......

......

אהההההההההההההההההההההההההה סליחה אני פשוט עדיין בקריזה שגיליתי את הפורום ואני ממש מתרגששששששששששששש טוב דיי דיי תשלוט על עצמך אני חבר חדש בפורום הייתי באמצע לקרוא את הספר האחרון אבל הגיע סוף שנת הלימודים והייתי צריך להחזיר ועכשיו אני עולה לחטיבה אני רק יודע שסער ימות

Nuitari Girl

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif

מקווה שתשתלב, רק הישמר לך מהספויילרים...
תהנה כאן

Drow elF

New member
אחשלי!!!!!

ברוך הבא אח שלי!!!!!!!!!!!!!!! כל אחד עם השם שלך "אנג´ל הערפד" הוא אחשלי!!!!! אני מת על הסדרה באפי ואנג´ל!!! יש לזה פורום כלשהו? אגב איפה אתה רואה את זה ב-"ביפ" או ב-"סטאר וורלד"?

וואמפייר עם A זה ערפדים

עם E זה ערפד יחיד ואני אמריקאי אז אל תנסה לתקן אותי

PdLrAaTgIoNnUM

New member
אמריקאי? מדרום אמריקה אולי.

כי רק בספרדית ערפד כותבים VEMPIRE (וגם זה לא בטוח) ערפד זה vampire ערפדים זה vampires

alond

New member
LOL

vempire
אין כזו מילה בבילון וגם לא ב- www.dictionary.com אולי טעיתי וזה dictionery?
buffy the vempire slayer LOL

arifell

New member
אני מצטער, אבל אני אמריקאי,

ועם A זה לשניהם, רבים מוסיפים S בסוף, באמת נשמע כמו רחבר של drow elf...

arifell

New member
פשוט בושה, להתעלם מthe ככה

אפשר לחשוב שof היא מילה יותר חשובה...

Drow elF

New member
מה כל כך מצחיק??

בזה שאמרתי שכל אחד שאוהב את אנג´ל הוא חבר שלי? תסבירו לי ואני מקווה שזה לא יהרוג אתכם

alond

New member
לא זה מה שמצחיק.

אני יודע שזה ירגיז אותך אבל לא זאת הכוונה. אנג´ל לא יודע אנגלית טוב כמו שהוא חושב (vampire עם E) ובזמנו כשכתבת באנגלית היו לך המון שגיאות (אני לא שופט. זו עובדה שאני מציין לצורך ההסבר. אין לי שום ציפיות שאנשים יכתבו ללא שגיאות כתיב ובטח לא בשפה שהיא לא שפת האם שלהם. בכל אופן, טעויות באנגלית עשית והיו לא מעט), אז אחרי השגיאה של אנג´ל (שהתעקש שהוא צודק! "ואני אמריקני אז אל תנסה לתקן אותי") ארי אמר שהוא באמת נשמע כמו חבר שלך (עם ההקשר של שגיאות בכתיב). אני חוזר ומדגיש (למרות שהנסיון מועד לכשלון): זה לא נועד לפגוע.

למעלה