשבתי על קווילט לא מורכב במיוחד (כלומר עם דוגמה "גדולה", לא פיסות קטנטנות), אבל אין לי מעבר לזה יותר מדי רעיונות. אנחנו ביחסים טובים איתם אבל אני לא ממש מכירה אותם מספיק כדי להכין משהו מאוד אישי. יש למישהי רעיונות מעניינים?

אני תפרתי לחתונה ראג קווילט.

יחסית פשוט למתחילות אני חושבת, כי אין המון חתיכות ועדיין קחי בחשבון שזה לא מעט עבודה, אם יש לך גלגלת לחיתוך זה בהחלט יקל עלייך, לי אין, ואולי זה יתוקן בקרוב אחרי הנסיון הזה. מצרפת לך את התמונה של השמיכה וקישור להדרכה... http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1343543&passok=yes

כרמית75

New member
תודה, תמרי!

זה יצא מקסים. מה הגודל? יש לי את מרבית הציוד הנדרש לקווילט אז החיתוך יהיה דווקא החלק הקל. הבעייה העקרית שלי היא אי היכולת שלי לתפור בקו ישר, למרות שגם במגמה זו חל שיפור ניכר :).

rio11

New member
בדיוק חיפשתי את ההדרכה הזו!

באת לי ממש בזמן.התחלתי לתפור, אבל לא היתה לי את ההדרכה אז הפסקתי באמצע. עכשיו יש לי מוטיבציה להמשיך. תודה! אגב, אין לי מייבש כביסה. האם עדיין אפשר להגיע לאותה תוצאה של קצוות פרומים?

גזרתי את הרבועים 30X30

והשארתי קצוות של 2.5 מכל צד כך שבסוף כל ריבוע הוא של 25 ס"מ. אני ייבשתי במייבש כך שאני לא יודעת אם יצא אותו דבר, אבל אם את מגבעתיים את מוזמנת לייבש אצלי

אני מילאתי בשכבה של פליז

אבל אפשר גם משטח אקרילן, יש מיוחד עבור שמיכות עד כמה שאני יודעת

למעלה